After wedding shoot

After wedding shoot

After wedding shoot

Wauw, wauw wauw! Alles was perfect deze avond. Fanny en Joey zagen er geweldig uit en vonden het super leuk hun trouwkleding nog eens aan te doen voor deze after wedding shoot. En daarbij had ik een prachtige locatie gevonden (de collse watermolen) in Eindhoven waar we zowel binnen als buiten foto’s konden maken. Ik was nooit eerder in de molen geweest maar wat was dat prachtig om te zien. Ik werd nog vrolijker van het prachtige licht wat binnen scheen. Hier krijg ik energie van.

 

Alles mag, alles kan!

Fanny en Joey waren pas getrouwd en boekte bij mij voor een after wedding shoot. Een trash the dress shoot kun je het ook noemen. Alles mag, alles kan, alles mag vies worden. Alles voor de mooiste foto’s. Heerlijk!

 

Golden hour

Het was 20 uur in de avond dus de zon stond al mooi laag. Eerst maakten we prachtige plaatjes binnen in de molen. Wat een leuk stel en wat hebben we lol gehad in het hoge gras. Zo prachtig waren ze samen. Over het eindresultaat ben ik zeer tevreden en ook Joey en fanny waren erg blij. Zie hieronder het prachtige resultaat van deze after wedding shoot!

Ben je benieuwd naar nog meer blog’s en foto’s van afgelopen seizoen. Lees snel mijn andere blogs en klik hier. En heb je vragen of wil je graag weten of ik op jullie dag beschikbaar ben? Klik hier.

Golden hour

Het was 20 uur in de avond dus de zon stond al mooi laag. Eerst maakten we prachtige plaatjes binnen in de molen. Wat een leuk stel en wat hebben we lol gehad in het hoge gras. Zo prachtig waren ze samen. Over het eindresultaat ben ik zeer tevreden en ook Joey en fanny waren erg blij. Zie hieronder het prachtige resultaat van deze after wedding shoot!

Ben je benieuwd naar nog meer blog’s en foto’s van afgelopen seizoen. Lees snel mijn andere blogs en klik hier. En heb je vragen of wil je graag weten of ik op jullie dag beschikbaar ben? Klik hier.

WeGraphy-Wedding Photography- after wedding