Bruiloft in het oude Raadhuis van Oisterwijk

Bruiloft in het oude Raadhuis van Oisterwijk

Een bruiloft in het oude raadhuis van Oisterwijk

Een heerlijke Brabantse dag! Margriet & Bram vierde hun bruiloft in het oude raadhuis van Oisterwijk. Een pittoreske plek met een echte dorpse uitstarling. Vanuit het prachtige hotel de Leijhof startten we de dag. Iedereen werd zorgvuldig aangekleed. Daarna was het tijd om elkaar te gaan zien in de mooie kleding. Altijd een prachtig moment. Het was super fijn alles te fotograferen met twee fotografen. Beide blikken zijn vastgelegd. Vanuit het hotel liepen we richting het oude raadhuis in Oisterwijk. Er werden lange rijen gemaakt in het mooie laantje aan de voorkant van het raadhuis. Het bruidspaar werd hartelijk ontvangen! Na de ceremonie liepen we weer terug naar het hotel waarin de hele dag uitbundig geborreld, gekletst, gedanst, gelachen en gehuild werd. Dit was echt een bruiloft waarin de liefde voor elkaar duidelijk te voelen was. Ik ben dankbaar dat ik dit vast heb mogen leggen.

Op deze dag mocht ik samen met mijn collega Koen Engels de mooie dag vast leggen. Het samen werken met twee fotografen heeft veel voordelen. Twee keer zoveel bijzondere momenten worden vastgelegd vanuit verschillende standpunten. Ik werk altijd samen met vaste fotografen waardoor we erg goed op elkaar ingespeeld zijn. Ben je nog aan het twijfelen of je 1 of 2 trouwfotografen op je bruiloft wilt? Lees in dit artikel ‘2 fotografen op je bruiloft’ en de keuze wordt makkelijker om te maken.

Bruiloft in het oude raadhuis van Oisterwijk

Meer weten over Marli?

Zijn jullie nog op zoek naar een professioneel bruidsfotograaf en benieuwd naar wat een trouwfotograaf kost. Lees er alles over in: De prijzen van een bruidsfotograaf

Een bruiloft in het oude raadhuis van Oisterwijk

Deze perfecte dag werd mede mogelijk gemaakt door deze leveranciers:

Lees ook deze stories over WeGraphy

Loveshoot, laat je liefde vastleggen door een fotograaf

Loveshoot | Laat je liefde vastleggen

Laat je liefde vastleggen doormiddel van een loveshoot door een fotograaf. Laat de mooiste herinneringen maken om later naar terug te kijken.

Continue Reading
Een loveshoot in Eindhoven

Een loveshoot voordat je gaat trouwen

Een half jaar voor het huwelijk van Florien en Rowan spraken we samen af in Eindhoven om een loveshoot te doen. Een loveshoot voordat je gaat trouwen heeft heel veel voordelen. Zo hebben Florien en Rowan een foto gebruikt voor de huwelijks-uitnodigingen.

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving Breda

After wedding shoot

Wauw, wauw wauw! Alles was perfect deze avond. Fanny en Joey zagen er geweldig uit en vonden het super leuk hun trouwkleding nog eens aan te doen voor deze after wedding shoot. En daarbij had ik een prachtige locatie gevonden (de collse watermolen) in Eindhoven waar we zowel binnen als buiten foto’s konden maken. Ik was nooit eerder in de molen geweest maar wat was dat prachtig om te zien. Ik werd nog vrolijker van het prachtige licht wat binnen scheen. Hier krijg ik energie van.

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving Breda

Beauty & Creativity

Een stukje kunst aan de wand van jullie samen? Ik raak geïnspireerd door jullie en door de plek, ik maak een creatief beeld

trouwfotograaf uit omgeving Gelderland

Power & Fun

Power & Fun. Dat vertellen de beelden van Marli. Een trouwdag is leuk en uitbundig. Ik focus mij op deze momenten.

Een trouwreportage bij Kasteel Henkenshage in sint Oedenrode

Videografie

De speech van papa, het lied van je beste vriendinnen. Daaronder waanzinnige muziek. Beelden met geluid maakt jullie verhaal compleet.

trouwen in een kasteel

Pure & Emotion

Pure & Emotion. De meest belangrijke momenten op een trouwdag zijn terug te zien door de puurheid en emoties op de afbeeldingen.

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Mickersland 15 - 5674RW - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041