Intieme bruiloft

Intieme bruiloft

Intieme bruiloft in Waalre

Weer een prachtige dag om elkaar het ja woord te geven. Dit ontzettend lieve en mooie stel trouwde in het stadhuis van Eindhoven. In bijzijn van familie en vrienden was het een prachtige en liefdevolle ceremonie! Geen strak draaiboek en alles op zijn tijd. Gewoon een dag samen zijn met de mensen die van je houden. Lekker eten samen en genieten van het mooie weer. Lees hier meer over de intieme bruiloft en bewonder de beelden.

Klotputten

Tussen de middag hadden we tijd om samen met het bruidspaar een prachtige locatie te bezoeken om wat mooie foto’s te maken. Even lekker gewandeld samen om vervolgens richting Bladel gereden naar Restaurant Crijns.

Idyllische plek

De sfeer was erg goed. Lekker rustig met familie en vrienden buiten in het prachtige avond zonnetje een wijntje of biertje drinken. De kinderen vermaakte zich ook prima. De bediening was top! Samen met Nina als second shooter mocht ik deze dag vastleggen en ook wij hebben een heerlijke dag gehad en veel lol samen gehad op deze intieme bruiloft.

Ook leuk om te lezen als je gaat trouwen zijn trouwtradities en hoe draag je nu eigenlijk een corsage. Kom vast in de stemming van je huwelijksdag.

Ben je druk bezig met de planning van je bruiloft? Ik raad je aan om ook alvast een binnenlocatie te regelen voor de trouwfoto’s. Mocht het regenen dan heb je in ieder geval een fijne plek om foto’s te maken. Ik maakte een lijst met de beste binnenlocaties in heel Nederland..

Ga je ook trouwen en wil je graag meer informatie neem contact met me op via mail, telefoon, contact formulier of iets anders. Het lijkt me super jullie te leren kennen in een kennismakingsgesprek. Tot snel;)

Meer weten over Marli?

openingsdans op de feestavond van de bruiloft

Een trouwfotograaf & videograaf op deze bruiloft

Een dag om nooit te vergeten. Wat ben ik blij dat ik aan deze herinnering een mooie bijdrage heb kunnen geven.

Continue Reading
Een trouwfilm van je bruiloft

De trouwfilm van Floor & Martijn

Floor & Martijn! We mochten deze dag vastleggen op zowel stilstaand als bewegend beeld. Het was fantastisch!

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041