2 Awards bij the Masters of Wedding Photography

2 Awards bij the Masters of Wedding Photography

Een extra compliment

Mijn doel is bruidsparen de beste herinneringen geven van hun dag. De momenten die er toe doen en die waardevol zijn. Aan de reacties van al mijn bruidsparen lukt dat aardig. Dus ik ben al super blij. Door het insturen van foto's naar wedstrijden daag ik mijzelf nog extra uit en blijf ik mijn werk kritisch bekijken. Ik blijf leren, dat maakt het leuk. En soms zijn foto's zo veelzeggend dat de jury deze bekroond. Gaaf!

Ohhh Marli wat een feest om te kijken!!!! Ongelooflijk hoe je precies al die momenten hebt weten vast te leggen. Precies hoe iedereen kijkt, die emoties, die vreugde, die bewegingÔÇŽ het zijn echt kunstwerken!!! We zijn je nu al eeuwig dankbaar!!

The Masters of Wedding Photography

Wat een talent zit er in deze groep fotografen. Nooit gedacht dat mijn werk hier tussen zou mogen staan. Maar toch twee Awards gewonnen bij deze wedstrijd. Hopelijk duurt het niet lang meer om deze fantastische collega’s weer in real life te mogen ontmoeten tijdens een conferentie. Want dat is toch wel het mooiste van het mee doen aan de Masters. Het verbinden met andere die dezelfde passie hebben.

Trouwfotograaf uit omgeving arnhem
trouwfotograaf uit omgeving van Arnhem

Voor nog meer inspiratie en tips:

Een Award gewonnen bij de masters of wedding photography
2 februari 2022

2021 sluit ik af met een Master Award

Niet 1 maar 2 Awards gewonnen bij de Masters! Happy

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving van Arnhem
8 oktober 2021

2 Awards bij the Masters of Wedding Photography

Niet 1 maar 2 Awards gewonnen bij de Masters! Happy

Continue Reading
WeGraphy Award trouwfotografie
24 augustus 2021

Trouwfotografie bekroond met een Award

Yeahhhh weer een Award gewonnen­čÖĆÔŁĄ´ŞĆ

Continue Reading
Loveshoot, laat je liefde vastleggen door een fotograaf
30 april 2021

Loveshoot | Laat je liefde vastleggen

Laat je liefde vastleggen doormiddel van een loveshoot door een fotograaf. Laat de mooiste herinneringen maken om later naar terug te kijken.

Continue Reading
genomineerd-voor-de-bruidsfoto-Award-2021
23 maart 2021

Genomineerd voor de bruidsfoto Award 2021

Genomineerd in de categorie bruidskinderen!! Jess, stem op mijn foto via de link in het bericht en maak kans op een luxe verwenarragement voor...

Continue Reading

We reizen graag met jullie mee

We zijn super enthousiast om jullie bruiloft vast te leggen. We werken door heel Nederland en vinden het leuk om ieder plekje in Nederland te bezoeken. Of dat nu is in het prachtige Den Bosch of tussen de grachten in Amsterdam. Of wat dichter bij onze thuisbasis, in Nijmegen, Arnhem of Breda. We gaan overal met jullie mee naar toe. Eerder fotografeerde we geweldige bruiloften inRotterdam, Utrecht en Tilburg. Gaan jullie trouwen in het buitenland? Ook dan reizen we heel graag met jullie mee.

Ben je bezig met het voorbereiden van je huwelijk en kun je nog wat tips gebruiken? Lees bijvoorbeeld het artikel de meest originele confetti alternatieven voor na de ceremonie.

Bruidsfotografie in Oisterwijk
trouwfotograaf uit omgeving Breda

Beauty & Creativity

Een stukje kunst aan de wand van jullie samen? Ik raak geïnspireerd door jullie en door de plek, ik maak een creatief beeld

trouwfotograaf uit omgeving Gelderland

Power & Fun

Power & Fun. Dat vertellen de beelden van Marli. Een trouwdag is leuk en uitbundig. Ik focus mij op deze momenten.

Een trouwreportage bij Kasteel Henkenshage in sint Oedenrode

Videografie

De speech van papa, het lied van je beste vriendinnen. Daaronder waanzinnige muziek. Beelden met geluid maakt jullie verhaal compleet.

trouwen in een kasteel

Pure & Emotion

Pure & Emotion. De meest belangrijke momenten op een trouwdag zijn terug te zien door de puurheid en emoties op de afbeeldingen.

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041