Portfolio – Beauty and Creativity

Beauty & Creativity

Je hebt een modern ingericht huis en een gave creative foto van jullie past perfect aan de wand. Een luxe trouwalbum met een fantastische foto van jullie samen bij zonsondergang moet erin. Oma vind het natuurlijk leuk een foto van jullie aan de wand in jullie zorgvuldig uitgekozen trouwkleding. Je vind het heerlijk om in de natuur te zijn. Een lange wandeling door het bos of een strandwandeling.

Stilstaand en bewegend beeld

Een volledig verhaal

Je voelt je volledig in de wolken en bent nog enorm aan het nagenieten van je huwelijk. Het was een fantastische dag. Ondertussen hebben jullie de beelden ontvangen van de dag. Een videoclip met foto’s maar ook bewegende beelden. De muziek laat alle emoties van die dag weer naar boven komen. Precies zoals de dag was. De prachtige woorden van je geloften die de liefde voor elkaar precies naar voren brengt. Een geweldige herinnering voor altijd.

Ben je bezig met de planning van je huwelijk? Navigeer dan verder naar alles wat je wilt weten als aanstaande bruid. En ontdek de leukste trouwinspiratie en beste tips voor het organiseren van de bruiloft die het beste bij je past.

Benieuwd wie Marli is?

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Mickersland 15 - 5674 RW - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041