Trouwfotograaf Breda

Let's meet

Trouwfotograaf Breda

Trouwfotograaf Breda

Gefeliciteerd met jullie verloving. Wat leuk dat jullie gaan trouwen. Jullie zijn opzoek naar een trouwfotograaf in de omgeving Breda. Houden jullie niet van standaard geposeerde foto’s? Maar vinden jullie het belangrijk dat de pure en echte mooie momenten vast gelegd worden? Top, daar ga ik voor zorgen met heel veel passie voor mijn vak. Het is jullie dag en het zijn jullie vrienden en familie, waar je de momenten mee beleefd, de pure en echte momenten, daar gaat het om. Wanneer jullie graag een creatieve foto willen voor aan de wand gaan we samen op zoek naar een foto locatie in omgeving Breda. Dit kan zowel voor jullie trouwdag als na jullie trouwdag. Maar ook op de dag zelf natuurlijk. Een pre of after wedding shoot heeft meerdere voordelen. We nemen de tijd en kiezen een tijdstip wanneer de zon laag staat voor een geweldige sfeer. Het voordeel hiervan is dat jullie op de trouwdag zelf tijd besparen. Ik vraag jullie niet te poseren, of te lachen in de camera. Ik stuur jullie wel aan, maar op een ongedwongen manier. Samen een stukje wandelen of ik laat jullie elkaar gewoon aankijken. Spreekt je mijn stijl aan? Lees snel meer over wie ik ben. Ik maakte een persoonlijke film waarin je mij beter leert kennen.

Benieuwd naar de kosten van een trouwfotograaf? Lees er alles over in: De investering in een trouwfotograaf

Bruidsfotografie in Breda
Bekijk hier een impressie van ons werk in de video

Puur, creatief en humor

Mijn stijl fotografie is puur, creatief en vaak met humor. Wat ik belangrijk vind om voor jullie vast te leggen zijn de connecties. De liefde tussen jullie beiden natuurlijk, maar ook de liefde van familie en vrienden. Op jullie dag ontstaan veel momenten die heel waardevol zijn om herinnerd te worden. Zelfs momenten waar je achteraf pas bewust van wordt. De dag gaat enorm snel voorbij, foto’s van die kleine momenten zijn daarom heel waardevol. Op jullie dag ben ik gefocust hierop. Meestal werk ik samen met een tweede fotograaf om niks te missen.

Zien jullie jezelf al zitten aan een lange tafel met een uitzicht op de zee? De vinoloog die jullie hebben geregeld serveert de beste wijnen. Ondertussen luisteren jullie naar de speech van jullie beste vriend. Een paar keer slikken, en een traantje weg pinken, want de speech raakt toch wel enorm. Deze momenten leg ik vast doormiddel van fotografie. Ook maak ik van de speech een video opname, want hoe belangrijk zijn deze woorden om later nog eens terug te luisteren. Zowel fotografie als videografie, inclusief drone beelden bieden wij aan.

Emoties

Jullie zijn natuurlijk opzoek naar een bruidsfotograaf uit Breda waar jullie een goede klik mee hebben. Een fotograaf die de hele dag aanwezig is maar eigenlijk onzichtbaar is. Jullie willen ongestoord genieten van alle mooie momenten zonder dat een fotograaf de touwtjes in handen neemt. En achteraf zien jullie hoe iedere gast de mooie momenten beleefd heeft. Zelfs momenten waarvan jullie jezelf niet bewust waren zijn terug te zien op de afbeeldingen.

Zoals Ra’na en Eric zeiden toe ze de foto’s bekeken van hun trouwdag:

‘de foto’s zijn echt prachtig en om eerlijk te zijn, hebben jullie emoties en momenten vastgelegd die we zelf gemist hebben gedurende de dag’.

De dag staat gepland. De datum staat vast. Nu kun je gaan beginnen met alle voorbereidingen van jullie huwelijk. Een hele leuke tijd breekt dus aan. Als eerste zul je waarschijnlijk gaan kijken naar een fijne trouwlocatie. Daarna ga je opzoek naar een trouwfotograaf en misschien ook wel een videograaf? Ik ben fan van zowel stil staand als bewegend beeld. Een combinatie is helemaal geweldig. De waarde van geluid voegt veel toe. Bekijk de bruiloft van Floor en Martijn. Deze mocht ik samen met mijn collega’s vast leggen op zowel foto als video.

