Journalistieke stijl bruidsfotograaf

Journalistieke stijl bruidsfotograaf

Een journalistieke stijl bij de bruidsfotograaf. Wat houd dat nu precies in? In deze blog lezen jullie het verhaal van Marcel en Melinda. Deze bruiloft werd gefotografeerd in journalistieke stijl. Het verhaal van deze mooie dag begon in in Waalre.  

Journalistieke stijl

Een verhaal vertellen met foto’s. Daar gaat het om bij journalistieke bruidsfotografie. In één foto kun je zien wat er op dat moment gebeurde. Welke emoties er speelde. Vaak komen er verschillende factoren in een foto naar voren. Zo ook deze vroege ochtend bij Marcel die zich aan het aankleden was voor deze mooie dag. Marcel kreeg hierbij hulp van zijn vader. Eigenlijk zou je het verhaal moeten kunnen lezen zonder tekst. De foto’s vertellen het verhaal. 

 

Bruidsfotograaf in journalistieke stijl

Nadat Marcel zich aangekleed had stapten we met zijn allen in een grote bus om vervolgens de bruid te gaan ontmoeten. Eenmaal aangekomen was de spanning flink gestegen, want hoe zou Melinda eruit zien? Toen ze elkaar eindelijk zagen was alle spanning weg en kon de dag dan echt gaan beginnen. Met een gezellig en druk gezelschap vertrokken we richting de prachtige trouwlocatie. Als trouwfotograaf kom je op de meest verschillende trouwlocaties en vaak wordt er getrouwd bij de gemeente. Dit was wel een erg mooi gemeentehuis met een prachtige trouwzaal. Inmiddels waren we niet meer in Brabant, want na een reis van 1,5 uur in de bus waren we in de Bilt. 

En ook op deze bruiloft waren kinderen aanwezig. Als bruidsfotograaf vind ik dat altijd erg leuk omdat kinderen altijd heel spontaan blijven en leuke acties ondernemen. Zoals ballonnen kapot pakken met sate prikkers. Lees ook de blog van deze bruiloft waar veel kinderen aanwezig waren. En lees ook meer over journalistieke bruidsfotografie. en de verschillende stijlen bruidsfotografie in 10 tips voor het kiezen van jullie trouwfotograaf.