Journalistieke stijl bruidsfotograaf

Journalistieke stijl bruidsfotograaf

Een journalistieke stijl in de bruidsfotografie

Een journalistieke stijl bij de bruidsfotograaf. Wat houd dat nu precies in? In deze blog lezen jullie het verhaal van Marcel en Melinda. Deze bruiloft werd gefotografeerd in journalistieke stijl. Het verhaal van deze mooie dag begon in in Waalre.

Journalistieke stijl

Een verhaal vertellen met foto’s. Daar gaat het om bij journalistieke bruidsfotografie. In één foto kun je zien wat er op dat moment gebeurde. Welke emoties er speelde. Vaak komen er verschillende factoren in een foto naar voren. Zo ook deze vroege ochtend bij Marcel die zich aan het aankleden was voor deze mooie dag. Marcel kreeg hierbij hulp van zijn vader. Eigenlijk zou je het verhaal moeten kunnen lezen zonder tekst. De foto’s vertellen het verhaal.

Bruidsfotograaf in journalistieke stijl

Nadat Marcel zich aangekleed had stapten we met zijn allen in een grote bus om vervolgens de bruid te gaan ontmoeten. Eenmaal aangekomen was de spanning flink gestegen, want hoe zou Melinda eruit zien? Toen ze elkaar eindelijk zagen was alle spanning weg en kon de dag dan echt gaan beginnen. Met een gezellig en druk gezelschap vertrokken we richting de prachtige trouwlocatie. Als trouwfotograaf kom je op de meest verschillende trouwlocaties en vaak wordt er getrouwd bij de gemeente. Dit was wel een erg mooi gemeentehuis met een prachtige trouwzaal. Inmiddels waren we niet meer in Brabant, want na een reis van 1,5 uur in de bus waren we in de Bilt.

Bekijk foto's van huwelijken in journalistieke stijl

trouwfotograaf uit omgeving Breda

Beauty & Creativity

Een stukje kunst aan de wand van jullie samen? Ik raak geïnspireerd door jullie en door de plek, ik maak een creatief beeld

trouwfotograaf uit omgeving Gelderland

Power & Fun

Power & Fun. Dat vertellen de beelden van Marli. Een trouwdag is leuk en uitbundig. Ik focus mij op deze momenten.

Een trouwreportage bij Kasteel Henkenshage in sint Oedenrode

Videografie

De speech van papa, het lied van je beste vriendinnen. Daaronder waanzinnige muziek. Beelden met geluid maakt jullie verhaal compleet.

trouwen in een kasteel

Pure & Emotion

Pure & Emotion. De meest belangrijke momenten op een trouwdag zijn terug te zien door de puurheid en emoties op de afbeeldingen.

En ook op deze bruiloft waren kinderen aanwezig. Als bruidsfotograaf vind ik dat altijd erg leuk omdat kinderen altijd heel spontaan blijven en leuke acties ondernemen. Zoals ballonnen kapot pakken met sate prikkers. Ben je nu nog opzoek naar een bruidsfotograaf maar weet je niet waar je moet beginnen met je zoektocht, lees verder in Beste bruidsfotografen van Nederland. Lees ook meer over journalistieke bruidsfotografie. en de verschillende stijlen bruidsfotografie in 10 tips voor het kiezen van jullie trouwfotograaf.

Voor de aanstaande bruid

Jij bent een aanstaande bruid. Wat super leuk. En nu ga je de bruiloft organiseren. Hoe doe je dat? Waar begin je? Waar eindig je? Ik schreef er vanuit mijn jaren ervaring verschillende artikelen over. Deze gaan je zeker helpen bij de organisatie van je trouwdag. Ook geef ik tips en kun je trouwinspiratie opdoen. Lees er alles over via alles wat je wilt weten als je gaat trouwen.

Meer weten over Marli?

trouwfotograaf met journalistieke stijl uit Brabant

Bekijk ook deze trouwtips

trouwfotograaf met journalistieke stijl uit Brabant
11 februari 2021

Geef je bruiloft meer richting met deze test

Het is mogelijk voor jou om meer richting te krijgen bij het plannen van je bruiloft. Doe de test en weet welke stijl het...

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving van Limburg
10 februari 2021

Hoeveel tijd is nodig voor de trouwfoto’s

Voor het maken van trouwfoto's kun je 30 tot 90 minuten inplannen in je draaiboek. 5 tips voor het maken van de beste trouwfoto's.

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving Gelderland
3 februari 2021

Hoe maak ik mijn bruiloft persoonlijk

Een persoonlijke bruiloft, wat is dat eigenlijk? Na het lezen van deze tips, vanuit mijn eigen ervaring, kun je bereiken wat je wilt op...

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving Gelderland
3 februari 2021

Een gastenlijst maken voor je bruiloft

Het maken van een gastenlijst voor je bruiloft kan aanvoelen als een enorme klus. Met deze stappen heb je dit snel voor elkaar.

Continue Reading
Een loveshoot in Eindhoven
17 januari 2021

Plan je bruiloft in 6 stappen

Je bruiloft plannen. Het kan een overweldiging gevoel zijn. De keuzes in de trouwbranche zijn enorm, waar begin je?

Continue Reading
kies je trouwfotograaf
1 januari 2018

10 tips bij de keuze van je trouwfotograaf

Nu breekt een super leuke tijd aan! Daar komt heel veel bij kijken en de keuzes zijn enorm in de trouwbranche. Misschien ken je iemand via...

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041