Trouwfotograaf Eindhoven in het Ketelhuis

Trouwfotograaf Eindhoven in het Ketelhuis

Trouwfotograaf Eindhoven in het  Ketelhuis

Het beloofde een mooie dag te worden voor een bijzondere reportage. De zon scheen en ik had er zin in. De locatie vandaag: het stijlvolle Ketelhuis op het GGZE terrein in Eindhoven.*

Rustig opstarten

Er zijn verschillende redenen waarom het beroep trouwfotograaf zo goed bij mij past. Een daarvan is dat geen bruiloft hetzelfde is: er gebeurt altijd iets anders waardoor het werk afwisselend blijft. De uitdaging voor mij is om onder alle omstandigheden de mooiste en waardevolste momenten vast te leggen, daar haal ik echt voldoening uit. Een andere reden is dat ik als fotograaf de dag rustig kan opstarten. Ik ben geen ochtendmens dus voor mij is het perfect dat het feest in de avond begint.

De dag zelf

De reportage begon om 11 uur, bij de bruidegom. Vaak zijn de mannen meer ontspannen, zodat ik alles op mijn gemak kan bekijken en in de juiste flow kan komen om de mooiste beelden te maken.

Na een prachtige eerste ontmoeting vertrokken we naar het Ketelhuis, waar Joep & Amanda elkaar het jawoord gaven. De zaal was prachtig gedecoreerd, tot en met een logo van het bruidspaar op het balkon. Het feest duurde tot 2 uur s’nachts. Hieronder zie je de foto’s van deze bijzondere dag.

Gaan jullie ook trouwen of zijn jullie benieuwd naar meer werk van mij? Volg me op Instagram waar ik bijna dagelijks dingen post van mijn werk. 

*Er is nog een ander Ketelhuis in Eindhoven, op Strijp S. Dat is overigens ook een mooie locatie om te trouwen, zoals je in deze blog kan zien.

Trouwfotograaf-Eindhoven