Bruidsfotografie bij kasteel Maurick

Bruidsfotografie bij kasteel Maurick

Bruidsfotografie bij kasteel Maurick

Kasteel Maurick in Vught is een geweldige plek om te trouwen, echt een van mijn favoriete locaties. Het is een plezier om hier als bruidsfotograaf bij te mogen zijn. Bovendien is het een stralend zonnige dag: de ideale omstandigheden om samen met Kim (van Kim Hart fotografie) deze bruiloft te fotograferen.

Aankomst in een roeiboot

De trouwceremonie gaat op een bijzondere manier van start, met de bruidegom die aan komt varen in een roeiboot, op muziek uit de film Titanic. Bij de aankomst van de bruid met haar vader houd zelfs ik het niet droog. “Kom,” zegt hij tegen zijn dochter: “dit gaan we samen doen.” Inmiddels is er live muziek van een geweldige zanger die zichzelf begeleidt op de piano, wat de ceremonie een nog meer persoonlijk en emotioneel karakter geeft.

Terugkijken op een bijzondere dag

De hele dag verliep in een fijne, ontspannen sfeer. Ik mocht de aankleding van de bruidegom fotograferen in het bijzijn van vrienden en zijn gezellige ouders. Er werd flink wat afgelachen, in een omgeving waar ik als fotograaf blij van werd: de kamer had prachtig licht dat de kleuren goed liet uitkomen. De bruidegom zelf was een tikkeltje zenuwachtig, wat natuurlijk niet raar is, vlak voor zo’n belangrijk moment in je leven.

Ga voor meer foto’s van deze bruiloft naar de portfolio

bruidsfotografie-kasteel-maurick
pre-wedding-shoot
Prev Een loveshoot voordat je gaat trouwen
Next Trouwfotografie in Den Bosch
Bruidsfotografie bij kasteel Maurick in Vught

Leave a comment