Een videograaf en trouwfotograaf

Een videograaf en trouwfotograaf

Videografie op je huwelijk

Samen met mijn collega mochten we de bruiloft van Els & Henk vast leggen. Ik als videograaf en Kim als trouwfotograaf.

En dit was wel een heel speciaal huwelijk. Els & Henk waren namelijk al 50 jaar getrouwd en trouwde nu voor de tweede keer. Met alle vrienden en familie erbij werd het weer een geweldige dag met heel veel liefde.

Vier het leven

Vier het leven!! Dat was wel de boodschap die ik van dit huwelijk meegekregen heb. Els & Henk hebben het leven uitbundig gevierd. Dit zijn mensen die alles uit het leven halen wat erin zit. Geweldig om te zien. Ze hebben alles ondernomen in het leven, samen en apart. Het meest trots zijn ze wel op Inspiration point wat ze hebben opgericht. Een theater met diner. Heerlijk om een avond erop uit te zijn. En wat voelde ik me deze dag enorm thuis tussen al deze creative mensen. Het was een grote eer een video te maken voor dit gezelschap. Het allerleukste was dat zowel de trouwvideograaf als de trouwfotograaf een cadeau waren voor Els & Henk voor hun bruiloft. Een extra waardevolle herinnering, waar ik graag aan mee werkte.

Twijfel je nog tussen een fotograaf of videograaf op je huwelijk? Of beide? Het is goed om alles te overwegen. Lees de voordelen en nadelen van een trouwfotograaf en videograaf op je huwelijk. Wellicht helpt het bij de keuzes die je gaat maken.

Gouden bruiloft

Een gouden bruiloft is ontzettend bijzonder. Want wie in deze tijd houd het nog zolang vol met elkaar? De woorden van Imca Marina terwijl het bruidspaar plaats neemt in de ceremonie zaal. De locatie: Huize Rustoord is fantastisch. Een omgeving in prachtige natuur met overal kunst. Een grote verassing voor Els en Henk was het vervoer van deze dag. Ze werden opgehaald in een koets met paarden. De aankomst bij de locatie was dan ook schitterend in stijl. Bellenblaas en ballonnen en zingende en juichende mensen. Deze sfeer was heerlijk.

Na de ceremonie werd de bruidstaart aangesneden en Imca Marina zong het lied: vino vino waar blijft de vino. Iedereen zong mee en danste mee. Het leven werd gevierd. Typerend voor het leven van Els en Henk. Een bruiloft die perfect bij hen past. Waar een eer om hier bij aanwezig te mogen zijn.

Benieuwd naar nog meer liefde vastgelegd in een trouwvideo? Bekijk de video van Kim & Joris.

Meer weten over Marli?

trouwfotograaf uit omgeving van Limburg

Alleen een trouwfotograaf, of ook een videograaf?

Dat zullen veel bruidsparen zich afvragen. Kiezen voor alleen een fotograaf, of je bruiloft ook laten filmen. Het resultaat is een te gekke videoclip van ongeveer 5 tot 10 minuten waarbij geluid een grote toegevoegde waarde heeft. Denk eens aan de mooie woorden van de speech van je vader. Op deze manier wordt jullie verhaal van je mooie dag compleet. Ik schreef er alles over in het laten fotograferen en filmen van je huwelijk.

Stories over Marli

Een Award gewonnen bij de masters of wedding photography
2 februari 2022

2021 sluit ik af met een Master Award

Niet 1 maar 2 Awards gewonnen bij de Masters! Happy

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving van Arnhem
8 oktober 2021

2 Awards bij the Masters of Wedding Photography

Niet 1 maar 2 Awards gewonnen bij de Masters! Happy

Continue Reading
WeGraphy Award trouwfotografie
24 augustus 2021

Trouwfotografie bekroond met een Award

Yeahhhh weer een Award gewonnen🙏❤️

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041