2021 sluit ik af met een Master Award

2021 sluit ik af met een Master Award

Een bijzonder jaar met een Award als afsluiter

2021 sluit ik af met een Master Award. Een grote eer weer op mijn werk.
Het winnen van een Award voelt als een extra toevoeging op mijn werk. Het aller belangrijkste zijn natuurlijk het blij maken van mijn bruidsparen. Dat is mijn eerste doel. Daarnaast is het gewoon heel erg leuk en leerzaam om mijzelf uit te blijven dagen en mee te doen aan wedstrijden.

Ohhh Marli wat een feest om te kijken!!!! Ongelooflijk hoe je precies al die momenten hebt weten vast te leggen. Precies hoe iedereen kijkt, die emoties, die vreugde, die bewegingÔÇŽ het zijn echt kunstwerken!!! We zijn je nu al eeuwig dankbaar!!

The Masters of Wedding Photography

2021 was een jaar met weer veel minder bruiloften door de corona crisis. En om eerlijk te zijn mis ik mijn werk enorm. Gelukkig hoefde ik niet helemaal stil te staan en mocht ik nog een aantal prachtige bruiloften fotograferen. Wat wordt ik daar toch ontzettend vrolijk van. De liefde en connecties vastleggen. Ik ben best trots met deze Awards die ik afgelopen jaar heb mogen winnen. Met vol goede moed kijk ik 2022 tegemoet. Volgens de planning wordt 2022 een mooi jaar! ik kan niet wachten!

Trouwfotograaf uit omgeving arnhem
trouwfotograaf uit omgeving van Arnhem
Een Award gewonnen bij de masters of wedding photography
trouwfotograaf-utrecht

Voor nog meer inspiratie en tips:

Een Award gewonnen bij de masters of wedding photography
2 februari 2022

2021 sluit ik af met een Master Award

Niet 1 maar 2 Awards gewonnen bij de Masters! Happy

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving van Arnhem
8 oktober 2021

2 Awards bij the Masters of Wedding Photography

Niet 1 maar 2 Awards gewonnen bij de Masters! Happy

Continue Reading
WeGraphy Award trouwfotografie
24 augustus 2021

Trouwfotografie bekroond met een Award

Yeahhhh weer een Award gewonnen­čÖĆÔŁĄ´ŞĆ

Continue Reading
Loveshoot, laat je liefde vastleggen door een fotograaf
30 april 2021

Loveshoot | Laat je liefde vastleggen

Laat je liefde vastleggen doormiddel van een loveshoot door een fotograaf. Laat de mooiste herinneringen maken om later naar terug te kijken.

Continue Reading
genomineerd-voor-de-bruidsfoto-Award-2021
23 maart 2021

Genomineerd voor de bruidsfoto Award 2021

Genomineerd in de categorie bruidskinderen!! Jess, stem op mijn foto via de link in het bericht en maak kans op een luxe verwenarragement voor...

Continue Reading

We reizen graag met jullie mee

We zijn super enthousiast om jullie bruiloft vast te leggen. We werken door heel Nederland en vinden het leuk om ieder plekje in Nederland te bezoeken. Of dat nu is in het prachtige Den Bosch of tussen de grachten in Amsterdam. Of wat dichter bij onze thuisbasis, in Nijmegen, Arnhem of Breda. We gaan overal met jullie mee naar toe. Eerder fotografeerde we geweldige bruiloften inRotterdam, Utrecht en Tilburg. Gaan jullie trouwen in het buitenland? Ook dan reizen we heel graag met jullie mee.

Ben je bezig met het voorbereiden van je huwelijk en kun je nog wat tips gebruiken? Lees bijvoorbeeld het artikel de meest originele confetti alternatieven voor na de ceremonie.

Bruidsfotografie in Oisterwijk
trouwfotograaf uit omgeving Breda

Beauty & Creativity

Een stukje kunst aan de wand van jullie samen? Ik raak geïnspireerd door jullie en door de plek, ik maak een creatief beeld

trouwfotograaf uit omgeving Gelderland

Power & Fun

Power & Fun. Dat vertellen de beelden van Marli. Een trouwdag is leuk en uitbundig. Ik focus mij op deze momenten.

Een trouwreportage bij Kasteel Henkenshage in sint Oedenrode

Videografie

De speech van papa, het lied van je beste vriendinnen. Daaronder waanzinnige muziek. Beelden met geluid maakt jullie verhaal compleet.

trouwen in een kasteel

Pure & Emotion

Pure & Emotion. De meest belangrijke momenten op een trouwdag zijn terug te zien door de puurheid en emoties op de afbeeldingen.

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041