De first look, hoe maak je deze speciaal

trouwinspiratie

De first look, hoe maak je deze speciaal

De first look, hoe maak je deze speciaal

Je zou je huwelijksdag in kunnen delen in een aantal momenten. Aankleding, de eerste ontmoeting, ceremonie, borrel/diner, feest. Ieder moment van de huwelijksdag kun je speciaal maken. Zo ook de eerste ontmoeting. Waarschijnlijk zijn jullie al lang bezig geweest met de voorbereidingen van jullie kleding. Een trouwjurk en een trouwpak. Maar ook alle details. Schoenen, sieraden, manchet knopen, enz. De eerste ontmoeting is na lange tijd van het geheimhouden dus een heel speciaal en vaak ook emotioneel moment. Hoe ga je dit organiseren? Wat moet je juiste wel en niet doen? Doen we dit alleen of met familie erbij? En wanneer plannen we dit moment in? Hieronder vind je al mijn tips die ik uit mijn ervaring met je wil delen.

Hoe maak je de first look speciaal

Waar vind de first look plaats

We beginnen heel praktisch. Waar laat je dit moment plaatsvinden? Vaak is dit thuis of bij de ceremonie. Beide plekken zijn speciaal. Kiezen jullie ervoor om elkaar eerst thuis te zien dan maak je van dit moment een los extra mooi moment. Kies je ervoor om elkaar voor het eerst te zien bij de ceremonie, dan plak je het vast aan het moment van de ceremonie waardoor een aantal mooie momenten achter elkaar volgen. Vaak kun je bij de ceremonie dit doen terwijl er life muziek draait. Dit geeft nog meer emoties mee waardoor het moment nog specialer wordt. Dit moment vind vaak plaats thuis bij de voordeur of juist in de gang onder aan de trap. Het wordt ook wel het trapmoment genoemd. Hebben jullie een donkere en kleine gang? Dan kun je ervoor kiezen dit moment in de tuin bij mooi licht te doen. Vaak staat de bruidegom met zijn rug naar de bruid en komt deze aanlopen. De bruidegom draait zich dan om. Mijn advies is vooral te doen waar jullie je prettig bij voelen. Zelf trouwde ik 6 jaar gelden in Chateau presseaux. In dit kasteel was een prachtige trappenhal. Onder aan de trap stond mijn verloofde met mijn zoontje te wachten. Tijdens dit moment heb ik een mooi nummer opgezet wat dit moment heel speciaal maakten.

Wie zijn er bij?

Wie wil je er graag bij hebben op dit moment? Jijzelf, je verloofde en de fotograaf? Of juist met je geliefden erbij? Of kies je ervoor elkaar eerst te zien en een paar minuutjes later de rest van je geliefden? Dit is natuurlijk een hele persoonlijke keuze. Ik als fotograaf vind het altijd heel erg mooi wanneer familie bij dit moment aanwezig is. De emoties die dan vroeg op de dag al beginnen zorgt voor meer verbinding onder elkaar.

de fist look, hoe maak je deze speciaal
trouwfotograaf uit omgeving van Tilburg
de fist look, hoe maak je deze speciaal
de fist look, hoe maak je deze speciaal
de fist look, hoe maak je deze speciaal

Een loveshoot, iets voor jou?

Loveshoot, laat je liefde vastleggen door een fotograaf
30 april 2021

Loveshoot | Laat je liefde vastleggen

Laat je liefde vastleggen doormiddel van een loveshoot door een fotograaf. Laat de mooiste herinneringen maken om later naar terug te kijken.

Continue Reading
Een loveshoot in Eindhoven
11 augustus 2019

Een loveshoot voordat je gaat trouwen

Een half jaar voor het huwelijk van Florien en Rowan spraken we samen af in Eindhoven om een loveshoot te doen. Een loveshoot voordat...

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving Breda
25 juni 2019

After wedding shoot

Wauw, wauw wauw! Alles was perfect deze avond. Fanny en Joey zagen er geweldig uit en vonden het super leuk hun trouwkleding nog eens...

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041