fbpx

Informatie werkwijze Wedding

 

Wat ontzettend leuk dat jullie gaan trouwen. Van harte gefeliciteerd. Bij de voorbereidingen voor een huwelijk komen veel dingen kijken. Zo ook het uitkiezen van een fotograaf. Wat super leuk dat jullie op mijn site terecht zijn gekomen. Hier vind je alles omtrent Informatie werkwijze van WeGraphy.

Ik zou het te gek vinden om jullie dag te mogen fotograferen. Op je huwelijksdag geniet je als bruidspaar vollop en wil je graag dat alles goed geregeld is. Ik als fotograaf zorg ervoor dat al die bijzondere momenten mooi vast gelegd worden. Van het prachtige moment wanneer de bruidsjurk aan gaat tot de geweldige dansende gasten op het feest. Elk detail van de schoenen tot de bloemen worden door mij zorgvuldig gefotografeerd.

Daarnaast kom ik graag jullie dag fotograferen samen met een van mijn vaste second shooters. Door te fotograferen met twee fotografen wordt het hele verhaal van jullie dag vanuit meerdere standpunten gefotografeerd. Een van de vele voordelen van het fotograferen met twee fotografen is dat er bij beide aankleed momenten (bij bruid en bruidegom) een fotograaf aanwezig kan zijn. Nog een ander groot voordeel is dat er tijdens het feest in de avond een previeuw van de foto’s van de dag op een scherm te zien kan zijn wanneer jullie dit graag willen. Alle foto’s worden door mij in 1 stijl bewerkt. 

Het aller belangrijkste vind ik dat jullie een goed gevoel en volledig vertrouwen hebben in mij als fotograaf. Dit moet 100 % goed aanvoelen. Persoonlijk contact is dus een belangrijk onderdeel van het kennis maken met mij als fotograaf. Vinden jullie mijn foto’s mooi, dan plan ik heel graag een vrijblijvend kennismakings gesprek met jullie. Daarin kunnen alle wensen en ideeën besproken worden. Jullie mogen me altijd bellen (06-28810041) Mailen kan natuurlijk ook. Ik kijk dan meteen of ik op jullie datum nog beschikbaar ben.

Informatie Werkwijze

Kennismaking

In een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we alle wensen samen door. Aan de hand van al deze wensen en informatie stuur ik jullie een offerte op maat.

Is er een klik en kiezen jullie voor mij als fotograaf dan reseveer ik jullie datum in mijn agenda.

Voor de huwelijksdag

3 a 4 weken voor de datum plan ik met jullie een tweede gesprek om alle details van jullie dag door te nemen. Ik wil graag alles weten, van welk detail ik moet fotograferen tot hoe jullie gezinssituatie eruit ziet. Als fotograaf op een huwelijk zijn dat belangrijke dingen die ik heel graag wil weten om niks te missen.

Na het huwelijk

Binnen enkele dagen ontvangen jullie al een preview van de mooiste en perfect bewerkte beelden  in een online Gallery met wachtwoord. Deze kunnen jullie delen met familie en vrienden.

Binnen vier tot zes weken zijn alle geselecteerde beelden prachtig bewerkt en te zien in de Gallery.

Album

Daarna kiezen we samen de beelden die in het album moeten. Ik maak voor jullie een prachtig album waarin het volledige verhaal van jullie mooie huwelijksdag prachtig verteld wordt en wat jullie samen met familie door kunnen kijken. Op deze manier kunnen jullie de bijzondere dag vaak opnieuw beleven. Samen met het album lever ik alle perfect bewerkte beelden in hoge resolutie.

 Boudoir

Van alle mannen die ik ken weet ik zeker dat ze geen beter cadeau kunnen bedenken dan prachtige foto’s van hun eigen vrouw in lingerie. Dit gebundeld in een mooi album en ik weet zeker dat er een grote glimlach op het gezicht van je man verschijnt. Spannend? Natuurlijk maar dat gaat goed komen want ik stel je goed op je gemak. We hebben van te voren een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen kijken naar een mooie lokatie. We bespreken samen wat je wensen zijn. Visagie is ook mogelijk. We gaan er dan een gezellige dag van maken en ik zorg ervoor dat jou mooi zijn voor altijd vastgelegd wordt.

Love

Liefde is gewoon het mooiste wat er is. Verdient ieder liefdeskoppel niet een moment om hier samen even stil bij te staan. Even alle aandacht voor elkaar. En weet je wat het leukste is. Deze momenten worden vastgelegd zodat je altijd op ieder moment stil kan staan bij de liefde van je leven. We zoeken samen een fantastische lokatie, iets wat bij jullie past. Ik weet zeker dat jullie hiervan nog gelukkiger worden😉 

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google