Een trouwfilm van je bruiloft

Een trouwfilm van je bruiloft

Een extra waardevol cadeau voor je bruiloft is een trouwfilm laten maken van je bruiloft. De woorden die gezegd worden tijdens een ceremonie zijn vaak van ontelbare waarde. Die woorden wil je je hele leven opnieuw kunnen beluisteren. Samen met muziek die jullie raakt maakt dit een eindresultaat wat je niet wil missen. Omdat Joris & Kim nogal wat consessies hebben moeten doen door het corona gebeuren kregen ze een film cadeau.

Dit was hun reactie:

Wat een geweldig filmpje! We hebben het filmpje gister met z’n tweetjes gekeken en het we hadden beide toch wel wat traantjes in de ogen staan. Het geeft een geweldige weergave van de dag! Nogmaals superbedankt!

De trouwlocatie was dicht

En nadat Joris en Kim hun trouwdag helemaal omgegooid  hadden en toch wel erg zenuwachtig waren gebeurde wat ik nog nooit meegemaakt heb. Met de hele groep familie en vrienden waren we netjes op tijd bij het gemeentehuis waar het huwelijk plaats zou gaan vinden. Toen het huwelijk eigenlijk al 10 minuten bezig had moeten zijn besloot de ambtenaar het progamma om te gooien. Na een aantal telefoontjes bleek het gemeentehuis gesloten te blijven. Het bruidspaar wist niet wat hen overkwam. Met de hele club reden we zo snel mogelijk naar de locatie waar het diner zou zijn. In sneltreinvaart werd de dinarzaal omgetoverd tot ceremoniezaal en kon er gelukkig getrouwd gaan worden.

Spontane energie

Al liep alles niet zoals het moest, het bruidspaar paste zich snel aan. Er werd gelachen en gedanst. Gewoon zoals het kwam. Niks geforceerd niks gepland. Een heerlijke sfeer. 

Ondanks de corona crisis die er heerst was er deze dag weer heel veel liefde die gevierd werd. En wat een energie krijgen we daarvan. Gewoon om bij elkaar te zijn. De liefde te vieren en er te zijn voor elkaar. Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door de geweldige locatie waar alles snel aangepast kon worden: De Biesenhof in Geleen. 

Een andere bruiloft die ik ook gefilmd heb was die van Els en Henk.

Meer weten over Marli?

videoclip-trouwen

Nog meer inspirerende verhalen

videoclip-trouwen
31 december 2020

WeGraphy 2020

Het trouwjaar 2020. Was heel anders dan iedereen gedacht had. Toch mocht ik als bruidsfotograaf nog 5 bruiloften fotograferen.

Continue Reading
trouwfotograaf-arhem
22 augustus 2020

Bruidsfotograaf Limburg | Documentaire stijl

Trouwen in Limburg. Prachtig tussen de wijgaarden en met een uitzicht over de heuvels.

Continue Reading
trouwvideograaf-trouwfotograaf
Prev Een videograaf en trouwfotograaf
Next WeGraphy 2020
videoclip-trouwen

Leave a comment