Bruidsfotografie bij kasteel Maurick

Bruidsfotografie bij kasteel Maurick

Bruidsfotografie bij kasteel Maurick

Kasteel Maurick in Vught is een geweldige plek om te trouwen, echt een van mijn favoriete locaties. Het is een plezier om hier als bruidsfotograaf bij te mogen zijn. Bovendien is het een stralend zonnige dag: de ideale omstandigheden om samen met Kim deze bruiloft te fotograferen. De dag begon prachtig met een stralend zonnetje op kasteel Maurick.

Aankomst in een roeiboot

De trouwceremonie gaat op een bijzondere manier van start, met de bruidegom die aan komt varen in een roeiboot, op muziek uit de film Titanic. Bij de aankomst van de bruid met haar vader houd zelfs ik het niet droog. “Kom,” zegt hij tegen zijn dochter: “dit gaan we samen doen.” Inmiddels is er live muziek van een geweldige zanger die zichzelf begeleidt op de piano, wat de ceremonie een nog meer persoonlijk en emotioneel karakter geeft.

Terugkijken op een bijzondere dag

De hele dag verliep in een fijne, ontspannen sfeer. Ik mocht de aankleding van de bruidegom fotograferen in het bijzijn van vrienden en zijn gezellige ouders. Er werd flink wat afgelachen, in een omgeving waar ik als fotograaf blij van werd: de kamer had prachtig licht dat de kleuren goed liet uitkomen. De bruidegom zelf was een tikkeltje zenuwachtig, wat natuurlijk niet raar is, vlak voor zo’n belangrijk moment in je leven.

Bezig met de planning van je bruiloft? Je kunt het beste beginnen met het vaststellen van je budget voordat je begint met het zoeken naar leveranciers. Wat erg fijn is om te weten met welke bedragen je rekening moet houden. Lees daar alles over in wat kost een bruiloft. Een ander artikel komt heel goed van pas bij het maken van een draaiboek. Want wat staat er nu precies in een draaiboek. Lees er alles over en download het gratis format. Je hoeft alleen maar in te vullen en klaar is de planning. Heel gemakkelijk.

De planning van je huwelijk

Ben je bezig met de planning van je huwelijk? Dan komen er veel vragen bij kijken. Keuzes maken is soms lastig. Zo ook de keuze of er wel of geen kinderen op je huwelijk aanwezig zullen zijn. Zoals op de foto hierboven te zien zijn kinderen op een huwelijk leuk erbij te hebben. Het levert vaak humoristische momenten op. Maar wat kiezen jullie? En waar kun je aan denken bij het uitnodigen va kinderen op je huwelijk? Je leest er alles over in kinderen op je huwelijk, 6 waardevolle tips.

Meer weten over Marli?

trouwfotograaf kasteel Maurick

Benieuwd naar meer van WeGraphy?

openingsdans op de feestavond van de bruiloft
12 mei 2023

Een trouwfotograaf & videograaf op deze bruiloft

Een dag om nooit te vergeten. Wat ben ik blij dat ik aan deze herinnering een mooie bijdrage heb kunnen geven.

Continue Reading
Bruidsmeisjes na de ceremonie lopen hand in hand
8 april 2023

Trouwen in de binnenstad van Eindhoven

Lentekriebels, bloesem en vrolijke mensen. Een heerlijke trouwdag in Eindhoven

Continue Reading
Bruiloft in het oude raadhuis van Oisterwijk
30 september 2022

Bruiloft in het oude Raadhuis van Oisterwijk

Een dag waarop de liefde uitbundig gevierd werd en waarbij stil gestaan werd hoe waardevol deze momenten zijn.

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041