Een onbezorgde dag

Bij het plannen van je bruiloft in Breda kom je erachter dat er veel keuzes zijn. Stel je eens voor hoe jullie ideale dag eruit ziet. Is dat een romantische bruiloft op het strand. Een festival wedding in het bos. Of toch dat sprookjesachtige huwelijk in dat kasteel? Hechten jullie veel waarde aan een goed diner? Een goed glas wijn erbij? Of moet er vooral een groot knalfeest zijn? Allemaal vragen die je jezelf kunt stellen. En dan de keuze voor een fotograaf en/of videograaf. Dat is een lastige opgave. Hoeveel waarde hechten jullie aan de herinneringen? Is het niet ontzettend bijzonder om na 15 jaar terug te kijken en die kleine mooie momenten te kunnen herinneren en daardoor opnieuw te beleven.

Een onbezorgde dag krijg je als je alles van te voren goed geregeld hebt. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan het regelen van een geschikte en mooie binnenlocatie voor het maken van de trouwfoto’s? Mocht het regenen is het fijn dat je dit achter de hand hebt.

Het is ontzettend belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij jullie fotograaf/videograaf. Deze is tenslotte de hele dag vlak bij jullie. Die match is ontzettend belangrijk. Volledig vertrouwen is nodig zodat jullie op je dag het stukje fotografie/videografie volledig los kunnen laten. Dit zijn speerpunten waar ik mij als fotograaf volledig op richt. Het is jullie dag en die moet onbezorgd en fantastisch zijn. Jullie moeten in alle rust kunnen genieten van elkaar en van alle lieve vrienden en familie om jullie heen. Ik heb een video over mijzelf gemaakt zodat het voor jullie gemakkelijk is te zien wie ik ben en in te schatten of ik bij jullie pas. Ik ben ervan overtuigd dat er voor ieder bruidspaar een perfecte trouwfotograaf bestaat. Neem de tijd hiervoor, trouwen doe je ‘meestal’ maar 1 keer in je leven;)

Om een paar woorden over mezelf te schrijven…

puur — positief — invoelend — geduldig — krachtig — creatief —volhardend — gedreven —georganiseerd

runner — wine lover — traveler — wintersport

love my two little boys

de prijzen van een trouwfotograaf
Loveshoot, laat je liefde vastleggen door een fotograaf
WeGraphy Award trouwfotografie
trouwfotograaf uit omgeving van Nijmegen
trouwfotograaf uit omgeving van Arnhem
de prijzen van een trouwfotograaf
het beste tijdstip voor de loveshoot
trouwfotograaf uit omgeving van Arnhem
trouwfotograaf Limburg documentaire stijl
trouwen in een kasteel
trouwfotograaf met journalistieke stijl uit Brabant
Trouwfotograaf uit omgeving arnhem
Een loveshoot in Eindhoven
Bruidsfotograaf Brabant

Betrouwbaarheid

Benieuwd naar WeGraphy?

Je bruiloft ook laten vastleggen op bewegend beeld?

Bekijk de video van Floor & Martijn

Antwoorden op al jullie vragen

trouwfotograaf met journalistieke stijl uit Brabant

Geef je bruiloft meer richting met deze test

Het is mogelijk voor jou om meer richting te krijgen bij het plannen van je bruiloft. Doe de test en weet welke stijl het beste bij je past

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving van Limburg

Hoeveel tijd is nodig voor de trouwfoto’s

Voor het maken van trouwfoto’s kun je 30 tot 90 minuten inplannen in je draaiboek. 5 tips voor het maken van de beste trouwfoto’s.

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving Gelderland

Hoe maak ik mijn bruiloft persoonlijk

Een persoonlijke bruiloft, wat is dat eigenlijk? Na het lezen van deze tips, vanuit mijn eigen ervaring, kun je bereiken wat je wilt op de manier die helemaal goed voelt voor jou.

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving Gelderland

Een gastenlijst maken voor je bruiloft

Het maken van een gastenlijst voor je bruiloft kan aanvoelen als een enorme klus. Met deze stappen heb je dit snel voor elkaar.

Continue Reading
Een loveshoot in Eindhoven

Plan je bruiloft in 6 stappen

Je bruiloft plannen. Het kan een overweldiging gevoel zijn. De keuzes in de trouwbranche zijn enorm, waar begin je?

Continue Reading
kies je trouwfotograaf

10 tips bij de keuze van je trouwfotograaf

Nu breekt een super leuke tijd aan!
Daar komt heel veel bij kijken en de keuzes zijn enorm in de trouwbranche.
Misschien ken je iemand via via of heb je gehoord dat er een bruidsfotograaf is die heel erg leuk en goed is. Dan maak je een afspraak met diegene.
Maar wat als je dat niet hebt? Waar begin je met zoeken en waar houd je rekening mee?
Hieronder vind je 10 tips die jullie wellicht kunnen helpen bij de keuze van een trouwfotograaf of bruidsfotograaf die heel goed bij jullie past.

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Mickersland 15 - 5674RW - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041