Wat kost een bruiloft

Je trouwdag en de planning

Wat kost een bruiloft

Wat kost een bruiloft

Van harte gefeliciteerd. Je gaat trouwen. Super leuk. En een geweldige tijd breekt aan, want het voorbereiden van een bruiloft is bijna net zo leuk als de dag zelf. Ga er dus een leuke en gezellige periode van maken. Geniet ervan. Maar schrik vooral niet van alle investeringen die het met zich mee brengt. Waarschijnlijk ga je net zo hard lachen om alle bedragen als deze bruid hier boven op de afbeelding. Of huilen zoals rechts boven;) Want trouwen kost nou eenmaal heel veel geld. Natuurlijk zijn hier verschillen in. Maar zoals met iedere uitgave:

'If you pay peanuts, you get monkeys'.

Bespaar vooral niet op de uitgaven voor je bruiloft die voor jou echt van belang zijn. Dus bij het plannen van je bruiloft is het aan te raden om te beginnen met het vast stellen van je budget. Daarna zet je bovenaan wat jullie het belangrijkste vinden. En onderaan wat je het minst belangrijk vind. Daar kun je dan uiteindelijk op gaan besparen mocht dit nodig zijn. Zoeken naar de juiste leveranciers kan een hele klus zijn. Maar toch raad ik aan hier veel tijd en aandacht aan te besteden. Uiteindelijk heb je hier enorm veel profijt van. En voor iedere uitgave is de perfecte leverancier te vinden, die perfect bij jullie past en aan al jullie wensen kan voldoen. Twijfel je nog heel erg welke richting je bruiloft op moet gaan. Wordt het bijvoorbeeld een huwelijk in het buitenland of een Stads huwelijk in Den Bosch?

Eerder schreef ik een uitgebreid artikel over wat een trouwfotograaf kost. Waarom vraagt een trouwfotograaf een bepaald bedrag en waar komen de verschillen vandaan?

Doe de test en weet binnen een minuut welke bruiloft het beste bij jullie past.

Wat kost een bruiloft

De verschillende uitgaven in een oogopslag

Totaal gemiddelde kosten: Euro 22880,-

Dit zijn alle gemiddelde kosten van alle uitgaven op een trouwdag. Inclusief de huwelijksreis met alles erbij. Het verschilt natuurlijk enorm wat voor een bruiloft je voor ogen hebt. Als je bijvoorbeeld wilt trouwen in het buitenland komen er al veel meer kosten bij. Wil je graag uitgebreidere informatie over alle kosten? De perfect wedding deed in 2019 onderzoek naar alle uitgaven van de bruidsparen die in dat jaar trouwen. Ze stelden de vraag

“Wat geeft een Nederlands bruidspaar gemiddeld eigenlijk uit aan hun bruiloft anno 2019? En wat besteedt een gemiddeld bruidspaar ongeveer aan de trouwkleding en hun uiterlijk?”

Lees hier de resultaten van het onderzoek.

Benieuwd naar recente trouw verhalen? Lees verder

openingsdans op de feestavond van de bruiloft
12 mei 2023

Een trouwfotograaf & videograaf op deze bruiloft

Een dag om nooit te vergeten. Wat ben ik blij dat ik aan deze herinnering een mooie bijdrage heb kunnen geven.

Continue Reading
Bruidsmeisjes na de ceremonie lopen hand in hand
8 april 2023

Trouwen in de binnenstad van Eindhoven

Lentekriebels, bloesem en vrolijke mensen. Een heerlijke trouwdag in Eindhoven

Continue Reading
Bruiloft in het oude raadhuis van Oisterwijk
30 september 2022

Bruiloft in het oude Raadhuis van Oisterwijk

Een dag waarop de liefde uitbundig gevierd werd en waarbij stil gestaan werd hoe waardevol deze momenten zijn.

Continue Reading

Nog meer weten over trouwen en alles wat je van te voren goed moet regelen? Met daarbij leuke tips voor het plannen en organiseren van je bruiloft? Lees verder in Alles wat je wilt weten voordat je gaat trouwen.

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041