Award news | This is Reportage

Award news | This is Reportage

Award news, This is Reportage

Tussen de 12700 afbeeldingen die deze ronde ingestuurd werden bij This is Reportage is mijn afbeelding gekozen tot 1 van de winnaars. Wauw wat tof om tussen deze talent volle fotografen te mogen staan.

Mijn allerbelangrijkse doel is natuurlijk mijn bruidsparen blij maken met de foto’s. Daar streef ik naar. Mee doen met wedstrijden zorgd ervoor dat ik blijf leren en kritisch blijf kijken naar mijn foto’s. Als het om foto’s gaat is alles natuurlijk ook heel persoonlijk. De een vind een foto mooier dan de ander hem vind. Maar toch voel ik mij enorm vereerd als er meerdere jury leden op mijn foto hebben gestemd. Ik vind het fantastisch mijzelf te blijven ontwikkelen. Ik besteed heel veel tijd aan scholing op het gebied van bruidsfotografie. Er valt zo enorm veel te leren. Na al deze jaren van heel hard werken en leren is het heerlijk om mijn werk bekroond te zien worden met een Award.

award-news

Zijn jullie nog op zoek naar een professioneel bruidsfotograaf en benieuwd naar wat een trouwfotograaf kost. Lees er alles over in: Wat kost een trouwfotograaf

Meer weten over Marli?

Lees ook deze stories over WeGraphy

Loveshoot, laat je liefde vastleggen door een fotograaf

Loveshoot | Laat je liefde vastleggen

Laat je liefde vastleggen doormiddel van een loveshoot door een fotograaf. Laat de mooiste herinneringen maken om later naar terug te kijken.

Continue Reading
Een loveshoot in Eindhoven

Een loveshoot voordat je gaat trouwen

Een half jaar voor het huwelijk van Florien en Rowan spraken we samen af in Eindhoven om een loveshoot te doen. Een loveshoot voordat je gaat trouwen heeft heel veel voordelen. Zo hebben Florien en Rowan een foto gebruikt voor de huwelijks-uitnodigingen.

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving Breda

After wedding shoot

Wauw, wauw wauw! Alles was perfect deze avond. Fanny en Joey zagen er geweldig uit en vonden het super leuk hun trouwkleding nog eens aan te doen voor deze after wedding shoot. En daarbij had ik een prachtige locatie gevonden (de collse watermolen) in Eindhoven waar we zowel binnen als buiten foto’s konden maken. Ik was nooit eerder in de molen geweest maar wat was dat prachtig om te zien. Ik werd nog vrolijker van het prachtige licht wat binnen scheen. Hier krijg ik energie van.

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041