De meest originele confetti alternatieven voor na de ceremonie

Trouwinspiratie

De meest originele confetti alternatieven voor na de ceremonie

Confetti en bellenblaas... maar er is nog meer

Ontdek hier de meest originele ideeƫn om de ceremonie speciaal af te sluiten

Jou ceremonie was perfect. Alles klopte, persoonlijker kan een ceremonie niet worden. Er was life muziek en er werden trouwgeloften uitgesproken. Dan hoort daar een bijzondere afsluiting bij. En vaak wordt dan gedacht aan confetti of bellenblaas. Dat is natuurlijk al heel erg leuk. En zeker voor de foto’s levert dit een leuk en spontaan beeld op. Maar hoe leuk is het om iets anders te doen? Denk bijvoorbeeld aan het gooien van rijst. Dit is trouwens een oude traditie en heeft een waardevolle betekenis. Over trouwtradities, daar schreef ik ook een artikel over, erg leuk om te weten welke trouwtradities er zijn en waarom.

Lavendel knopjes

Rijst strooien is helaas op veel plekken verboden. Het is niet goed voor de vogeltjes en kan gladheid veroorzaken. Ook het strooien van confetti is vaak niet toegestaan. Het schoonmaken achteraf kost vaak veel werk en is daarom vaak door de lokatie niet toegestaan. Ook denkend aan het milieu schreef ik alternatieven die leuk zijn en niet slecht voor het milieu. Lavendel ruikt heerlijk, heeft een mooie kleur en is makkelijk te gooien. Maak van papier in karton kleur mooi hoorntjes en doe daar de lavendelknopjes in, zet deze in een mooie doos en jullie zijn klaar voor een originele afsluiting.

Rozenblaadjes

Rozenblaadjes. Ook een natuurlijk product wat een heerlijke liefdevolle sfeer geeft. Ook heel leuk is het om de rozenblaadjes in leuke mandjes of tasjes te doen. De kleur kun je aanpassen op de kleuren van de aankleding die je gebruikt voor je trouwdag. Roze of rood. Dit is ook erg leuk voor als jullie bruidsmeisjes of bruidsjonkers hebben. Die vinden het strooien van rozenblaadjes erg leuk.

Bruidsfotografie in Brabant

Sterretjes

Trouwen jullie in de winter of later op de avond? Dan zijn sterretjes natuurlijk super romantisch. Maak met alles gasten een boog waar jullie onder of tussendoor rennen of lopen. Dit geeft een gezellig sfeer en is perfect voor een winterbruiloft. Trouwen jullie in de zomer overdag? Dan is het natuurlijk licht buiten. Je kunt er dan ook voor kiezen om in de avond na het feest of bij de afsluiting van het diner de sterretjes op te laten. Een ander leuk idee wat ook past bij de avond is het oplaten van lampionnen. Vraag dit van te voren even na bij de locatie, dit mag namelijk niet overal.

Lintjes en vlaggetjes

Er zijn tal van verschillende lintjes of vlaggetjes te koop aan een stokje. Erg leuk effect voor na de ceremonie. En het geeft geen afval, dus ook geen moeite om alles op te ruimen na de ceremonie. Dit mag zeker op iedere locatie gebruikt worden. Je kunt zelf kiezen welke kleuren, bijpassend bij de rest van de aankleding.

originele confetti alternatieven

Benieuwd naar meer van WeGraphy?

Een Award gewonnen bij de masters of wedding photography
2 februari 2022

2021 sluit ik af met een Master Award

Niet 1 maar 2 Awards gewonnen bij de Masters! Happy

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving van Arnhem
8 oktober 2021

2 Awards bij the Masters of Wedding Photography

Niet 1 maar 2 Awards gewonnen bij de Masters! Happy

Continue Reading
WeGraphy Award trouwfotografie
24 augustus 2021

Trouwfotografie bekroond met een Award

Yeahhhh weer een Award gewonnenšŸ™ā¤ļø

Continue Reading
genomineerd-voor-de-bruidsfoto-Award-2021
23 maart 2021

Genomineerd voor de bruidsfoto Award 2021

Genomineerd in de categorie bruidskinderen!! Jess, stem op mijn foto via de link in het bericht en maak kans op een luxe verwenarragement voor...

Continue Reading
trouwfotograaf-utrecht
20 januari 2021

Weer een Award gewonnen!!

Dit keer won ik als bruidsfotograaf een Master Award. Daar proosten we op!!

Continue Reading
Inspratie-Creƫren
12 januari 2021

Inspireren en creƫren in de fotografie

Ik ben bruidsfotograaf en dat doe ik met heel veel liefde. Ik hou enorm veel van creƫren. Om beelden te maken. Daar wordt ik...

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041