Hoe maak ik mijn bruiloft persoonlijk

Hoe maak ik mijn bruiloft persoonlijk

Hoe maak je jou bruiloft persoonlijk?

Persoonlijke tips & ideeën

Een persoonlijke bruiloft, wat is dat eigenlijk? Na het lezen van deze tips, vanuit mijn eigen ervaring, kun je bereiken wat je wilt op de manier die helemaal goed voelt voor jou. Een spiegel van jullie persoonlijkheden, de emoties die typerend zijn voor jullie karakters en een ontspannen en ongedwongen sfeer. Dat wil jij op je bruiloft. Ik ga jullie helpen om dit te bereiken.

trouwfotograaf uit de omgeving van Den Bosch

De trouwgeloften

De liefde tussen jou en je verloofde staat centraal. Schrijf alles wat je voelt voor je verloofde op papier. Waarom je zoveel van hem of haar houd en wat jullie samen voelen en hebben met elkaar. Door dit uit te drukken in woorden en dit voor te lezen tijdens de ceremonie betrek je elkaar en iedereen tot de diepste kern van jullie liefde. En alles, alles draait om de liefde voor elkaar. Door dit beiden te doen en aan elkaar voor te lezen ontstaat een nog sterkere verbinding tussen jullie en dit wordt versterkt door iedereen daar om heen. Je denkt vast en zeker, dit ga ik echt niet doen hoor, dit vind ik veel te spannend. Dat begrijp ik, en het is ook heel spannend, maar groei en verbinding staan aan de andere kant van angst. Ga door die angst en zenuwen heen en vertel elkaar wat je voelt. Het brengt jullie nog dichter naar elkaar. Vaak genoeg heb ik tijdens trouwgeloften een traantje weg moeten pinken achter mijn camera omdat het me zo enorm raakte. Ga ervoor en vier de liefde! je kan het!

Life muziek tijdens de ceremonie

Muziek raakt. Muziek wekt bepaalde gevoelens op. Helemaal als jullie herinneringen hebben aan bepaalde nummers. Muziek zorgt voor verbinding. Nog veel meer als het life gespeeld is. Twee jaar geleden fotografeerde ik een ceremonie. Tijdens het weg geef moment van vader naar bruidegom werd een nummer gezongen met pianospel erbij. Dit moment was heel bijzonder maar werd nog zoveel mooier door de stem en het pianogeluid van de zanger. Door life-muziek toe te voegen aan je ceremonie wordt jullie liefde nog veel meer voelbaar. En door te voelen wat jullie voor elkaar voelen wordt het persoonlijk. Echt een aanrader.

De persoon die ons trouwde gaf mij ook weg

Een klein raadseltje, weet je het antwoord? Papa! Bij mijn eigen huwelijk was mijn vader onze trouwambtenaar. Wist je dat je niet gebonden bent aan een trouwambtenaar van de burgerlijke stand? Je hebt verschillende keuzes hierin.

  1. Trouwambtenaar van de burgerlijke stand.
  2. Zelfstandig trouwambtenaar
  3. Buitengewoon trouwambtenaar van de burgerlijke stand (BABS)

Kies je voor een BABS dan maakt dit de ceremonie natuurlijk heel persoonlijk. Vaak is dit een persoon die goed op de hoogte is van jullie verleden. Waarschijnlijk kennen jullie deze persoon al langer en kan hij/zij vanuit ervaring vertellen over jullie. Dit maakt het leuker om naar te luisteren. Het wordt geen opsomming van dingen die jullie typeren. Het verhaal zal eerder bestaan uit mooie herinneringen en leuke anekdotes. Een zelfstandig trouwambtenaar neemt meer tijd en zal een persoonlijker verhaal vertellen dan een trouwambtenaar van de burgerlijke stand.

Speeches

Je aller beste vriendin die je al kent sinds de middelbare school. Die heeft zeker prachtige herinneringen van jou om met iedereen te delen. Vaak wordt dit gedaan tijdens het diner. Een heerlijk moment om tussen de gangen door eens lekker van te genieten. Ik ben vaak getuigen van tranen die vloeien door de rake woorden. Prachtig en heel persoonlijk.

Voor nog meer inspiratie en tips:

Een Award gewonnen bij de masters of wedding photography
2 februari 2022

2021 sluit ik af met een Master Award

Niet 1 maar 2 Awards gewonnen bij de Masters! Happy

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving van Arnhem
8 oktober 2021

2 Awards bij the Masters of Wedding Photography

Niet 1 maar 2 Awards gewonnen bij de Masters! Happy

Continue Reading
WeGraphy Award trouwfotografie
24 augustus 2021

Trouwfotografie bekroond met een Award

Yeahhhh weer een Award gewonnen🙏❤️

Continue Reading
Loveshoot, laat je liefde vastleggen door een fotograaf
30 april 2021

Loveshoot | Laat je liefde vastleggen

Laat je liefde vastleggen doormiddel van een loveshoot door een fotograaf. Laat de mooiste herinneringen maken om later naar terug te kijken.

Continue Reading
genomineerd-voor-de-bruidsfoto-Award-2021
23 maart 2021

Genomineerd voor de bruidsfoto Award 2021

Genomineerd in de categorie bruidskinderen!! Jess, stem op mijn foto via de link in het bericht en maak kans op een luxe verwenarragement voor...

Continue Reading

We reizen graag met jullie mee

We zijn super enthousiast om jullie bruiloft vast te leggen. We werken door heel Nederland en vinden het leuk om ieder plekje in Nederland te bezoeken. Of dat nu is in het prachtige Den Bosch of tussen de grachten in Amsterdam. Of wat dichter bij onze thuisbasis, in Nijmegen, Arnhem of Breda. We gaan overal met jullie mee naar toe. Eerder fotografeerde we geweldige bruiloften inRotterdam, Utrecht en Tilburg. Gaan jullie trouwen in het buitenland? Ook dan reizen we heel graag met jullie mee.

trouwfotograaf uit omgeving Gelderland
trouwfotograaf uit omgeving Breda

Beauty & Creativity

Een stukje kunst aan de wand van jullie samen? Ik raak geïnspireerd door jullie en door de plek, ik maak een creatief beeld

trouwfotograaf uit omgeving Gelderland

Power & Fun

Power & Fun. Dat vertellen de beelden van Marli. Een trouwdag is leuk en uitbundig. Ik focus mij op deze momenten.

Een trouwreportage bij Kasteel Henkenshage in sint Oedenrode

Videografie

De speech van papa, het lied van je beste vriendinnen. Daaronder waanzinnige muziek. Beelden met geluid maakt jullie verhaal compleet.

trouwen in een kasteel

Pure & Emotion

Pure & Emotion. De meest belangrijke momenten op een trouwdag zijn terug te zien door de puurheid en emoties op de afbeeldingen.

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041