Kinderen op je huwelijk, 6 waardevolle tips

Trouwinspiratie

Kinderen op je huwelijk

Kinderen op je huwelijk,
lees deze 6 waardevolle tips

  • Oppas
  • Entertainment
  • Een snoeptafel
  • Betrek de kinderen bij de ceremonie
  • Foto’s
  • Cadeau’s en verassingen

Oppas

Komen er wel of geen kinderen op je bruiloft? Dat is een persoonlijke afweging. Als je zelf nog geen kinderen hebt is het heel begrijpelijk dat kinderen niet uitgenodigd zijn. Een bruiloft met kinderen is anders dan een bruiloft zonder kinderen. En de leeftijd van de kinderen maakt ook nog een verschil. Lopen er 1 of twee kleintjes rond van 1,5 jaar of rennen er 10 kinderen rond van 4 tot 12 jaar oud. Hier zul je in de planning rekening mee moeten houden. Voor een kind van 1 jaar is alles interessant en nieuw. Maar een groep kinderen van 4 jaar of ouder heeft iets meer entertainment nodig. Wanneer je zelf kinderen hebt en/of er komen andere kinderen is het heel makkelijk om een oppas te regelen voor op de dag. Iemand die de kinderen in de gaten houd of spelletjes met zijn gaat doen tijdens de borrel of de fotoshoot. Heb je geen oppas, kun je natuurlijk ook een familielid vragen de zorg even op te nemen van je kinderen.

Entertainment

Een luchtkussen? Een clown? Een theater duo? Je kunt van alles inhuren om het spectaculair te maken voor de kinderen. Je kan ook kiezen voor een teken of knutsel tafel of wat simpelere tasjes met spelletjes. Kinderen zijn al snel tevreden met wat er is. Houd rekening bij het kiezen van de locatie of deze geschikt is voor kinderen. Het zou helemaal leuk zijn als er een speeltuintje bij zit. Of misschien is er een ruimte waar de kinderen spelletjes kunnen doen. Wat zeker niet mag ontbreken zijn ballonnen. Kinderen kunnen zich daar echt goed mee. remake. Geef ze een date prikken en gegarandeerd een uur vermaak.

trouwfotograaf met journalistieke stijl uit Brabant

Een snoeptafel

Eigenlijk heel simpel maar voor kinderen een walhalla. Een tafel met daarop cakejes, koekjes, snoepjes, drankjes met vrolijke rietjes. Kleed het leuk aan, leg een gezellig tafelkleed erop en de kinderen hebben een middag van hun leven.

ideeën voor je huwelijk
tips voor de meest originele groepsfoto's
ideeën voor je huwelijk
trouwfotograaf voor pure momenten

Betrek de kinderen bij de ceremonie

maak het voor de kinderen net zo speciaal als voor de andere gasten. Geef ze een taak tijdes de ceremonie. Bijvoorbeeld het brengen van de ringen of het aankondigen van de ceremonie. Ook is het leuk om de kinderen een contract te laten onderteken. Ze nemen letterlijk deel uit van het gebeuren en hun handtekening heeft een betekenis. Dit zorgt ervoor dat de kinderen het ook als een speciale gebeurtenis gaan zien.

Foto's

Foto’s maken van kinderen. Het liefst kijken ze allemaal in de camera en lachen ze ook nog. Dat is een hele opgave en lukt eigenlijk nooit. Als fotograaf tijdens de groepsfoto’s doe ik altijd enorm mijn best om in ieder geval een paar foto’s te hebben waarbij de kinderen er goed opstaan. Het mooiste aan het fotograferen van kinderen is dat zij vaak de camera helemaal niet door hebben en gewoon verder gaan waar ze mee bezig zijn. Dit levert de mooiste e spontaanste foto’s op. Waarbij volwassene vaak automatisch gaan lachen om ‘mooi’ op de foto te staan blijven kinderen in hun emotie en gevoel. Mijn tip is probeer het te laten zijn zoals het is. Als fotograaf zorg ik ervoor dat de kinderen er prachtig opstaan. Zoals zij zich voleen op dat moment. Dat zijn de mooiste herinneringen. Lees alles over het maken van de meest originele groepsfoto’s.

Cadeaus en verassingen

Maak voor ieder kindje een tasje met kleine cadeautjes erin. Het kan heel simpel zijn, want kinderen zijn al blij met een verassing of cadeautje. Doe er een bellenblaas, ballonnen en een sleutelhanger in en de kinderen zijn blij. Het gaat erom dat de kindjes zich welkom voelen. Waneer er aan hen gedacht wordt voelen ze zich speciaal en zullen ze zich ook beter vermaken op jullie trouwdag. Daarnaast kan het ook erg leuk zijn met kinderen. Het zorgt voor veel spontane momenten op een huwelijksdag waardoor de sfeer lekker ontspannen is.

We reizen graag met jullie mee

We zijn super enthousiast om jullie bruiloft vast te leggen. We werken door heel Nederland en vinden het leuk om ieder plekje in Nederland te bezoeken. Of dat nu is in het prachtige Den Bosch of tussen de grachten in Amsterdam. Of wat dichter bij onze thuisbasis, in Nijmegen, Arnhem of Breda. We gaan overal met jullie mee naar toe. Eerder fotografeerde we geweldige bruiloften inRotterdam, Utrecht en Tilburg. Gaan jullie trouwen in het buitenland? Ook dan reizen we heel graag met jullie mee.

Ben je bezig met het voorbereiden van je huwelijk en kun je nog wat tips gebruiken? Lees bijvoorbeeld het artikel de meest originele confetti alternatieven voor na de ceremonie.

trouwfotograaf uit omgeving Breda

Beauty & Creativity

Een stukje kunst aan de wand van jullie samen? Ik raak geïnspireerd door jullie en door de plek, ik maak een creatief beeld

trouwfotograaf uit omgeving Gelderland

Power & Fun

Power & Fun. Dat vertellen de beelden van Marli. Een trouwdag is leuk en uitbundig. Ik focus mij op deze momenten.

Een trouwreportage bij Kasteel Henkenshage in sint Oedenrode

Videografie

De speech van papa, het lied van je beste vriendinnen. Daaronder waanzinnige muziek. Beelden met geluid maakt jullie verhaal compleet.

trouwen in een kasteel

Pure & Emotion

Pure & Emotion. De meest belangrijke momenten op een trouwdag zijn terug te zien door de puurheid en emoties op de afbeeldingen.

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041