Film

FILM

Meer dan beeld

Wil je je bruiloft laten filmen? bekijk dan hier de opties.

Wat zijn de opties voor film?

Videografie

De speech van papa, het lied van je beste vriendinnen. Met daaronder waanzinnige muziek. Bewegende beelden met geluid maakt jullie verhaal compleet. De emotie van jullie dag wordt op deze manier nog mooier herinnerd en zo kunnen jullie de dag vaak opnieuw beleven. Uiteindelijk hebben jullie een unieke videoclip van minmaal 5 minuten waarin jullie dag nog mooier naar voren komt.
Deze optie is bij te boeken indien er ook gekozen is voor een second shooter. We maken de videobeelden zelf en zorgen er zo voor dat tijdens ieder moment zowel foto’s als video gemaakt kan worden.

Drone

Een geweldige aanvulling op het verhaal van jullie dag vanuit een ander perspectief. Namelijk beelden van jullie fantastische trouwlocatie vanuit de lucht. Zorgvuldig zijn jullie opzoek gegaan naar die locatie die past bij jullie huwelijk. Zowel bewegende beelden als stilstaande beelden worden gemaakt met onze drone. Dit maakt jullie verslag van jullie dag onderscheidend en uniek. (indien toegestaan op locatie)

De bruiloft van Kim & Joris

Wat een geweldig filmpje! We hebben het filmpje gister met z'n tweetjes gekeken en het we hadden beide toch wel wat traantjes in de ogen staan. Het geeft een geweldige weergave van de dag! Nogmaals superbedankt!
Kim & Joris

De bruiloft van Els & Henk

Videografie is als extra optie bij te boeken naast trouwfotografie

Waarom zou je kiezen voor een trouwfotograaf en videograaf op je trouwdag? Lees verder in
een trouwfotograaf en videograaf op je huwelijk.

Huwelijk Sander & Cara

Bruiloft van Vera & Anthony

Enthousiast over deze bruiloft films?

Drone fotografie tijdens je huwelijk
trouwfotograaf uit omgeving Breda

Beauty & Creativity

Een stukje kunst aan de wand van jullie samen? Ik raak geïnspireerd door jullie en door de plek, ik maak een creatief beeld

trouwfotograaf uit omgeving Gelderland

Power & Fun

Power & Fun. Dat vertellen de beelden van Marli. Een trouwdag is leuk en uitbundig. Ik focus mij op deze momenten.

Een trouwreportage bij Kasteel Henkenshage in sint Oedenrode

Videografie

De speech van papa, het lied van je beste vriendinnen. Daaronder waanzinnige muziek. Beelden met geluid maakt jullie verhaal compleet.

trouwen in een kasteel

Pure & Emotion

Pure & Emotion. De meest belangrijke momenten op een trouwdag zijn terug te zien door de puurheid en emoties op de afbeeldingen.

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 20 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Wij werken door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag komen we graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotograferen wij graag in Brabant, onze thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041