Portfolio – Pure and Emotion

Pure & Emotion

Op je trouwdag gaan jullie intens genieten van de liefde die je voor elkaar voelt. Op deze dag mag alles. Je bent niet bang om een traantje weg te pinken of om elkaar geloften voor te lezen die voor de rest van jullie leven erg waardevol zijn. Je dag zal erg persoonlijk worden door life muziek tijdens de ceremonie. De papa’s geven een emotionele speech tijdens het uitgebreide diner. Vrienden vertellen waarom de hechte vriendschap vanuit jullie studententijd zo waardevol is.

Stilstaand en bewegend beeld

Een volledig verhaal

Je voelt je volledig in de wolken en bent nog enorm aan het nagenieten van je huwelijk. Het was een fantastische dag. Ondertussen hebben jullie de beelden ontvangen van de dag. Een videoclip met foto’s maar ook bewegende beelden. De muziek laat alle emoties van die dag weer naar boven komen. Precies zoals de dag was. De prachtige woorden van je geloften die de liefde voor elkaar precies naar voren brengt. Een geweldige herinnering voor altijd.

Ben je bezig met de planning van je huwelijk? Navigeer dan verder naar alles wat je wilt weten als aanstaande bruid. En ontdek de leukste trouwinspiratie en beste tips voor het organiseren van de bruiloft die het beste bij je past.

Benieuwd wie Marli is?

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 20 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Wij werken door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag komen we graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotograferen wij graag in Brabant, onze thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041