Bruidsfotograaf Limburg | Documentaire stijl

Bruidsfotograaf Limburg | Documentaire stijl

Bruidsfotografie in Limburg Documentaire stijl

Een bruidsfotograaf in Limburg met een documentaire stijl. De dag begon halverwege de ochtend bij de aankleding van Lisa en Martijn. Samen met Kim mocht ik deze bruiloft vast leggen. Toen ik binnen kwam bij Martijn merken ik dat de zenuwen al goed aanwezig waren. Ze hadden ook al heel wat spanningen van te voren gehad i.v.m. de corona tijd. Mocht het huwelijk doorgaan? Mocht de locatie wel open? Allemaal vragen die pas een week voor het huwelijk een antwoord kregen. En gelukkig mocht het huwelijk doorgaan. Maar wel met veel aanpassingen. Maar daarom niet minder mooi. Bij de first look waren alle geliefden aanwezig. Een prachtig moment. De dag kon nu echt gaan beginnen.

Het weidse heuvelachtige Limburg

Ik ben gek op Limburg. De heuvels, de gezelligheid van de mensen en het Bourgondische leven waar Martijn en Lisa gek op zijn. Er werd dus uitgebreid getafeld en de beste wijnen werden gereserveerd. Maar voordat het diner kon beginnen moest er eerst getrouwd worden. Ik heb al veel huwelijk en ceremonies meegemaakt, maar dit was echt de mooiste plek die ik gezien heb om elkaar het ja-woord te geven. Boven op de heuvels, met uitzicht over de wijngaarden. Wauw!

Een prachtige ceremonie met een kleine verassing. Het nichtje van Martijn kwam de ringen brengen in een kleine elektrische auto. Dit leverde hilarische reacties op natuurlijk. Het was een fantastische middag met een mooi zonnetje erbij op Winselerhof in Landraaf.

Bruidsfotografie op een documentaire stijl

Wat is bruidsfotografie op een documentaire stijl nu precies? De bruidsfotograaf probeert de werkelijkheid vast te leggen op een verhalende manier. Aan de foto’s kun je aflezen wat er gebeurde, dit wordt vastgelegd als een soort tijdsdocument. Door het volgen van the Full monty workshop een jaar geleden ben ik als bruidsfotograaf hier goed naar gaan kijken. Zo gebruik ik in mijn foto’s verschillende lagen waardoor het verhaal sterker wordt. Dit vergt heel veel geduld want vaak is het van belang langer te blijven zitten op 1 plek en vanuit daar het verhaal voor je lens af te laten spelen. Zodra er een goed moment komt dan blijf ik doorklikken en heb ik de juiste compositie met het juiste moment te pakken. En vaak ook nog met mooi licht. Heerlijk om dit te doen, ik wordt er heel vrolijk van. Over mijn ervaringen over the full monty workshop heb ik een blog geschreven.

Alles goed geregeld voor je trouwdag

Waarschijnlijk ben je volop bezig met het organiseren en plannen van je bruiloft. Van trouwschoenen tot trouwringen. Van catering tot trouwambtenaar. Alles moet geregeld worden. Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat je niks mist bij het organiseren van je bruiloft. Misschien heb je nog vragen over wat je nog moet regelen. Lees er alles over via: Alles wat je wilt weten voordat je gaat trouwen. Ik help jullie graag je trouwdag zo mooi mogelijk te maken. Het belangrijkste in een ontspannen dag met een relaxte sfeer. Heb je al gedacht aan het regelen van een binnenlocatie voor het maken van de trouwfoto’s? Mocht het regenen op je trouwdag heb je dat achter de hand en ben je verzekerd van mooie trouwfoto’s.

Meer weten over Marli?

trouwfotograaf Limburg documentaire stijl

Lees ook deze trouwverhalen

openingsdans op de feestavond van de bruiloft
12 mei 2023

Een trouwfotograaf & videograaf op deze bruiloft

Een dag om nooit te vergeten. Wat ben ik blij dat ik aan deze herinnering een mooie bijdrage heb kunnen geven.

Continue Reading
Bruidsmeisjes na de ceremonie lopen hand in hand
8 april 2023

Trouwen in de binnenstad van Eindhoven

Lentekriebels, bloesem en vrolijke mensen. Een heerlijke trouwdag in Eindhoven

Continue Reading
Bruiloft in het oude raadhuis van Oisterwijk
30 september 2022

Bruiloft in het oude Raadhuis van Oisterwijk

Een dag waarop de liefde uitbundig gevierd werd en waarbij stil gestaan werd hoe waardevol deze momenten zijn.

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041