Een trouwfilm van je bruiloft

Een trouwfilm van je bruiloft

Een trouwfilm van je bruiloft

Een extra waardevol cadeau voor je bruiloft is een trouwfilm laten maken van je bruiloft. De woorden die gezegd worden tijdens een ceremonie zijn vaak van ontelbare waarde. Die woorden wil je je hele leven opnieuw kunnen beluisteren. Samen met muziek die jullie raakt maakt dit een eindresultaat wat je niet wil missen. Omdat Joris & Kim nogal wat consessies hebben moeten doen door het corona gebeuren kregen ze een film cadeau.

Dit was hun reactie:

Wat een geweldig filmpje! We hebben het filmpje gister met z’n tweetjes gekeken en het we hadden beide toch wel wat traantjes in de ogen staan. Het geeft een geweldige weergave van de dag! Nogmaals superbedankt!

De trouwlocatie was dicht

En nadat Joris en Kim hun trouwdag helemaal omgegooid hadden en toch wel erg zenuwachtig waren gebeurde wat ik nog nooit meegemaakt heb. Met de hele groep familie en vrienden waren we netjes op tijd bij het gemeentehuis waar het huwelijk plaats zou gaan vinden. Toen het huwelijk eigenlijk al 10 minuten bezig had moeten zijn besloot de ambtenaar het progamma om te gooien. Na een aantal telefoontjes bleek het gemeentehuis gesloten te blijven. Het bruidspaar wist niet wat hen overkwam. Met de hele club reden we zo snel mogelijk naar de locatie waar het diner zou zijn. In sneltreinvaart werd de dinarzaal omgetoverd tot ceremoniezaal en kon er gelukkig getrouwd gaan worden.

Spontane energie

Al liep alles niet zoals het moest, het bruidspaar paste zich snel aan. Er werd gelachen en gedanst. Gewoon zoals het kwam. Niks geforceerd niks gepland. Een heerlijke sfeer.

Ondanks de corona crisis die er heerst was er deze dag weer heel veel liefde die gevierd werd. En wat een energie krijgen we daarvan. Gewoon om bij elkaar te zijn. De liefde te vieren en er te zijn voor elkaar. Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door de geweldige locatie waar alles snel aangepast kon worden: De Biesenhof in Geleen. Ben je nog opzoek naar een trouwfotograaf? Dan is het makkelijk om te weten welke stijl van trouwfotografie er bij je past. in deze tijd heb je enorm veel verschillende keuzes hierin. Lees verder in welke stijl trouwfotografie past bij je.

Een andere bruiloft die ik ook gefilmd heb was die van Els en Henk.

Een trouwfotograaf en videograaf op je huwelijk

Joris & Kim kozen voor zowel fotografie als videografie op hun huwelijk. Samen met mijn vaste collega hebben we deze bruiloft gefilmd en gefotografeerd. Met uiteindelijk prachtige foto’s en een videoclip als resultaat. Ga je ook trouwen en twijfel je nog of je alleen een bruidsfotograaf of zowel een bruidsfotograaf als videograaf wil? Het is aan te raden dit dit overwegen. Lees er alles over in Een trouwfotograaf en videograaf op je bruiloft.

Meer weten over Marli?

Een trouwfilm van je bruiloft

Nog meer inspirerende verhalen

openingsdans op de feestavond van de bruiloft
12 mei 2023

Een trouwfotograaf & videograaf op deze bruiloft

Een dag om nooit te vergeten. Wat ben ik blij dat ik aan deze herinnering een mooie bijdrage heb kunnen geven.

Continue Reading
Bruidsmeisjes na de ceremonie lopen hand in hand
8 april 2023

Trouwen in de binnenstad van Eindhoven

Lentekriebels, bloesem en vrolijke mensen. Een heerlijke trouwdag in Eindhoven

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041