Trouwen in een bosrijke omgeving

Trouwen in een bosrijke omgeving

Trouwen in een bosrijke omgeving

Een groene dag

Tessa & Maikel hadden hun trouwdag gepland in een omgeving waar ze van houden. Ze trouwde namelijk in een bosrijke omgeving. Eerder deden we een pre-wedding shoot in de bossen van Oisterwijk. En op 10 September 2022 zeiden ze ja tegen elkaar in het boscafe in Oisterwijk. Een prachtige plek midden in de bossen van Oirschot. Er was vol op sfeer en iedereen was vrolijk gestemd. Over een romantische dag in deze bosrijke omgeving was zeker sprake. Binnen Brande het haardvuur wat precies paste binnen deze sfeervolle trouwdag. En zoals veel dingen voorspelbaar zijn kun je overal goed rekening mee houden op je trouwdag. Behalve het weer daar heb je geen controle over. En juist op deze dag viel er veel regen. Maar dat mocht de pret niet drukken. Het was een prachtige dag. En wat betreft de foto’s? We vonden overal wel mooie plekjes om foto’s te maken.

Trouwen in een bosrijke omgeving

Film, foto en geluid

Op deze bruiloft van Tessa & Maikel maakte ik niet alleen foto’s maar nam ik ook geluid op. Daarnaast maakte ik ook wat filmbeelden. Uiteindelijk creëerde ik een videoclip. Zie hierboven het resultaat. Benieuwd naar meer informatie over film, foto en geluid. Lees er alles over bij film, foto en geluid.

Deze perfecte trouwdag werd mede mogelijk gemaakt door deze leveranciers:

We reizen graag met jullie mee

We zijn super enthousiast om jullie bruiloft vast te leggen. We werken door heel Nederland en vinden het leuk om ieder plekje in Nederland te bezoeken. Of dat nu is in het prachtige Den Bosch of tussen de grachten in Amsterdam. Of wat dichter bij onze thuisbasis, in Nijmegen, Arnhem of Breda. We gaan overal met jullie mee naar toe. Eerder fotografeerde we geweldige bruiloften inRotterdam, Utrecht en Tilburg. Gaan jullie trouwen in het buitenland? Ook dan reizen we heel graag met jullie mee.

trouwfotograaf met journalistieke stijl uit Brabant
11 februari 2021

Geef je bruiloft meer richting met deze test

Het is mogelijk voor jou om meer richting te krijgen bij het plannen van je bruiloft. Doe de test en weet welke stijl het...

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving van Limburg
10 februari 2021

Hoeveel tijd is nodig voor de trouwfoto’s

Voor het maken van trouwfoto's kun je 30 tot 90 minuten inplannen in je draaiboek. 5 tips voor het maken van de beste trouwfoto's.

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving Gelderland
3 februari 2021

Hoe maak ik mijn bruiloft persoonlijk

Een persoonlijke bruiloft, wat is dat eigenlijk? Na het lezen van deze tips, vanuit mijn eigen ervaring, kun je bereiken wat je wilt op...

Continue Reading
trouwfotograaf met journalistieke stijl uit Brabant
trouwfotograaf uit omgeving Breda

Beauty & Creativity

Een stukje kunst aan de wand van jullie samen? Ik raak geïnspireerd door jullie en door de plek, ik maak een creatief beeld

trouwfotograaf uit omgeving Gelderland

Power & Fun

Power & Fun. Dat vertellen de beelden van Marli. Een trouwdag is leuk en uitbundig. Ik focus mij op deze momenten.

Een trouwreportage bij Kasteel Henkenshage in sint Oedenrode

Videografie

De speech van papa, het lied van je beste vriendinnen. Daaronder waanzinnige muziek. Beelden met geluid maakt jullie verhaal compleet.

trouwen in een kasteel

Pure & Emotion

Pure & Emotion. De meest belangrijke momenten op een trouwdag zijn terug te zien door de puurheid en emoties op de afbeeldingen.

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041