Life muziek op je huwelijk

Trouwinspiratie

Life muziek op je huwelijk

Life muziek op je huwelijk

Lang geleden fotografeerde ik als second shooter een bruiloft. Ik fotografeerde de aankomst van de bruidegom. Deze was spectaculair omdat hij in een roeibootje aan kwam. De bruidegom stond te wachten en daar kwam de bruid aanlopen met haar vader. Zoals altijd was ik helemaal in dit moment en achter mijn camera begonnen de tranen te lopen. Dit moment raakte me zo enorm. Waarom?

Er zat een man achter de piano muziek te maken en hij zong een prachtig lied. Sinds dien raad ik al mijn bruidsparen life muziek aan op je bruiloft.

Meer emotie, meer verbinding

Wij nemen dingen op via onze zintuigen. Zien, ruiken en horen. Daarbij kunnen we voelen door aanrakingen. Dat wat je ziet, hoort, ruikt en voelt bepaald je gevoel op dat moment. Daarbij gaat je gevoel en emotie open staan waardoor verbinden met elkaar makkelijker wordt. Hierdoor voel je je sterker en beleef je de momenten nog intenser. Wanneer je bezig bent met het plannen van je bruiloft kun je hier rekening mee houden. Hoe wil je je graag voelen tijdens je ceremonie. Hoe wil je dat geliefden zich voelen? Denk daar over na.

Betekenis

Misschien heb je samen met je verloofde een bepaald nummer wat een speciale betekenis voor jullie heeft? Hebben jullie bepaalde herinneringen bij een nummer? Of is er een liedje wat je gewoon erg mooi vind. Het is een enorme toegevoegde waarde voor je bruiloft. Door de vele bruiloften die ik heb mogen fotograferen heb ik al veel mensen mogen ontmoeten met geweldige talenten op muzikaal gebied. Fantastisch. Ben je nog opzoek naar een zanger of zangeres? Ik help je graag. Er zijn nog veel meer manieren om je bruiloft persoonlijk te maken. Lees elkaar bijvoorbeeld de trouwgeloften voor of kies voor een familielid of vriend als ambtenaar. Je leest er alles over in hoe maak ik mijn bruiloft persoonlijk.

trouwfotograaf uit omgeving van Arnhem
de prijzen van een trouwfotograaf
twee trouwfotografen op je huwelijk
twee trouwfotografen op je huwelijk
twee trouwfotografen op je huwelijk

Lees onze laatste stories

Bruiloft in het oude raadhuis van Oisterwijk
30 september 2022

Bruiloft in het oude Raadhuis van Oisterwijk

Een dag waarop de liefde uitbundig gevierd werd en waarbij stil gestaan werd hoe waardevol deze momenten zijn.

Continue Reading
Trouwen in een bosrijke omgeving
10 september 2022

Trouwen in een bosrijke omgeving

Trouwen in het bos! Een frisse groene omgeving waar de vogeltjes fluiten. Een prachtige plek om elkaar het jawoord te geven.

Continue Reading
Een trouwfilm van je bruiloft
9 september 2022

De trouwfilm van Floor & Martijn

Floor & Martijn! We mochten deze dag vastleggen op zowel stilstaand als bewegend beeld. Het was fantastisch!

Continue Reading
Trouwen in het centrum van Delft
3 september 2022

Trouwen in het centrum van Delft

Een trouwdag waarop getrouwd zou gaan worden. Helaas kon er op het laatste moment niet getrouwd worden . Maar de liefde werd gevierd, en...

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041