The best of 2019

The best of 2019

The best of 2019

Wat een jaar!
Wat een momenten!
Wat een geluk!
Wat een eer dat ik getuigen mocht zijn hiervan en die bijzondere momenten heb mogen vast leggen. Zo dichtbij.
En hoe mooi is het als ik door mijn zienswijze kan bijdragen in hun geluk. Een stukje van mij, hoe ik naar de wereld kijk.
Daarom zeg ik:
THANK YOU aan alle lieve bruidsparen van afgelopen jaar!

THANK YOU aan mijn allerliefste collega’s waarmee ik samen heb mogen werken.

Kim Rooijackers
Anouk van Helmond
Michelle Krassenburg
Nina Haverkamp
Het was top om met jullie samen te werken! Jullie zijn toppers!
Wat heb ik enorm veel geleerd afgelopen jaar. Zoveel nieuwe mensen leren kennen. Zoveel ervaringen uitgewisseld en geleerd van veel collega’s bruidsfotografen!! THANK YOU!!!
Op naar 2020 waarin ik iedereen alle liefde, geluk en gezondheid van de hele wereld toewens!!
Geniet en leef alsof het je laatset dag is. Doe wat je leuk vind. Krijg energie en doe nog veel meer wat je leuk vind. Ga ervoor!!
2020 werd een ander soort jaar dan we allemaal hadden verwacht. Bekijk The best of 2020 van WeGraphy
Bezig met de voorbereidingen van je huwelijk. Lees mijn tips in: Wat kost een bruiloft en welke trouwtradities zijn er en waar komen ze vandaan.

Videografie op je huwelijk

Wel of geen videograaf op je huwelijk? Er zijn veel keuzes die je moet gaan maken voordat je gaat trouwen. Bij de organisatie van een huwelijk komt veel kijken. Maar kies je nu voor een fotograaf of videograaf? Of allebei? Of een fotograaf die ook filmt? Het grote voordeel hiervan is dat je alles bij 1 persoon kan regelen en daardoor vaak voordeliger is. Wanneer je los een videograaf boekt van de fotograaf heb je zeker professionele vakmensen maar de kans bestaat dat er vier mensen om je heen lopen tijdens je huwelijksdag. Terwijl dat bij een fotograaf die ook kan filmen 2 personen zijn en maximaal 3. Lees verder op een trouwfotograaf en videograaf op je huwelijk. Alle voordelen en nadelen kun je hier lezen. Goed om te weten tijdens je overwegingen.

Meer weten over Marli?

trouwfotograaf uit omgeving Geldrop

Lees nog meer inspirerende verhalen en ontdek de beste tips

Trouwen in Rotterdam, trouwfotografie stadhuis Rotterdam
8 oktober 2021

Trouwfotografie Stadhuis Rotterdam

Judith & Robbert gaven elkaar het ja-woord in het stadhuis van Rotterdam. Een geweldige dag!

Continue Reading
Bruidsfotografie in Oisterwijk
12 juni 2021

Bruidsfotografie in Oisterwijk

Vera & Anthony startte het trouwseizoen met hun prachtige bruiloft in Oisterwijk.

Continue Reading
trouwfotograaf Limburg documentaire stijl
22 augustus 2020

Bruidsfotograaf Limburg | Documentaire stijl

Trouwen in Limburg. Prachtig tussen de wijgaarden en met een uitzicht over de heuvels.

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041