Trouwen in een kasteel

Trouwen in een kasteel

Trouwen in een kasteel. De hele dag op 1 plek met al je geliefden. Een prachtige natuur eromheen voor de bruidsfoto’s. En vaak ook nog een geweldige bruidssuite waar jullie als bruidspaar kunnen overnachten. Dat er veel voordelen waren om te kiezen voor deze locatie waren Maaike en Menno het met mij eens. Zij trouwde in chateau Meerwijk in Den Bosch.

Het kasteel

Waarom zou je Trouwen in een kasteel?  Hier nog even alle voordelen op een rijtje.

  • Je kunt op de plek zelf trouwen
  • Er is catering aanwezig
  • Je kunt er dus uitgebreid, proosten, dineren en wijn drinken.
  • Je kan er een feest geven.
  • De plek is prachtig. Vaak in een natuurgebied. 
  • Je kunt er overnachten in een bruidssuite
  • Je hebt geen tijdsdruk gedurende de dag om op tijd op een andere locatie te moeten zijn. Dit geeft veel rust op de dag.

Genoeg voordelen om mee te nemen in jullie overweging om in een keuze te overwegen. 

Wijngaarden, kapelletjes,
en koetshuizen

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden qua locaties om te trouwen. Denk bijvoorbeeld aan een strandbruiloft, een festival bruiloft of trouwen in het bos. Het belangrijkste is natuurlijk dat jullie een goed gevoel hebben bij de locatie. Trouwen in een kasteel heeft natuurlijk iets romantisch.

Zelf ben ik 6 jaar geleden zelf getrouwd tussen de wijngaarden. We huurde een catering er los bij die alles verzorgde. Het was geweldig. Wij zijn getrouwd in België. In de Wijngaard-Chateau de Presseux. In Sprimont. Een geweldige plek met eeuwenoude kastanje bomen. Wij kozen ervoor om buiten te trouwen onder de bomen. Als het weer wat slechter is kun je daar trouwen in het romantische kappelletje. We hadden het hele terrein tot onze beschikking en alle gasten verbleven op een eigen kamer. 

De bruiloft van Maaike en Menno duurde nog tot in de late uurtjes. Ze gaven een goed feest. Als bruidsfotograaf vind ik het altijd fantastisch om tussen de feestende mensen foto’s te maken en op die manier het hele verhaal van jullie dag kan vertellen.

Meer weten over Marli?

Trouwen-kasteel

Meer verhalen over bruiloften

videoclip-trouwen

WeGraphy 2020

Het trouwjaar 2020. Was heel anders dan iedereen gedacht had. Toch mocht ik als bruidsfotograaf nog 5 bruiloften fotograferen.

Continue Reading
trouwfotograaf-arhem

Bruidsfotograaf Limburg | Documentaire stijl

Trouwen in Limburg. Prachtig tussen de wijgaarden en met een uitzicht over de heuvels.

Continue Reading
plan-je-bruiloft

Trouwen in Noord Brabant bij La Sonnerie

Trouwen in Son bij La Sonnerie. Een klein gezellig en intiem huwelijk. Een huwelijk tijdens de corona crisis. Lees de blog.

Continue Reading