Een videograaf en trouwfotograaf

Een videograaf en trouwfotograaf

Videografie op je huwelijk

Samen met mijn collega mochten we de bruiloft van Els & Henk vast leggen. Ik als videograaf en Kim als trouwfotograaf.

En dit was wel een heel speciaal huwelijk. Els & Henk waren namelijk al 50 jaar getrouwd en trouwde nu voor de tweede keer. Met alle vrienden en familie erbij werd het weer een geweldige dag met heel veel liefde.

Vier het leven

Vier het leven!! Dat was wel de boodschap die ik van dit huwelijk meegekregen heb. Els & Henk hebben het leven uitbundig gevierd. Dit zijn mensen die alles uit het leven halen wat erin zit. Geweldig om te zien. Ze hebben alles ondernomen in het leven, samen en apart. Het meest trots zijn ze wel op Inspiration point wat ze hebben opgericht. Een theater met diner. Heerlijk om een avond erop uit te zijn. En wat voelde ik me deze dag enorm thuis tussen al deze creative mensen. Het was een grote eer een video te maken voor dit gezelschap. Het allerleukste was dat zowel de trouwvideograaf als de trouwfotograaf een cadeau waren voor Els & Henk voor hun bruiloft. Een extra waardevolle herinnering, waar ik graag aan mee werkte.

Twijfel je nog tussen een fotograaf of videograaf op je huwelijk? Of beide? Het is goed om alles te overwegen. Lees de voordelen en nadelen van een trouwfotograaf en videograaf op je huwelijk. Wellicht helpt het bij de keuzes die je gaat maken.

Gouden bruiloft

Een gouden bruiloft is ontzettend bijzonder. Want wie in deze tijd houd het nog zolang vol met elkaar? De woorden van Imca Marina terwijl het bruidspaar plaats neemt in de ceremonie zaal. De locatie: Huize Rustoord is fantastisch. Een omgeving in prachtige natuur met overal kunst. Een grote verassing voor Els en Henk was het vervoer van deze dag. Ze werden opgehaald in een koets met paarden. De aankomst bij de locatie was dan ook schitterend in stijl. Bellenblaas en ballonnen en zingende en juichende mensen. Deze sfeer was heerlijk.

Na de ceremonie werd de bruidstaart aangesneden en Imca Marina zong het lied: vino vino waar blijft de vino. Iedereen zong mee en danste mee. Het leven werd gevierd. Typerend voor het leven van Els en Henk. Een bruiloft die perfect bij hen past. Waar een eer om hier bij aanwezig te mogen zijn.

Benieuwd naar nog meer liefde vastgelegd in een trouwvideo? Bekijk de video van Kim & Joris.

Meer weten over Marli?

trouwfotograaf uit omgeving van Limburg

Alleen een trouwfotograaf, of ook een videograaf?

Dat zullen veel bruidsparen zich afvragen. Kiezen voor alleen een fotograaf, of je bruiloft ook laten filmen. Het resultaat is een te gekke videoclip van ongeveer 5 tot 10 minuten waarbij geluid een grote toegevoegde waarde heeft. Denk eens aan de mooie woorden van de speech van je vader. Op deze manier wordt jullie verhaal van je mooie dag compleet. Ik schreef er alles over in het laten fotograferen en filmen van je huwelijk.

Stories over Marli

genomineerd-voor-de-bruidsfoto-Award-2021
23 maart 2021

Genomineerd voor de bruidsfoto Award 2021

Genomineerd in de categorie bruidskinderen!! Jess, stem op mijn foto via de link in het bericht en maak kans op een luxe verwenarragement voor...

Continue Reading
trouwfotograaf-utrecht
20 januari 2021

Weer een Award gewonnen!!

Dit keer won ik als bruidsfotograaf een Master Award. Daar proosten we op!!

Continue Reading
Inspratie-Creëren
12 januari 2021

Inspireren en creëren in de fotografie

Ik ben bruidsfotograaf en dat doe ik met heel veel liefde. Ik hou enorm veel van creëren. Om beelden te maken. Daar wordt ik...

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 20 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Wij werken door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag komen we graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotograferen wij graag in Brabant, onze thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041