After wedding shoot

After wedding shoot

After-wedding Shoot

Alles was perfect voor deze After wedding shoot. Fanny en Joey zagen er geweldig uit en vonden het super leuk hun trouwkleding nog eens aan te doen voor deze after wedding shoot. En daarbij had ik een prachtige locatie gevonden (de collse watermolen) in Eindhoven waar we zowel binnen als buiten foto’s konden maken. Ik was nooit eerder in de molen geweest maar wat was dat prachtig om te zien. Ik werd nog vrolijker van het prachtige licht wat binnen scheen. Hier krijg ik energie van.

Fanny en Joey waren pas getrouwd en boekte bij mij een shoot na hun huwelijk. Een trash the dress shoot kun je het ook noemen. Alles mag, alles kan, alles mag vies worden. Alles voor de mooiste foto’s. Heerlijk!

Golden hour

Het was 20 uur in de avond dus de zon stond al mooi laag. Eerst maakten we prachtige plaatjes binnen in de molen. Wat een leuk stel en wat hebben we lol gehad in het hoge gras. Zo prachtig waren ze samen. Over het eindresultaat ben ik zeer tevreden en ook Joey en fanny waren erg blij. Zie hieronder het prachtige resultaat van deze prachtige avond!

Gaan jullie trouwen en zijn jullie nog op zoek naar mooie plaats voor een trouwstoot? Of willen jullie voor de zekerheid een binnenlocatie uitkiezen mocht het regenen? Ik help jullie graag en ken inmiddels veel mooie plekken om mooie trouwfoto’s te maken.

Film of fotografie?

Laat je je huwelijk fotograferen of filmen? Meestal wordt er gekozen voor fotografie. Een tastbare herinnering in een album is het cadeau wat ontzettend waardevol is. Je kunt dit aan iedereen laten zien en op ieder moment weer bekijken en terug gaan naar deze dag. De toegevoegde waarde van video wordt in deze tijd steeds groter. We zijn veel meer digitaal ingesteld en een wereld zonder digitale producten of diensten zijn ondenkbaar. Zo ook in de wereld van de trouwfotografie en videografie. Een combinatie van stilstaand beeld met bewegend beeld. Daarbij ondersteunende muziek met de emotionele trouwgeloften die jullie naar elkaar uitspreken. Dit maakt de herinnering compleet en laat je nog makkelijker terug gaan naar die ene mooie dag dat jullie elkaar het ja woord gaven.

Heb je nu nog meer vragen over het organiseren en plannen van je bruiloft? Of wil je graag de leukste en beste ideeën opdoen. Lees verder in alles wat je als aanstaande bruid wilt weten.

Meer weten over Marli?

trouwfotograaf uit omgeving Breda

Een pré-weddingshoot is ook gaaf.
Lees verder....

Loveshoot, laat je liefde vastleggen door een fotograaf
30 april 2021

Loveshoot | Laat je liefde vastleggen

Laat je liefde vastleggen doormiddel van een loveshoot door een fotograaf. Laat de mooiste herinneringen maken om later naar terug te kijken.

Continue Reading
Een loveshoot in Eindhoven
11 augustus 2019

Een loveshoot voordat je gaat trouwen

Een half jaar voor het huwelijk van Florien en Rowan spraken we samen af in Eindhoven om een loveshoot te doen. Een loveshoot voordat...

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041