Portfolio – Power and Fun

Power & Fun

Je dag gaat uitbundig gevierd worden met veel humor. Grappen mogen gemaakt worden en er mag gedanst worden. Proosten met de allerbeste vrienden en familie gebeurd regelmatig. De beste wijnen worden geserveerd tijdens het diner aan de lange tafel met prachtig uitzicht op de heuvels. In de avond wordt er gefeest en gedanst tot in de late uurtjes. Het wordt een dag om nooit te vergeten met de mooiste herinneringen voor altijd.  

Stilstaand en bewegend beeld

Een volledig verhaal

Je voelt je volledig in de wolken en bent nog enorm aan het nagenieten van je huwelijk. Het was een fantastische dag. Ondertussen hebben jullie de beelden ontvangen van de dag. Een videoclip met foto’s maar ook bewegende beelden. De muziek laat alle emoties van die dag weer naar boven komen. Precies zoals de dag was. De prachtige woorden van je geloften die de liefde voor elkaar precies naar voren brengt. Een geweldige herinnering voor altijd.

Ben je bezig met de planning van je huwelijk? Navigeer dan verder naar alles wat je wilt weten als aanstaande bruid. En ontdek de leukste trouwinspiratie en beste tips voor het organiseren van de bruiloft die het beste bij je past.

Benieuwd wie Marli is?

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Mickersland 15 - 5674RW - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041