Drone fotografie tijdens je huwelijk.

Trouwfotografie

Drone fotografie op je huwelijk

Drone fotografie op je huwelijk

Unieke beelden, ander soort beelden, Beeld vanuit de lucht. Een extra toevoeging voor op je huwelijk. Je hebt zorgvuldig de trouwlocatie gekozen. Een foto vanuit de lucht van jullie mooie trouwlocatie geeft extra waarde voor het totale beeld van jullie trouwdag. Het maakt jullie verhaal compleet.

Een ander perspectief

Niet alleen de trouwlocatie is mooi vanuit de lucht. Tijdens de trouwstoot kunnen we super gave beelden van jullie maken met onze drone. Vaak sta ik als trouwfotograaf met mijn camera boven mijn hoofd. Een foto vanuit een hoger standpunt geeft meteen een heel andere compositie. Met een drone zijn beelden vanuit een iets hoger standpunt zo gemaakt. Dit geeft extra afwisseling waardoor de foto’s nog interessanter worden om naar te kijken. Het geeft daarnaast heel veel informatie over de omgeving, het seizoen en waar jullie huwelijk plaats vind. Het maken van een groepsfoto kan met een drone op een hele creatieve wijze gedaan worden. Bekijk de love story van Vera & Anthony met beelden vanuit de lucht Pre-wedding shoot van Vera & Anthony. En niet alleen stil staand beeld maar ook bewegend beeld is fantastisch met een drone.

Videografie

De zon staat laag aan de hemel. Vanuit het strand zie je de prachtige golven van de zee. Het is je huwelijksdag en je hebt vandaag ja gezicht tegen de liefde van je leven. We zijn samen op het strand om foto’s te maken van jou in je prachtige bruidsjurk samen met je echtgenoot is zijn trouwpak. Om jullie heen hoor je een zacht gezoem. Het gezoem van een drone. De drone cirkels rondjes om jullie heen. De meeuwen krijsen en maken net als de drone cirkels om jullie heen. Videografie vanuit de lucht. Een wereld van creativiteit gaat open. Snel vliegen, langzaam vliegen, rondjes vliegen. Bewegend beeld vanuit de lucht. Jullie kijken elkaar aan en dansen samen. Het eindresultaat geeft jullie liefde voor elkaar perfect weer. In een videoclip maken deze bewegende beelden het verhaal echt compleet. Videografie zorgt ervoor dat jullie trouwdag nog completer wordt. Zowel een trouwfotograaf als videograaf heeft heel veel toegevoegde waarde. Lees er meer over in Een trouwfotograaf en videograaf op je huwelijk.

Lees meer recente stories:

openingsdans op de feestavond van de bruiloft
12 mei 2023

Een trouwfotograaf & videograaf op deze bruiloft

Een dag om nooit te vergeten. Wat ben ik blij dat ik aan deze herinnering een mooie bijdrage heb kunnen geven.

Continue Reading
Bruidsmeisjes na de ceremonie lopen hand in hand
8 april 2023

Trouwen in de binnenstad van Eindhoven

Lentekriebels, bloesem en vrolijke mensen. Een heerlijke trouwdag in Eindhoven

Continue Reading
Bruiloft in het oude raadhuis van Oisterwijk
30 september 2022

Bruiloft in het oude Raadhuis van Oisterwijk

Een dag waarop de liefde uitbundig gevierd werd en waarbij stil gestaan werd hoe waardevol deze momenten zijn.

Continue Reading
Trouwen in een bosrijke omgeving
10 september 2022

Trouwen in een bosrijke omgeving

Trouwen in het bos! Een frisse groene omgeving waar de vogeltjes fluiten. Een prachtige plek om elkaar het jawoord te geven.

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041