About

About

Wie is WeGraphy?

About Marli Eggelaar WeGraphy

We don't see things as they are,
we see them as we are

Hallo, ik ben Marli, je bruidsfotograaf.

Mag ik jullie van harte feliciteren met je trouwplannen? Hopelijk zijn jullie enthousiast over de foto’s op de site en zie je jezelf al zo staan! Natuurlijk wil je ook graag meer weten over wie al die beelden maakt – tenslotte ben ik op jouw mooiste dag de hele tijd in de buurt om alles vast te leggen. Dan moeten we wel matchen! Maar eerlijk gezegd, vertel ik een verhaal liever in beelden dan in woorden. Daarom heb ik een film over mezelf gemaakt – wie ik ben en hoe mijn foto’s tot stand komen. Een korte impressie, zodat je een idee hebt met wie je in zee gaat.

Hoe ik naar jou kijk

dit ben ik

Om toch een paar woorden over mezelf te schrijven...

puur — positief — invoelend — geduldig — krachtig — creatief —volhardend — gedreven —georganiseerd

&

runner — wine lover — traveler — wintersport

love my two little boys

Passie voor het maken van beeld

Passie voor het maken van beeld maar ook passie om jou iets te mogen geven wat ontzettend waardevol is. Iets wat steeds waardevoller wordt naarmate de jaren verstrijken. Beelden die je ziet na 10 jaar die nog steeds dat gevoel van toen oproepen. Sinds 2016 bestaat mijn bedrijf, WeGraphy.

Niet alleen stilstaand beeld maar ook bewegende beelden met waardevolle geluiden maak ik. De combinatie van zowel stilstaand als bewegend beeld vormt een prachtige videoclip met een prachtig verhaal van je trouwdag. Ben je nog zoekende naar een trouwfotograaf en weet je eigenlijk niet zo goed welke stijl trouwfotografie er bij je past? Lees er alles over in welke stijl trouwfotografie past bij jou?

Testimonials

Wat zeggen bruidsparen over mij?

Team

Helemaal alleen zou ik al deze bijzondere momenten niet vast hebben kunnen leggen. Ik werk dan ook graag samen met andere professionele fotografen. WeGraphy heeft een sterk team van ervaren trouwfotografen die hun creatieve talent bundelen om jouw verhaal zo puur en intens mogelijk te vertellen.

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

Ik reis graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Mickersland 15 - 5674RW - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041