Bruidsfotograaf Limburg | Documentaire stijl

Bruidsfotograaf Limburg | Documentaire stijl

Een bruidsfotograaf in Limburg met een documentaire stijl. De dag begon halverwege de ochtend bij de aankleding van Lisa en Martijn. Samen met Kim mocht ik deze bruiloft vast leggen. Toen ik binnen kwam bij Martijn merken ik dat de zenuwen al goed aanwezig waren. Ze hadden ook al heel wat spanningen van te voren gehad i.v.m. de corona tijd. Mocht het huwelijk doorgaan? Mocht de locatie wel open? Allemaal vragen die pas een week voor het huwelijk een antwoord kregen. En gelukkig mocht het huwelijk doorgaan. Maar wel met veel aanpassingen.  

Het weidse heuvelachtige Limburg

Ik ben gek op Limburg. De heuvels, de gezelligheid van de mensen en het Bourgondische leven waar Martijn en Lisa gek op zijn. Er werd dus uitgebreid getafeld en de beste wijnen werden gereserveerd. Maar voordat het diner kon beginnen moest er eerst getrouwd worden. Ik heb al veel huwelijk en ceremonies meegemaakt, maar dit was echt de mooiste plek die ik gezien heb om elkaar het ja-woord te geven. Boven op de heuvels, met uitzicht over de wijngaarden. Wauw!

Een prachtige ceremonie met een kleine verassing. Het nichtje van Martijn kwam de ringen brengen in een kleine elektrische auto. Dit leverde hilarische reacties op natuurlijk. Het was een fantastische middag met een mooi zonnetje erbij op Winselerhof in Landraaf. 

 

Bruidsfotografie op een documentaire stijl

Wat is bruidsfotografie op een documentaire stijl nu precies? De bruidsfotograaf probeert de werkelijkheid vast te leggen op een verhalende manier. Aan de foto’s kun je aflezen wat er gebeurde, dit wordt vastgelegd als een soort tijdsdocument. Door het volgen van the Full monty workshop een jaar geleden ben ik als bruidsfotograaf hier goed naar gaan kijken. Zo gebruik ik in mijn foto’s verschillende lagen waardoor het verhaal sterker wordt. Dit vergt heel veel geduld want vaak is het van belang langer te blijven zitten op 1 plek en vanuit daar het verhaal voor je lens af te laten spelen. Zodra er een goed moment komt dan blijf ik doorklikken en heb ik de juiste compositie met het juiste moment te pakken. En vaak ook nog met mooi licht. Heerlijk om dit te doen, ik wordt er heel vrolijk van. Over mijn ervaringen over the full monty workshop heb ik een blog geschreven. 

Meer weten over Marli?

plan-je-bruiloft

Lees ook deze trouwverhalen

videoclip-trouwen
31 december 2020

WeGraphy 2020

Het trouwjaar 2020. Was heel anders dan iedereen gedacht had. Toch mocht ik als bruidsfotograaf nog 5 bruiloften fotograferen.

Continue Reading
trouwfotograaf-arhem
22 augustus 2020

Bruidsfotograaf Limburg | Documentaire stijl

Trouwen in Limburg. Prachtig tussen de wijgaarden en met een uitzicht over de heuvels.

Continue Reading
plan-je-bruiloft
4 juli 2020

Trouwen in Noord Brabant bij La Sonnerie

Trouwen in Son bij La Sonnerie. Een klein gezellig en intiem huwelijk. Een huwelijk tijdens de corona crisis. Lees de blog.

Continue Reading