Loveshoot | Laat je liefde vastleggen

Loveshoot | Laat je liefde vastleggen

Loveshoot

Laat je liefde vastleggen door een fotograaf

Een loveshoot is een momentopname tussen twee geliefden. De loveshoot duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. De fotograaf geeft aanwijzingen en maakt ondertussen foto’s. Dit kunnen zowel spontane als geposeerde foto’s zijn. De loveshoot vind plaats op een plek buiten in de natuur, maar kan ook binnen plaats vinden of in een stadse omgeving.

Jij bent verliefd. Jij hebt de man van je dromen gevonden en voelt je intens gelukkig. Een heerlijk gevoel. Een begin van een heel gelukkig leven samen met velen jaren in het vooruitzicht. Hoe gaaf is het dan om dit vast te laten leggen. Om heel eerlijk te zijn zou ik het nu fantastisch vinden om foto’s te hebben van mijn man en ik 21 jaar geleden. Ja want zo lang zijn we al bij elkaar. Natuurlijk hebben we wel foto’s. En ik vind het heerlijk om hier naar te kijken omdat de tijd voorbij vliegt. Maar het is nog veel leuker als je professionele foto’s hebt van de tijd dat je verliefd bent. Een periode in je leven die heel bijzonder is. Laat je liefde dus vastleggen door een fotograaf doormiddel van een loveshoot.

Loveshoot, laat je liefde vastleggen door een fotograaf

Vera & Anthony

Vera & Anthony zijn verliefd en besloten dit vast te laten leggen door een fotograaf. Wat hebben we lol gehad op deze prachtige plek samen. In het begin was het een beetje onwennig, maar dit duurde niet lang. Als fotograaf voor een Loveshoot werk ik altijd met kleine opdrachten. De eerste opdracht was er meteen een waar je de slappe lach van krijgt. Namelijk hand in hand rennen en springen. Daarna was niks meer onwennig en de spanning is meteen verdwenen met spontane en pure foto’s als resultaat. Doe daar nog een mooi laagstaand zonnetje bij en we creëeren een heerlijke avond.

Trouwen

Vera & Anthony zijn zo verliefd op elkaar dat ze besloten hebben om te gaan trouwen. Maar ben je alleen verliefd en moet je nog lang niet aan trouwen denken? Ook dan kun je een loveshoot boeken. Ga je wel trouwen en lijkt het je super leuk voordat je gaat trouwen een loveshoot te doen? Super leuk, er zitten namelijk veel voordelen aan. Je kunt de foto’s gebruiken voor de uitnodigingen van je huwelijk. En je went gemakkelijk aan de fotograaf en de camera waardoor je op de huwelijksdag zelf geen notie meer hebt van de camera om je heen. Dit levert de mooiste en spontaanste foto’s op. Benieuwd naar nog meer voordelen van een loveshoot? Lees verder in de voordelen van een after-wedding shoot. Een after wedding shoot is een loveshoot nadat je getrouwd bent. Je doet nogmaals je trouwkleding aan en neemt alle tijd voor een leuke en gezellige shoot. Dit bespaard weer tijd op je huwelijksdag zelf.

We houden van reizen

We werken door heel Nederland en vinden het leuk om ieder plekje in Nederland te bezoeken. Of dat nu is in het prachtige Den Bosch of tussen de grachten in Amsterdam. Of wat dichter bij onze thuisbasis, in Nijmegen, Arnhem of Breda. We gaan overal met jullie mee naar toe. Eerder fotografeerde we geweldige loveshoots in Rotterdam, Utrecht en Tilburg. Een loveshoot boeken in het buitenland? Ook dan reizen we heel graag met jullie mee.

Leuke tips voor als je gaat trouwen

trouwfotograaf met journalistieke stijl uit Brabant
11 februari 2021

Geef je bruiloft meer richting met deze test

Het is mogelijk voor jou om meer richting te krijgen bij het plannen van je bruiloft. Doe de test en weet welke stijl het...

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving van Limburg
10 februari 2021

Hoeveel tijd is nodig voor de trouwfoto’s

Voor het maken van trouwfoto's kun je 30 tot 90 minuten inplannen in je draaiboek. 5 tips voor het maken van de beste trouwfoto's.

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving Gelderland
3 februari 2021

Hoe maak ik mijn bruiloft persoonlijk

Een persoonlijke bruiloft, wat is dat eigenlijk? Na het lezen van deze tips, vanuit mijn eigen ervaring, kun je bereiken wat je wilt op...

Continue Reading

Wil je graag meer weten over het boeken van een loveshoot?

Loveshoot, laat je liefde vastleggen door een fotograaf
trouwfotograaf uit omgeving Breda

Beauty & Creativity

Een stukje kunst aan de wand van jullie samen? Ik raak geïnspireerd door jullie en door de plek, ik maak een creatief beeld

trouwfotograaf uit omgeving Gelderland

Power & Fun

Power & Fun. Dat vertellen de beelden van Marli. Een trouwdag is leuk en uitbundig. Ik focus mij op deze momenten.

Een trouwreportage bij Kasteel Henkenshage in sint Oedenrode

Videografie

De speech van papa, het lied van je beste vriendinnen. Daaronder waanzinnige muziek. Beelden met geluid maakt jullie verhaal compleet.

trouwen in een kasteel

Pure & Emotion

Pure & Emotion. De meest belangrijke momenten op een trouwdag zijn terug te zien door de puurheid en emoties op de afbeeldingen.

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041