Trouwfotograaf Eindhoven in het Ketelhuis

Trouwfotograaf Eindhoven in het Ketelhuis

Trouwfotograaf Eindhoven in het Ketelhuis

Het beloofde een mooie dag te worden voor een bijzondere reportage. De zon scheen en ik had er zin in. De locatie vandaag: het stijlvolle Ketelhuis op het GGZE terrein in Eindhoven.*

Rustig opstarten

Er zijn verschillende redenen waarom het beroep trouwfotograaf zo goed bij mij past. Een daarvan is dat geen bruiloft hetzelfde is: er gebeurt altijd iets anders waardoor het werk afwisselend blijft. De uitdaging voor mij is om onder alle omstandigheden de mooiste en waardevolste momenten vast te leggen, daar haal ik echt voldoening uit. Een andere reden is dat ik als fotograaf de dag rustig kan opstarten. Ik ben geen ochtendmens dus voor mij is het perfect dat het feest in de avond begint.

De dag zelf

De reportage begon om 11 uur, bij de bruidegom. Vaak zijn de mannen meer ontspannen, zodat ik alles op mijn gemak kan bekijken en in de juiste flow kan komen om de mooiste beelden te maken.

Na een prachtige eerste ontmoeting vertrokken we naar het Ketelhuis, waar Joep & Amanda elkaar het jawoord gaven. De zaal was prachtig gedecoreerd, tot en met een logo van het bruidspaar op het balkon. Het feest duurde tot 2 uur s’nachts. Hieronder zie je de foto’s van deze bijzondere dag.

Gaan jullie ook trouwen of zijn jullie benieuwd naar meer werk van mij? Volg me op Instagram waar ik bijna dagelijks dingen post van mijn werk.

*Er is nog een ander Ketelhuis in Eindhoven, op Strijp S. Dat is overigens ook een mooie locatie om te trouwen, zoals je in deze blog kan zien.

Meer weten over Marli?

trouwfotograaf Eindhoven in het ketelhuis

Meer ideeën en tips voor jullie huwelijk

Loveshoot, laat je liefde vastleggen door een fotograaf
30 april 2021

Loveshoot | Laat je liefde vastleggen

Laat je liefde vastleggen doormiddel van een loveshoot door een fotograaf. Laat de mooiste herinneringen maken om later naar terug te kijken.

Continue Reading
trouwfotograaf met journalistieke stijl uit Brabant
11 februari 2021

Geef je bruiloft meer richting met deze test

Het is mogelijk voor jou om meer richting te krijgen bij het plannen van je bruiloft. Doe de test en weet welke stijl het...

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving van Limburg
10 februari 2021

Hoeveel tijd is nodig voor de trouwfoto’s

Voor het maken van trouwfoto's kun je 30 tot 90 minuten inplannen in je draaiboek. 5 tips voor het maken van de beste trouwfoto's.

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041