Trouwen in Noord Brabant bij La Sonnerie

Trouwen in Noord Brabant bij La Sonnerie

Een trouwreportage in Noord Brabant bij La Sonnerie

Trouwen in Noord Brabant bij La Sonnerie. Een prachtige trouwlocatie met een mooie trouwzaal. Het huwelijk van Cara & Sander werd anders dan gepland. Helaas kwam de corona crisis te voorschijn en werd hun huwelijk heel anders. De planning was om te trouwen in de Filipijnen. Groot, met alles erop en eraan. Alles was al geregeld. Uiteindelijk veranderde deze plannen naar trouwen in Noord Brabant bij trouwlocatie La Sonnerie. En het werd een prachtige dag.

Dichtbij

Trouwen in corona tijd is anders. Omdat er minder gasten zijn. Maar de aandacht is ook anders. Voor iedere gast is meer aandacht. De gasten die er zijn zijn diegene die het dichts bij je staan. Het contact is intiemer. Er is meer emotie af te lezen op de gezichten. Alles bij elkaar is het een vreemde tijd waar we met zijn allen doorheen moeten. Gelukkig blijven we mooie herinneringen maken met elkaar. En ook op dit huwelijk mocht ik deze bijzondere momenten weer vast leggen. Een grote eer.

Tranen van geluk

De ceremonie was perfect. Het verhaal van wat Sander & Cara de afgelopen tijd hadden meegemaakt werd verteld. Muziek werd gedraaid die emoties prikkelde. Cara en Sander hebben in het jaar 2019 een zwaar jaar gehad. Lees hier de blog van de trouwreportage bij Kasteel Henkenshage in Sint Oedenrode. waarin hun verhaal beschreven staat.

Afscheid nemen valt zwaar

Omdat Cara en Sander dit heftige jaar achter de rug hebben, hebben ze een moeilijke beslissing genomen. Dit besluit was een van de de moeilijkste keuzes uit het leven van Sander. Hij besloot namelijk met Cara mee te gaan en te emigreren naar de Filipijnen. Ik heb enorm veel respect om hiervoor te kiezen en familie en vrienden lang te moeten missen. Maar dit is een grote droom van Sander waar hij al heel lang mee bezig was. Tijdens het diner op het huwelijk hadden zowel Cara als Sander een speech. Je kunt je wel voorstellen dat deze erg emotioneel was. Als bruidsfotograaf mocht ik bij dit moment aanwezig zijn. Herinneringen maken voor het leven. En ik doe niets liever dan deze herinneringen cadeau geven aan mensen zoals Cara en Sander. Het was bijzonder.

Meer weten over Marli?

trouwfotograaf uit omgeving Son en Breugel la sonnerie

Lees nog meer inspirerende verhalen en ontdek de beste tips

Loveshoot, laat je liefde vastleggen door een fotograaf

Loveshoot | Laat je liefde vastleggen

Laat je liefde vastleggen doormiddel van een loveshoot door een fotograaf. Laat de mooiste herinneringen maken om later naar terug te kijken.

Continue Reading
Een loveshoot in Eindhoven

Een loveshoot voordat je gaat trouwen

Een half jaar voor het huwelijk van Florien en Rowan spraken we samen af in Eindhoven om een loveshoot te doen. Een loveshoot voordat je gaat trouwen heeft heel veel voordelen. Zo hebben Florien en Rowan een foto gebruikt voor de huwelijks-uitnodigingen.

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving Breda

After wedding shoot

Wauw, wauw wauw! Alles was perfect deze avond. Fanny en Joey zagen er geweldig uit en vonden het super leuk hun trouwkleding nog eens aan te doen voor deze after wedding shoot. En daarbij had ik een prachtige locatie gevonden (de collse watermolen) in Eindhoven waar we zowel binnen als buiten foto’s konden maken. Ik was nooit eerder in de molen geweest maar wat was dat prachtig om te zien. Ik werd nog vrolijker van het prachtige licht wat binnen scheen. Hier krijg ik energie van.

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041