Film, foto en geluid

Lees meer over

Film, foto en geluid

Een combinatie van bewegend en stil staand beeld.

Film, foto en geluid

Een volledig verhaal

Je voelt je volledig in de wolken en bent nog enorm aan het nagenieten van je huwelijk. Het was een fantastische dag. Ondertussen hebben jullie de beelden ontvangen van de dag. Een videoclip met foto’s maar ook bewegende beelden. Een geweldig resultaat van film, foto’s en geluid. De muziek laat alle emoties van die dag weer naar boven komen. Precies zoals de dag was. De prachtige woorden van je geloften die de liefde voor elkaar precies naar voren brengt. Een geweldige herinnering voor altijd.

Een videoclip met geluid, foto’s en enkele videobeelden, inclusief drone beelden.

Vinden jullie video leuk maar twijfelen jullie over een videograf op jullie dag? We komen met twee fotografen en nemen naast de foto’s nog extra beelden op. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een time-laps, drone beelden of videobeelden. Ik neem het geluid op van jullie trouwgeloften en of speeches met een klein microfoontje wat ik opspeld. Daarna maak ik een fantastische videoclip van ongeveer 2 a 3 minuten. Voila, een prachtige herinnering met het gevoel van jullie dag! Deze optie is los bij te boeken. Neem contact op voor meer informatie.

Nog meer trouwinspiratie

Ben je bezig met de planning van je huwelijk? Navigeer dan verder naar alles wat je wilt weten als aanstaande bruid. En ontdek de leukste trouwinspiratie en beste tips voor het organiseren van de bruiloft die het beste bij je past.

Benieuwd wie Marli is?

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Mickersland 15 - 5674RW - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041