fbpx

Albums

trouwalbums

Albums

Bij een bruiloft hoort een trouwalbum. We bieden verschillende opties aan. Dit werkt het beste in een gesprek.

Albums

Albums

Met een trouwalbum wordt jullie verhaal levendig compleet. Wij ontwerpen albums die jullie verhaal tot zijn recht brengen. De trouwalbums worden gemaakt met liefde voor het beste fine-art papier wat resulteert in perfectie en gericht op ieder detail.

Fine art paper

Fine art paper is een naturel papier modern en tijdloos. Het is een mat papier dat geen reflecties weerspiegeld, daarom kijkt het heel natuurlijk. Het voelt zacht aan aan en is 100% wit. Het zachte witte papier vertoont perfect de details en foto’s zijn haarscherp. Het papier is 1.2 mm dik, wat zorgt voor een stevige, luxe uitstraling. Het resultaat is een aantoonbaar, unieke herinnering.

Handgemaakte lederen albums

Ons handgemaakte lederen album is gemaakt van het hoogste kwaliteit Bull leather. Keuze uit verschillende natuurlijke tinten. Elk stuk van het leer heeft een andere uitwerking waardoor het album een echte luxe uitstraling krijgt. Deze hoge kwaliteit leer komt van Europese bulls en wordt afgewerkt met een finishing wax voor het behouden van zijn prachtige structuur.

Lay flat

De albums worden ontworpen met luxueus lay flat pagina’s. Dit betekend dat het album helemaal plat kan liggen. Foto’s kunnen daarom geprint worden op de middenpagina. Wat resulteert in een briljant en realistisch

Embossing

Letter embossing met folie is een mooie manier om je album te personaliseren. Er is keuze uit verschillende kleuren passend bij jullie album:
Gold, Mat Silver, Silver, Antraciet, Brown, Grey, Copper, Pearl.

Ouderalbums

Hoe leuk is het als je je ouders een waardevol cadeau kan geven na jullie huwelijk? En watis er mooier dan die prachtige herinneringen gebundeld in een album? Exact hetzelfde ontwerp als het hoofdalbums zijn ouderalbums bij te bestellen in aantrekkelijke linnen kleuren.

Het meest waardevolle van je trouwdag is je fotoalbum. In deze film krijg je een impressie, maar het beste kan je ons even bellen of mailen voor een gesprek.