Portfolio

Portfolio

Jullie trouwdag is uniek, een weerspiegeling van de mooie combinatie van jullie karakters, van je persoonlijke ideeën en wensen. Samen met al jullie vrienden en familieleden maak je er een onvergetelijke ervaring van. Wij hebben maar één missie: het gevoel van deze unieke dag voor jullie vast te houden in een volmaakte, allesomvattende herinnering.

Pure & Emotion

Power & Fun

Beauty & Creativity

Op je trouwdag ga je intens genieten van de liefde die je voor elkaar voelt. Op deze dag mag alles. Je bent niet bang om een traantje weg te pinken of om elkaar geloften voor te lezen die voor de rest van je leven erg waardevol zijn. Je dag zal erg persoonlijk worden door life muziek tijdens de ceremonie. De papa’s geven een emotionele speech tijdens het uitgebreide diner. Vrienden vertellen waarom de hechte vriendschap vanuit je studententijd zo waardevol is.

Je dag gaat uitbundig gevierd worden met veel humor. Grappen mogen gemaakt worden en er mag gedanst worden. Proosten met de allerbeste vrienden en familie gebeurd regelmatig. De beste wijnen worden geserveerd tijdens het diner aan de lange tafel met prachtig uitzicht op de heuvels. In de avond wordt er gefeest en gedanst tot in de late uurtjes. Het wordt een dag om nooit te vergeten met de mooiste herinneringen voor altijd.

Je hebt een modern ingericht huis en een gave creative foto van jullie past perfect aan de wand. Een luxe trouwalbum met een fantastische foto van jullie samen bij zonsondergang moet erin. Oma vind het natuurlijk leuk een foto van jullie aan de wand in jullie zorgvuldig uitgekozen trouwkleding. Jullie vinden het heerlijk om in de natuur te zijn. Een lange wandeling door het bos of een strandwandeling.
Benieuwd wie Marli is?

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 20 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Wij werken door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag komen we graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotograferen wij graag in Brabant, onze thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041