Bruidsfotografie in Oisterwijk

Bruidsfotografie in Oisterwijk

Bruidsfotografie in Oisterwijk

Eindelijk er mocht weer een feestje zijn

Bruidsfotografie in Oisterwijk. Eindelijk mocht er weer gefeest worden. Vera & Anthony hadden een prachtige dag in Oisterwijk. Alles was tot in de puntjes verzorgd en goed geregeld. Na een lange periode van stilte en weinig tot geen huwelijken trapte Vera & Anthony het spits af van weer een fantastisch huwelijks seizoen. Er werd geproost, gedanst, gefeest en enorm genoten. Wat heerlijk dat ik hierbij mocht zijn. Intens genoten. B

Bruidsfotografie in Oisterwijk

Een bruiloft die me raakte

In de blog ‘hoe maak je je trouwdag persoonlijk’ schreef ik over de elementen die je kunt toevoegen aan je dag waarbij je bruiloft echt persoonlijk wordt. Deze tip heb ik Anthony en Vera ook gegeven voordat ze hun bruiloft plande. En dat was te voelen. Terwijl Vera kwam aanlopen met haar vader begon de zangeres haar prachtige lied te zingen. Even was het lastig om niet in tranen uit te barsten achter mijn camera. Maar het bleef bij een klein traantje wegpinken. Wat een geweldig moment was dit. Vera & Anthony zagen elkaar voor het eerste in hun mooie trouwkleding bij de aankomst van de ceremonie. Anthony’s reactie was geweldig. Later tijdens de ceremonie spraken Vera & Anthony hun trouwgeloften naar elkaar uit. Weer zo’n prachtig moment.

Geloften en openingsdans

En hoe zonde zou het zijn als die trouwgeloften niet opgenomen zouden worden. Dus ik installeerde mijn camera op statief en nam de geloften op. Een simpele handeling met heel veel toegevoegde waarde. En ook later toen Vera & Anthony de openenigsdans deden installeerde ik mijn camera op een statief en drukte op play. Vera & Anthony oefende een jaar lang op hun dans. Drie weken van te voren was het nog onzeker vanwege de corona of er gedanst mocht worden. Maar gelukkig het mocht gebeuren. En hoe mooi waren deze momenten? Te mooi om niet vast te leggen.

Dit is wat ik het allerliefste doe, mensen blij maken met de mooiste herinneringen uit hun leven. Ik ben dan ook enorm dankbaar als bruidsparen mij laten weten hoe ze mij als hun trouwfotograaf hebben ervaren. Dit zeiden Anthony & Vera:

‘Na verschillende fotograven gesproken te hebben stak Marli er voor ons bovenuit. Door middel van een bioscoop ervaring kregen we een uniek kijkje in haar werk als trouwfotograaf. Marli kan heel goed de emotie vastleggen in een foto, dit sprak ons erg aan.
De pre-wedding shoot, die we cadeau hebben gekregen, was erg prettig om te doen. Zo wisten wij wat we op onze grote dag konden verwachten en hebben elkaar meteen beter leren kennen.
Wij zouden Marli omschreven als betrokken, flexibel en gepassioneerd.
WeGraphy is zeker een aanrader, vooral als je een fotograaf zoekt die wat meer op de achtergrond is en prachtige foto’s met diepgang kan vastleggen.
Nogmaals super bedankt!

Bruidsfotografie in Oisterwijk
Bruidsfotografie in Oisterwijk
Bruidsfotografie in Oisterwijk
Bruidsfotografie in Oisterwijk
Bruidsfotografie in Oisterwijk
Bruidsfotografie in Oisterwijk
Bruidsfotografie in Oisterwijk
Bruidsfotografie in Oisterwijk
Bruidsfotografie in Oisterwijk
Bruidsfotografie in Oisterwijk
Bruidsfotografie in Oisterwijk
Bruidsfotografie in Oisterwijk

Deze perfecte dag werd mede mogelijk gemaakt door deze leveranciers:

Voor nog meer inspiratie en tips:

Een Award gewonnen bij de masters of wedding photography
2 februari 2022

2021 sluit ik af met een Master Award

Niet 1 maar 2 Awards gewonnen bij de Masters! Happy

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving van Arnhem
8 oktober 2021

2 Awards bij the Masters of Wedding Photography

Niet 1 maar 2 Awards gewonnen bij de Masters! Happy

Continue Reading
WeGraphy Award trouwfotografie
24 augustus 2021

Trouwfotografie bekroond met een Award

Yeahhhh weer een Award gewonnen­čÖĆÔŁĄ´ŞĆ

Continue Reading
Loveshoot, laat je liefde vastleggen door een fotograaf
30 april 2021

Loveshoot | Laat je liefde vastleggen

Laat je liefde vastleggen doormiddel van een loveshoot door een fotograaf. Laat de mooiste herinneringen maken om later naar terug te kijken.

Continue Reading
genomineerd-voor-de-bruidsfoto-Award-2021
23 maart 2021

Genomineerd voor de bruidsfoto Award 2021

Genomineerd in de categorie bruidskinderen!! Jess, stem op mijn foto via de link in het bericht en maak kans op een luxe verwenarragement voor...

Continue Reading

We reizen graag met jullie mee

We zijn super enthousiast om jullie bruiloft vast te leggen. We werken door heel Nederland en vinden het leuk om ieder plekje in Nederland te bezoeken. Of dat nu is in het prachtige Den Bosch of tussen de grachten in Amsterdam. Of wat dichter bij onze thuisbasis, in Nijmegen, Arnhem of Breda. We gaan overal met jullie mee naar toe. Eerder fotografeerde we geweldige bruiloften inRotterdam, Utrecht en Tilburg. Gaan jullie trouwen in het buitenland? Ook dan reizen we heel graag met jullie mee.

Ben je bezig met het voorbereiden van je huwelijk en kun je nog wat tips gebruiken? Lees bijvoorbeeld het artikel de meest originele confetti alternatieven voor na de ceremonie.

trouwfotograaf uit omgeving Gelderland
trouwfotograaf uit omgeving Breda

Beauty & Creativity

Een stukje kunst aan de wand van jullie samen? Ik raak geïnspireerd door jullie en door de plek, ik maak een creatief beeld

trouwfotograaf uit omgeving Gelderland

Power & Fun

Power & Fun. Dat vertellen de beelden van Marli. Een trouwdag is leuk en uitbundig. Ik focus mij op deze momenten.

Een trouwreportage bij Kasteel Henkenshage in sint Oedenrode

Videografie

De speech van papa, het lied van je beste vriendinnen. Daaronder waanzinnige muziek. Beelden met geluid maakt jullie verhaal compleet.

trouwen in een kasteel

Pure & Emotion

Pure & Emotion. De meest belangrijke momenten op een trouwdag zijn terug te zien door de puurheid en emoties op de afbeeldingen.

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041