Beste trouwfotograaf van Nederland

Beste trouwfotograaf van Nederland

Hoe vind je de beste trouwfotograaf?

Beste trouwfotograaf van Nederland

Het is lastig een fotograaf te vinden die perfect bij jullie past. Zeker tussen de vele bruidsfotografen die er zijn. Het gaat om het gevoel dat jullie hebben bij de fotograaf. Dat het klikt en dat jullie jezelf kunnen zijn. Dan hebben jullie de beste trouwfotograaf gevonden.

Ongestoord genieten van een 5 gangen diner met fantastische wijnen erbij. Zonder dat de fotograaf vraagt opnieuw te proosten voor de foto. Jullie willen graag de echte en spontane momenten vastgelegd hebben. Gewoon zoals het is. En als jullie dan terug kijken naar de foto’s beleven jullie telkens weer deze bijzondere momenten. Gedurende de dag merk je nauwelijks dat er een fotograaf aanwezig is.

Misschien zijn jullie benieuwd naar wie ik ben? Als jullie nog opzoek zijn bekijk deze video die ik gemaakt heb over wie ik ben en wat ik doe.

Mijn doel ligt altijd bij het blij maken van mijn bruidsparen. Een aantal beelden die ik in de afgelopen jaren gemaakt heb sprongen er voor mij en ook voor mijn bruidsparen uit.

Ook zijn een aantal van deze beelden bekroond met een award. Waaronder een fearless award, This is reportage award Master award een diamond award van WPJA. Dat is natuurlijk nog een extra compliment op mijn werk.

Benieuwd naar meer van WeGraphy?

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041