Een videograaf en trouwfotograaf

Een videograaf en trouwfotograaf

Samen met mijn collega mochten we de bruiloft van Els & Henk vast leggen. Ik als videograaf en Kim als trouwfotograaf. 

En dit was wel een heel speciaal huwelijk. Els & Henk waren namelijk al 50 jaar getrouwd en trouwde nu voor de tweede keer. Met alle vrienden en familie erbij werd het weer een geweldige dag met heel veel liefde.

Vier het leven

Vier het leven!! Dat was wel de boodschap die ik van dit huwelijk meegekregen heb. Els & Henk hebben het leven uitbundig gevierd. Dit zijn mensen die alles uit het leven halen wat erin zit. Geweldig om te zien. Ze hebben alles ondernomen in het leven, samen en apart. Het meest trots zijn ze wel op Inspiration point wat ze hebben opgericht. Een theater met diner. Heerlijk om een avond erop uit te zijn. En wat voelde ik me deze dag enorm thuis tussen al deze creative mensen. Het was een grote eer een video te maken voor dit gezelschap. Het allerleukste was dat zowel de trouwvideograaf als de trouwfotograaf een cadeau waren voor Els & Henk voor hun bruiloft. Een extra waardevolle herinnering, waar ik graag aan mee werkte. 

Gouden bruiloft

Een gouden bruiloft is ontzettend bijzonder. Want wie in deze tijd houd het nog zolang vol met elkaar? De woorden van Imca Marina terwijl het bruidspaar plaats neemt in de ceremonie zaal. De locatie: Huize Rustoord is fantastisch. Een omgeving in prachtige natuur met overal kunst. Een grote verassing voor Els en Henk was het vervoer van deze dag. Ze werden opgehaald in een koets met paarden. De aankomst bij de locatie was dan ook schitterend in stijl. Bellenblaas en ballonnen en zingende en juichende mensen. Deze sfeer was heerlijk. 

Na de ceremonie werd de bruidstaart aangesneden en Imca Marina zong het lied: vino vino waar blijft de vino. Iedereen zong mee en danste mee. Het leven werd gevierd. Typerend voor het leven van Els en Henk. Een bruiloft die perfect bij hen past. Waar een eer om hier bij aanwezig te mogen zijn. 

 

Benieuwd naar mog meer liefde vastgelegd in een trouwvideo? Bekijk deze blog.

Meer weten over Marli?

trouwvideograaf-trouwfotograaf

Stories over Marli

Inspratie-Creëren
12 januari 2021

Inspireren en creëren in de fotografie

Ik ben bruidsfotograaf en dat doe ik met heel veel liefde. Ik hou enorm veel van creëren. Om beelden te maken. Daar wordt ik...

Continue Reading
award-news
7 april 2020

Award news | This is Reportage

Award News!!! Als trouwfotograaf ben ik erg trots dat ik dit Award gewonnen heb. Een grote eer.

Continue Reading
Full monty workshop
11 februari 2018

The full monty workshop

Mijn ervaringen in The Full Monty workshop.

Continue Reading
trouwfotograaf-arhem
Prev Bruidsfotograaf Limburg | Documentaire stijl
Next Een trouwfilm van je bruiloft
trouwfilm-bruiloft

Leave a comment