fbpx

About

About

Wie is WeGraphy?

We zijn nog de website aan het updaten, binnenkort meer informatie over albums en tarieven

Marli_Eggelaar_WeGraphy_trouwfotograaf

De mooiste foto legt je ziel vast, niet je glimlach

Hallo, ik ben Marli, je huwelijksfotograaf.

Mag ik jullie van harte feliciteren met je trouwplannen? Hopelijk zijn jullie enthousiast over de foto’s op de site en zie je jezelf al zo staan! Natuurlijk wil je ook graag meer weten over wie al die beelden maakt – tenslotte ben ik op jouw mooiste dag de hele tijd in de buurt om alles vast te leggen. Dan moeten we wel matchen! Maar eerlijk gezegd, vertel ik een verhaal liever in beelden dan in woorden. Daarom heb ik een film over mezelf gemaakt – wie ik ben en hoe mijn foto’s tot stand komen. Een korte impressie, zodat je een idee hebt met wie je in zee gaat.

Huwelijksreportage

Laat je mooiste dag vastleggen.

Pre-wedding shoot

Een foto-sessie op een bijzondere locatie.

boudoir shoot

Verras je aanstaande met super personlijke foto's. Romantisch & een tikkeltje sexy.

Testimonials

Wat zeggen klanten over ons?

Hoe ik naar jou kijk

Hier komt binnenkort een film

dit ben ik

puur — positief — invoelend — geduldig — krachtig — creatief —volhardend — gedreven —georganiseerd — gek op bruiloften

Team

Helemaal alleen zou ik al deze bijzondere momenten niet vast hebben kunnen leggen. Ik werk dan ook graag samen met andere professionele fotografen. WeGraphy heeft een sterk team van ervaren trouwfotografen die hun creatieve talent bundelen om jouw verhaal zo puur en intens mogelijk te vertellen.

Nieuwsgierig?

Heb je nog vragen over hoe een boudoir shoot werkt of over een pre-wedding reportage? Bel gerust op, dan leggen we het persoonlijk uit.