After wedding shoot

After wedding shoot

After wedding shoot

Alles was perfect voor deze After wedding shoot. Fanny en Joey zagen er geweldig uit en vonden het super leuk hun trouwkleding nog eens aan te doen voor deze after wedding shoot. En daarbij had ik een prachtige locatie gevonden (de collse watermolen) in Eindhoven waar we zowel binnen als buiten foto’s konden maken. Ik was nooit eerder in de molen geweest maar wat was dat prachtig om te zien. Ik werd nog vrolijker van het prachtige licht wat binnen scheen. Hier krijg ik energie van.

 

Alles mag, alles kan!

Fanny en Joey waren pas getrouwd en boekte bij mij een shoot na hun huwelijk. Een trash the dress shoot kun je het ook noemen. Alles mag, alles kan, alles mag vies worden. Alles voor de mooiste foto’s. Heerlijk!

 

Golden hour

Het was 20 uur in de avond dus de zon stond al mooi laag. Eerst maakten we prachtige plaatjes binnen in de molen. Wat een leuk stel en wat hebben we lol gehad in het hoge gras. Zo prachtig waren ze samen. Over het eindresultaat ben ik zeer tevreden en ook Joey en fanny waren erg blij. Zie hieronder het prachtige resultaat van deze prachtige avond!

Ben je benieuwd naar nog meer blog’s en foto’s van afgelopen seizoen. Lees snel mijn andere blogs.  

Heb je vragen of wil je graag weten of ik op jullie dag beschikbaar ben, bekijk hier mijn beschikbaarheid. 

Meer weten over Marli?

WeGraphy

Een pré-weddingshoot is ook gaaf.
Lees verder....

pre-wedding-shoot

Een loveshoot voordat je gaat trouwen

Een half jaar voor het huwelijk van Florien en Rowan spraken we samen af in Eindhoven om een loveshoot te doen. Een loveshoot voordat je gaat trouwen heeft heel veel voordelen. Zo hebben Florien en Rowan een foto gebruikt voor de huwelijks-uitnodigingen.

Continue Reading