Bruidsfotografie bij kasteel Maurick

Bruidsfotografie bij kasteel Maurick

Bruidsfotografie bij kasteel Maurick

Kasteel Maurick in Vught is een geweldige plek om te trouwen, echt een van mijn favoriete locaties. Het is een plezier om hier als bruidsfotograaf bij te mogen zijn. Bovendien is het een stralend zonnige dag: de ideale omstandigheden om samen met Kim deze bruiloft te fotograferen. De dag begon prachtig met een stralend zonnetje op kasteel Maurick.

Aankomst in een roeiboot

De trouwceremonie gaat op een bijzondere manier van start, met de bruidegom die aan komt varen in een roeiboot, op muziek uit de film Titanic. Bij de aankomst van de bruid met haar vader houd zelfs ik het niet droog. “Kom,” zegt hij tegen zijn dochter: “dit gaan we samen doen.” Inmiddels is er live muziek van een geweldige zanger die zichzelf begeleidt op de piano, wat de ceremonie een nog meer persoonlijk en emotioneel karakter geeft.

Terugkijken op een bijzondere dag

De hele dag verliep in een fijne, ontspannen sfeer. Ik mocht de aankleding van de bruidegom fotograferen in het bijzijn van vrienden en zijn gezellige ouders. Er werd flink wat afgelachen, in een omgeving waar ik als fotograaf blij van werd: de kamer had prachtig licht dat de kleuren goed liet uitkomen. De bruidegom zelf was een tikkeltje zenuwachtig, wat natuurlijk niet raar is, vlak voor zo’n belangrijk moment in je leven.

Bezig met de planning van je bruiloft? Je kunt het beste beginnen met het vaststellen van je budget voordat je begint met het zoeken naar leveranciers. Wat erg fijn is om te weten met welke bedragen je rekening moet houden. Lees daar alles over in wat kost een bruiloft. Een ander artikel komt heel goed van pas bij het maken van een draaiboek. Want wat staat er nu precies in een draaiboek. Lees er alles over en download het gratis format. Je hoeft alleen maar in te vullen en klaar is de planning. Heel gemakkelijk.

Meer weten over Marli?

trouwfotograaf kasteel Maurick

Benieuwd naar meer van WeGraphy?

Loveshoot, laat je liefde vastleggen door een fotograaf
30 april 2021

Loveshoot | Laat je liefde vastleggen

Laat je liefde vastleggen doormiddel van een loveshoot door een fotograaf. Laat de mooiste herinneringen maken om later naar terug te kijken.

Continue Reading
genomineerd-voor-de-bruidsfoto-Award-2021
23 maart 2021

Genomineerd voor de bruidsfoto Award 2021

Genomineerd in de categorie bruidskinderen!! Jess, stem op mijn foto via de link in het bericht en maak kans op een luxe verwenarragement voor...

Continue Reading
trouwfotograaf met journalistieke stijl uit Brabant
11 februari 2021

Geef je bruiloft meer richting met deze test

Het is mogelijk voor jou om meer richting te krijgen bij het plannen van je bruiloft. Doe de test en weet welke stijl het...

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 20 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Wij werken door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag komen we graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotograferen wij graag in Brabant, onze thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041