Life muziek op je huwelijk

Trouwinspiratie

Life muziek op je huwelijk

Life muziek op je huwelijk

Lang geleden fotografeerde ik als second shooter een bruiloft. Ik fotografeerde de aankomst van de bruidegom. Deze was spectaculair omdat hij in een roeibootje aan kwam. De bruidegom stond te wachten en daar kwam de bruid aanlopen met haar vader. Zoals altijd was ik helemaal in dit moment en achter mijn camera begonnen de tranen te lopen. Dit moment raakte me zo enorm. Waarom?

Er zat een man achter de piano muziek te maken en hij zong een prachtig lied. Sinds dien raad ik al mijn bruidsparen life muziek aan op je bruiloft.

Meer emotie, meer verbinding

Wij nemen dingen op via onze zintuigen. Zien, ruiken en horen. Daarbij kunnen we voelen door aanrakingen. Dat wat je ziet, hoort, ruikt en voelt bepaald je gevoel op dat moment. Daarbij gaat je gevoel en emotie open staan waardoor verbinden met elkaar makkelijker wordt. Hierdoor voel je je sterker en beleef je de momenten nog intenser. Wanneer je bezig bent met het plannen van je bruiloft kun je hier rekening mee houden. Hoe wil je je graag voelen tijdens je ceremonie. Hoe wil je dat geliefden zich voelen? Denk daar over na.

Betekenis

Misschien heb je samen met je verloofde een bepaald nummer wat een speciale betekenis voor jullie heeft? Hebben jullie bepaalde herinneringen bij een nummer? Of is er een liedje wat je gewoon erg mooi vind. Het is een enorme toegevoegde waarde voor je bruiloft. Door de vele bruiloften die ik heb mogen fotograferen heb ik al veel mensen mogen ontmoeten met geweldige talenten op muzikaal gebied. Fantastisch. Ben je nog opzoek naar een zanger of zangeres? Ik help je graag. Er zijn nog veel meer manieren om je bruiloft persoonlijk te maken. Lees elkaar bijvoorbeeld de trouwgeloften voor of kies voor een familielid of vriend als ambtenaar. Je leest er alles over in hoe maak ik mijn bruiloft persoonlijk.

trouwfotograaf uit omgeving van Arnhem
de prijzen van een trouwfotograaf
twee trouwfotografen op je huwelijk
twee trouwfotografen op je huwelijk
twee trouwfotografen op je huwelijk

Lees onze laatste stories

Trouwen in Rotterdam, trouwfotografie stadhuis Rotterdam
8 oktober 2021

Trouwfotografie Stadhuis Rotterdam

Judith & Robbert gaven elkaar het ja-woord in het stadhuis van Rotterdam. Een geweldige dag!

Continue Reading
Bruidsfotografie in Oisterwijk
12 juni 2021

Bruidsfotografie in Oisterwijk

Vera & Anthony startte het trouwseizoen met hun prachtige bruiloft in Oisterwijk.

Continue Reading
trouwfotograaf Limburg documentaire stijl
22 augustus 2020

Bruidsfotograaf Limburg | Documentaire stijl

Trouwen in Limburg. Prachtig tussen de wijgaarden en met een uitzicht over de heuvels.

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving Son en Breugel la sonnerie
4 juli 2020

Trouwen in Noord Brabant bij La Sonnerie

Trouwen in Son bij La Sonnerie. Een klein gezellig en intiem huwelijk. Een huwelijk tijdens de corona crisis. Lees de blog.

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 20 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Wij werken door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag komen we graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotograferen wij graag in Brabant, onze thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041