Bruidsfotograaf Brabant

Let's meet

Bruidsfotograaf Brabant

Bruidsfotografie uit Brabant

Het is tegenwoordig erg lastig zoeken tussen alle bruidsfotografen die er zijn. Natuurlijk zijn jullie opzoek naar bruidsfotografie in Brabant waarvan jullie achteraf kunnen zeggen dat dit de perfecte trouwfotograaf is. Een bruidsfotograaf die perfect bij jullie wensen past. Ik ben ervan overtuigd dat er bij ieder bruidspaar een perfecte professionele bruidsfotograaf is. Neem de tijd voor jullie zoektocht en ga voor een 100% goed gevoel. Betrouwbaarheid is voor mij als bruidsfotograaf uit Brabant het aller belangrijkste en dat is de basis van de relatie die ik heb met al mijn bruidsparen. Alleen dan kun je als bruidspaar een ontspannen trouwdag beleven.

Ik ben een bruidsfotograaf uit Brabant (Eindhoven) met al vele jaren ervaring. Mijn stijl fotografie is puur, creatief en vaak met humor. Wat ik belangrijk vind om voor jullie vast te leggen zijn de connecties. De liefde tussen jullie beiden natuurlijk, maar ook de liefde van familie en vrienden. Op jullie dag ontstaan veel momenten die heel waardevol zijn om herinnerd te worden. Zelfs momenten waar je achteraf pas bewust van wordt. De dag gaat enorm snel voorbij, foto’s van die kleine momenten zijn daarom heel waardevol. Op jullie dag ben ik gefocust hierop. Meestal werk ik samen met een tweede fotograaf om niks te missen.

Zien jullie jezelf al zitten aan een lange tafel met een uitzicht op een prachtig berglandschap. De vinoloog die jullie hebben geregeld serveert de beste wijnen. Ondertussen luisteren jullie naar de speech van jullie beste vriend. Een paar keer slikken, en een traantje weg pinken, want de speech raakt toch wel enorm. Deze momenten leg ik vast doormiddel van fotografie. Ook maak ik van de speech een video opname, want hoe belangrijk zijn deze woorden om later nog eens terug te luisteren. Zowel fotografie als videografie, inclusief drone beelden bieden wij aan. Benieuwd naar wat de investering is voor een trouwfotograaf. Lees er alles over in wat kost een trouwfotograaf.

Recente reviews

De planning van je bruiloft

Bij het plannen van je bruiloft kom je erachter dat er veel keuzes zijn. Stel je eens voor hoe jullie ideale dag eruit ziet. Is dat een romantische bruiloft op het strand. Een festival wedding in het bos. Of toch dat sprookjesachtige huwelijk in dat kasteel? Hechten jullie veel waarde aan een goed diner? Een goed glas wijn erbij? Of moet er vooral een groot knalfeest zijn? Allemaal vragen die je jezelf kunt stellen. En dan de keuze voor een fotograaf en/of videograaf. Hoeveel waarde hechten jullie aan de herinneringen? Is het niet ontzettend bijzonder om na 15 jaar terug te kijken en die kleine mooie momenten te kunnen herinneren en daardoor opnieuw te beleven.

Een impressie van ons werk in video. Bekijk het werk van deze bruidsfotografie uit Brabant

De perfecte match

Het is ontzettend belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij jullie fotograaf/videograaf. Deze is tenslotte de hele dag vlak bij jullie. Die match is ontzettend belangrijk. Volledig vertrouwen is nodig zodat jullie op je dag het stukje fotografie/videografie volledig los kunnen laten. Dit zijn speerpunten waar ik mij als fotograaf volledig op richt. Het is jullie dag en die moet onbezorgd en fantastisch zijn. Jullie moeten in alle rust kunnen genieten van elkaar en van alle lieve vrienden en familie om jullie heen. Ik heb een video over mijzelf gemaakt zodat het voor jullie gemakkelijk is te zien wie ik ben en in te schatten of ik bij jullie pas.

Ben je aanstaande bruid en bezig met je te oriënteren in de wereld van de bruiloften? Leuk. Van harte gefeliciteerd met je verloving. Er zijn veel keuzes in de trouwbranche. Ik help je graag met het maken van die keuzes, zodat je wat meer richting krijgt bij de planning van je bruiloft. Navigeer verder naar alles wat je wilt weten voordat je gaat trouwen.

de prijzen van een trouwfotograaf
Loveshoot, laat je liefde vastleggen door een fotograaf
trouwfotograaf uit omgeving van Nijmegen
trouwfotograaf uit omgeving Breda
de prijzen van een trouwfotograaf
het beste tijdstip voor de loveshoot
trouwfotograaf uit omgeving van Arnhem
trouwfotograaf Limburg documentaire stijl
trouwen in een kasteel
trouwfotograaf met journalistieke stijl uit Brabant
Een loveshoot in Eindhoven
Bruidsfotograaf Brabant

Om een paar woorden over mezelf te schrijven…

puur — positief — invoelend — geduldig — krachtig — creatief —volhardend — gedreven —georganiseerd

runner — wine lover — traveler — wintersport

love my two little boys

Je bruiloft ook laten vastleggen op bewegend beeld?

Bekijk de video van Floor & Martijn

Benieuwd naar WeGraphy?

Emoties

Jullie zijn natuurlijk opzoek naar een bruidsfotograaf uit Brabant waar jullie een goede klik mee hebben. Een fotograaf die de hele dag aanwezig is maar eigenlijk onzichtbaar is. Jullie willen ongestoord genieten van alle mooie momenten zonder dat een fotograaf de touwtjes in handen neemt. En achteraf zien jullie hoe iedere gast de mooie momenten beleefd heeft. Zelfs momenten waarvan jullie jezelf niet bewust waren zijn terug te zien op de afbeeldingen.

Zoals Ra’na en Eric zeiden toe ze de foto’s bekeken van hun trouwdag:

‘de foto’s zijn echt prachtig en om eerlijk te zijn, hebben jullie emoties en momenten vastgelegd die we zelf gemist hebben gedurende de dag’.

openingsdans op de feestavond van de bruiloft

Een trouwfotograaf & videograaf op deze bruiloft

Een dag om nooit te vergeten. Wat ben ik blij dat ik aan deze herinnering een mooie bijdrage heb kunnen geven.

Continue Reading
Bruidsmeisjes na de ceremonie lopen hand in hand

Trouwen in de binnenstad van Eindhoven

Lentekriebels, bloesem en vrolijke mensen. Een heerlijke trouwdag in Eindhoven

Continue Reading
Bruiloft in het oude raadhuis van Oisterwijk

Bruiloft in het oude Raadhuis van Oisterwijk

Een dag waarop de liefde uitbundig gevierd werd en waarbij stil gestaan werd hoe waardevol deze momenten zijn.

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Mickersland 15 - 5674RW - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041