Albums

trouwalbums

Albums

Albums

Albums

Een levendig trouwalbum maakt jullie reportage compleet. Wij ontwerpen albums die jullie verhaal volledig recht doen. Met zorg gekozen omslagen en bladen van hoogstaand fine-art papier dragen bij aan een unieke, tastbare herinnering.

Fine art paper

Fine art paper is een naturel papier, modern en tijdloos. Het is een mat papier dat geen licht weerspiegeld, waardoor het heel natuurlijk kijkt. Het zachte witte papier toont perfect de details en scherpte van de foto’s. De bladen zijn 1,2 mm dik, wat zorgt voor een duurzame, luxe uitstraling.

Handgemaakte lederen albums

De handgemaakte albums zijn vervaardigd uit echt bull leder. Je hebt keuze uit diverse natuurlijke tinten. Elk stuk van het leer heeft een andere tekening, waardoor je album een onmiskenbaar luxe uitstraling krijgt. Deze hoge kwaliteit leer komt van Europese stieren en wordt afgewerkt met een finishing wax voor het behouden van zijn prachtige structuur.

Platliggende pagina’s

De albums worden ontworpen met luxueuze platliggende pagina’s. Doordat een opengeslagen album helemaal vlak ligt, kunnen foto’s geprint worden over twee hele pagina’s zonder vouw in het midden. Het geeft de mogelijkheid om extra grote foto’s of prachtige panorama’s in het album op te nemen.

Embossing

Foliedrukken en pregen is een mooie manier om je album omslag te personaliseren. Er is keuze uit verschillende kleuren die passen bij jullie album:
Goud, Mat zilver, zilver, Antraciet, Bruin, Grijs, Koper en Pearl.

Ouderalbums

Hoe leuk is het als je je ouders een waardevol cadeau kan geven na jullie huwelijk? En wat is er mooier dan die prachtige herinneringen gebundeld in een album? Exact hetzelfde ontwerp als het hoofdalbums zijn ouderalbums bij te bestellen met linnen omslag in aantrekkelijke kleuren.

Het meest waardevolle van je trouwdag is je fotoalbum. In deze film krijg je een impressie, maar het beste kan je mij even bellen of mailen voor een gesprek.

Een cadeau

Een album is de meest tastbare en waardevolste herinnering van je trouwdag. Het verhaal van jullie dag wordt van begin tot het einde verteld. Een geweldige toevoeging aan het album is een videoclip met bewegend beeld ondersteunt met muziek. De emoties en gevoelens van de dag komen direct naar boven bij het horen van de trouwgeloften. Dit in combinatie met bewegende beelden vastgelegd in een videoclip maakt jullie herinnering volledig.

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

Ik reis graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Mickersland 15 - 5674RW - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041