4 prachtige locaties voor een bruiloft in het buitenland

Aanstaande bruid en bruidegom

4 prachtige locaties voor een bruiloft in het buitenland

Trouwen in het buitenland?

5 prachtige locaties voor een bruiloft in het buitenland. Jullie gaan trouwen en je hebt het idee om dat te gaan doen in het buitenland. Je ziet jezelf al zitten in Italië op een heuvel uitkijkend over de wijnvelden. Je zit aan een lange tafel met al je lieve familie en vrienden. Het is een heerlijke warme zomeravond en de zon gaat langzaam onder. Romantischer dan dit kan niet. Maar waar vind je nu deze pareltjes van locaties. En natuurlijk wil je een locatie waar alles perfect geregeld is. Een goede catering, met overnachting voor iedereen. en waar je natuurlijk kan trouwen. Weet je nog niet precies wat je allemaal moet regelen als je gaat trouwen in het buitenland? Ik schreef een uitgebreid artikel hierover met alles op een rijtje.

Waarschijnlijk heb je al een land in gedachten waar je wilt gaan trouwen? Hieronder vind je per land een plekje waar je heel graag wil zijn.

Italië

In het glooiende landschap van de Italiaanse regio Le Marche vind je Le Stonghe. Vanuit de villa kijk je uit op de omringende graanvelden, olijfgaarden, cipressen en dorpjes tot aan de Adriatische zee, die kenmerkend zijn in het landschap van Le Marche. Op het landgoed van 14 hectare kun je in luxe genieten van de rust, de natuur, de indrukwekkende cultuur en het heerlijke Italiaanse eten. Ik zou zeker even een bezoekje brengen op hn website want daar kun je alle informatie vinden over deze geweldige villa. Ook staat er een filmpje op waar je de villa en de omgeving goed kunt zien.

Frankrijk

In het midden van Frankrijk in de Bourgogne vind je het landgoed Domaine de Savigny in de Nièvre. Een prachtig authentiek domein tussen de groene heuvels. Een prachtige trouwlocaties. Via de website van deze locaties vind je meer informatie.

Noorwegen

Als je reislustig bent en houd van bergen en een adembenemend landschap dan wil je heel graag trouwen in Noorwegen. Zie jezelf al staan tijdens de ceremonie met uitzicht op de fjorden van Noorwegen. Bekijk even het Torvis hotel. Hier is heel veel mogelijk. Een droom huwelijk als je het mij vraagt.

Ierland

Trouwen in Ierland. Dit is mijn favoriete land. Nog geen uurtje vliegen en je bevind je tussen de prachtige bergen en geweldige kustlijnen. Hier wil iedereen wel trouwen denk ik. Neem een kijkje bij Maghernamorne Estate. Een toplocatie voor een droomhuwelijk.

We reizen graag met je mee

Wij werken door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag komen we graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotograferen wij graag in Brabant, onze thuisbasis.

openingsdans op de feestavond van de bruiloft
12 mei 2023

Een trouwfotograaf & videograaf op deze bruiloft

Een dag om nooit te vergeten. Wat ben ik blij dat ik aan deze herinnering een mooie bijdrage heb kunnen geven.

Continue Reading
Bruidsmeisjes na de ceremonie lopen hand in hand
8 april 2023

Trouwen in de binnenstad van Eindhoven

Lentekriebels, bloesem en vrolijke mensen. Een heerlijke trouwdag in Eindhoven

Continue Reading
Bruiloft in het oude raadhuis van Oisterwijk
30 september 2022

Bruiloft in het oude Raadhuis van Oisterwijk

Een dag waarop de liefde uitbundig gevierd werd en waarbij stil gestaan werd hoe waardevol deze momenten zijn.

Continue Reading
Trouwen in een bosrijke omgeving
10 september 2022

Trouwen in een bosrijke omgeving

Trouwen in het bos! Een frisse groene omgeving waar de vogeltjes fluiten. Een prachtige plek om elkaar het jawoord te geven.

Continue Reading
Een trouwfilm van je bruiloft
9 september 2022

De trouwfilm van Floor & Martijn

Floor & Martijn! We mochten deze dag vastleggen op zowel stilstaand als bewegend beeld. Het was fantastisch!

Continue Reading
Trouwen in het centrum van Delft
3 september 2022

Trouwen in het centrum van Delft

Een trouwdag waarop getrouwd zou gaan worden. Helaas kon er op het laatste moment niet getrouwd worden . Maar de liefde werd gevierd, en...

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041