Drone fotografie tijdens je huwelijk.

Trouwfotografie

Drone fotografie op je huwelijk

Drone fotografie op je huwelijk

Unieke beelden, ander soort beelden, Beeld vanuit de lucht. Een extra toevoeging voor op je huwelijk. Je hebt zorgvuldig de trouwlocatie gekozen. Een foto vanuit de lucht van jullie mooie trouwlocatie geeft extra waarde voor het totale beeld van jullie trouwdag. Het maakt jullie verhaal compleet.

Een ander perspectief

Niet alleen de trouwlocatie is mooi vanuit de lucht. Tijdens de trouwstoot kunnen we super gave beelden van jullie maken met onze drone. Vaak sta ik als trouwfotograaf met mijn camera boven mijn hoofd. Een foto vanuit een hoger standpunt geeft meteen een heel andere compositie. Met een drone zijn beelden vanuit een iets hoger standpunt zo gemaakt. Dit geeft extra afwisseling waardoor de foto’s nog interessanter worden om naar te kijken. Het geeft daarnaast heel veel informatie over de omgeving, het seizoen en waar jullie huwelijk plaats vind. Het maken van een groepsfoto kan met een drone op een hele creatieve wijze gedaan worden. Bekijk de love story van Vera & Anthony met beelden vanuit de lucht Pre-wedding shoot van Vera & Anthony. En niet alleen stil staand beeld maar ook bewegend beeld is fantastisch met een drone.

Videografie

De zon staat laag aan de hemel. Vanuit het strand zie je de prachtige golven van de zee. Het is je huwelijksdag en je hebt vandaag ja gezicht tegen de liefde van je leven. We zijn samen op het strand om foto’s te maken van jou in je prachtige bruidsjurk samen met je echtgenoot is zijn trouwpak. Om jullie heen hoor je een zacht gezoem. Het gezoem van een drone. De drone cirkels rondjes om jullie heen. De meeuwen krijsen en maken net als de drone cirkels om jullie heen. Videografie vanuit de lucht. Een wereld van creativiteit gaat open. Snel vliegen, langzaam vliegen, rondjes vliegen. Bewegend beeld vanuit de lucht. Jullie kijken elkaar aan en dansen samen. Het eindresultaat geeft jullie liefde voor elkaar perfect weer. In een videoclip maken deze bewegende beelden het verhaal echt compleet. Videografie zorgt ervoor dat jullie trouwdag nog completer wordt. Zowel een trouwfotograaf als videograaf heeft heel veel toegevoegde waarde. Lees er meer over in Een trouwfotograaf en videograaf op je huwelijk.

Lees meer recente stories:

Een Award gewonnen bij de masters of wedding photography
2 februari 2022

2021 sluit ik af met een Master Award

Niet 1 maar 2 Awards gewonnen bij de Masters! Happy

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving van Arnhem
8 oktober 2021

2 Awards bij the Masters of Wedding Photography

Niet 1 maar 2 Awards gewonnen bij de Masters! Happy

Continue Reading
Trouwen in Rotterdam, trouwfotografie stadhuis Rotterdam
8 oktober 2021

Trouwfotografie Stadhuis Rotterdam

Judith & Robbert gaven elkaar het ja-woord in het stadhuis van Rotterdam. Een geweldige dag!

Continue Reading
WeGraphy Award trouwfotografie
24 augustus 2021

Trouwfotografie bekroond met een Award

Yeahhhh weer een Award gewonnen🙏❤️

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 20 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Wij werken door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag komen we graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotograferen wij graag in Brabant, onze thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041