Trouwfotograaf Nijmegen

Let's meet

Trouwfotograaf Nijmegen

Trouwfotograaf Nijmegen

Super leuk dat je gaat trouwen. Gefeliciteerd met de verloving. Een leuke tijd breekt aan om je trouwdag te gaan organiseren. En wat leuk dat je op mijn site terecht gekomen zijn. Je bent vast benieuwd naar trouwfoto’s? Want je bent opzoek naar een trouwfotograaf. Bekijk snel meer foto’s via onderstaande knop en wie weet spreekt mijn stijl jou aan. Het lijkt me leuk jullie beter te leren kennen.

Ik weet dat het een lastige zoektocht kan zijn naar een trouwfotograaf Nijmegen die het beste bij jullie past. Ik wil jullie graag helpen deze fotograaf te vinden want voor ieder koppel bestaat de juiste trouwfotograaf. Dat weet ik zeker. In deze branche bestaan enorme verschillen. Zijn jullie opzoek naar een professionele trouwfotograaf of een hobby fotograaf? Er bestaan veel verschillen en daarom lopen de prijzen ook erg uiteen. Maar zoals bij iedere investering, betaal je voor meer kwaliteit een hogere prijs. Het kwaliteit verschil zit vaak in de investeringen, zoals camera’s, back-up systemen, reserve fotograaf, beeldbewerking scherm, bewerkinmsprogamma’s, album design progamma’s en extra services. Alles om ervoor te zorgen dat er met jullie waardevolle herinneringen niks mis kan gaan. Daarnaast gaat het natuurlijk om de stijl van de fotografie. Wat vinden jullie mooi? En is er een klik met deze persoon? Eigenlijk is dat het aller belangrijkste. De bruidsfotograaf is tenslotte de hele dag dicht bij jullie. Het is super fijn als jullie je op je gemak voelen bij je trouwfotograaf.

Als trouwfotograaf Nijmegen ken ik de mooiste plekken in Nijmegen om fantastische trouwfoto’s te maken. Ik help jullie graag bij de keuzes naar bijvoorbeeld een trouwlocatie of een locatie voor de fotoshoot in Nijmegen. Staan jullie nu aan het begin van de planning van jullie trouwdag? Er komt veel bij kijken en de keuzes zijn enorm. Door mijn ervaring kan ik jullie veel bruikbare tips geven wat er voor zorgt dat jullie dag nog veel persoonlijker wordt. Een herinnering om nooit te vergeten. Benieuwd naar trouwverhalen die ik eerder mocht vertellen door het maken van beeld. Lees het verhaal van Tessa en Maikel die trouwde in een bosrijke omgeving.

Puur, creatief en met humor

Mijn stijl fotografie is puur, creatief en vaak met humor. Wat ik belangrijk vind om voor jullie vast te leggen zijn de connecties. De liefde tussen jullie beiden natuurlijk, maar ook de liefde van familie en vrienden. Op jullie dag ontstaan veel momenten die heel waardevol zijn om herinnerd te worden. Zelfs momenten waar je achteraf pas bewust van wordt. De dag gaat enorm snel voorbij, foto’s van die kleine momenten zijn daarom heel waardevol. Op jullie dag ben ik gefocust hierop. Meestal werk ik samen met een tweede fotograaf om niks te missen. Als trouwfotograaf Nijmegen help ik jullie heel graag bij alle keuzes die jullie maken. Bijvoorbeeld bij het plannen van je bruiloft. Hoe doe je dat en wat zijn de stappen die je het beste kan doorlopen? Ik maakte een uitgebreid stappenplan waardoor het plannen an je bruiloft makkelijk en overzichtelijk wordt. Ik help jullie graag bij het creëeren van een geweldige trouwdag.

Bruidsfotografie in Nijmegen
Bekijk de video en je weet meteen of deze trouwfotograaf bij jullie past

Trouwfotograaf Nijmegen

Bij het plannen van je bruiloft kom je erachter dat er veel keuzes zijn. Stel je eens voor hoe jullie ideale dag eruit ziet. Is dat een romantische bruiloft op het strand. Een festival wedding in het bos. Of toch dat sprookjesachtige huwelijk in dat kasteel? Hechten jullie veel waarde aan een goed diner? Een goed glas wijn erbij? Of moet er vooral een groot knalfeest zijn? Allemaal vragen die je jezelf kunt stellen. En dan de keuze voor een fotograaf en/of videograaf. Hoeveel waarde hechten jullie aan de herinneringen? Is het niet ontzettend bijzonder om na 15 jaar terug te kijken en die kleine mooie momenten te kunnen herinneren en daardoor opnieuw te beleven.

Benieuwd naar de kosten van een trouwfotograaf? Lees er alles over in: Wat kost een trouwfotograaf

Emoties

Jullie zijn natuurlijk opzoek naar een bruidsfotograaf uit Nijmegen waar jullie een goede klik mee hebben. Een fotograaf die de hele dag aanwezig is maar eigenlijk onzichtbaar is. Jullie willen ongestoord genieten van alle mooie momenten zonder dat een fotograaf de touwtjes in handen neemt. En achteraf zien jullie hoe iedere gast de mooie momenten beleefd heeft. Zelfs momenten waarvan jullie jezelf niet bewust waren zijn terug te zien op de afbeeldingen.

Zoals Ra’na en Eric zeiden toe ze de foto’s bekeken van hun trouwdag:

‘de foto’s zijn echt prachtig en om eerlijk te zijn, hebben jullie emoties en momenten vastgelegd die we zelf gemist hebben gedurende de dag’.

Waar begin je met plannen van je bruiloft? Welke keuzes zijn er? Wat zijn eerste stappen en laatste stappen? Lees het in deze blog:

Zien jullie jezelf al zitten aan een lange tafel met een uitzicht op een prachtig berglandschap. De vinoloog die jullie hebben geregeld serveert de beste wijnen. Ondertussen luisteren jullie naar de speech van jullie beste vriend. Een paar keer slikken, en een traantje weg pinken, want de speech raakt toch wel enorm. Deze momenten leg ik vast doormiddel van fotografie. Ook maak ik van de speech een video opname, want hoe belangrijk zijn deze woorden om later nog eens terug te luisteren. Zowel fotografie als videografie, inclusief drone beelden bieden wij aan.

Mijn top 4 beste trouwlocaties omgeving Nijmegen

  1. Slot Doddendael (Ewijk) In het rivier landschap van Maas en Waal ligt dit witte slot. Tussen de boomgaarden. Een idylische plek.
  2. Landgoed Groot Warnsborn (Arnhem) Een stukje verder van Nijmegen maar zeker mijn favoriete trouwlocatie. De moeite waard om mee te nemen in jullie overwegingen. Een romantisch koetshuis en eeuwenoude bomen. En vooral culinair genieten. (mijn favoriete locatie)
  3. Landgoed Brakkesteyn (Nijmegen). Een Landhuis en Koetshuis gelegen in een stadspark in Nijmegen. Jullie kunnen hier overnachten in een bruidssuite.
  4. Kasteel Hernen (Hernen) Een middeleeuws kasteel. Mogelijkheid tot buiten trouwen op een idyllische plek.

Mijn top 43 beste binnenlocaties voor de trouwfoto's

Op je trouwdag gaat de zon waarschijnlijk de hele dag schijnen. Je ziet jezelf al dineren met familie en genieten van de heerlijke warme zomeravond. Maar mocht het nu zo zijn dat het regent op je trouwdag is het fijn hier van te voren over nagedacht te hebben. Bij deze meeste trouwlocaties heb je een ruimte die goed geschikt is voor het maken van mooie trouwfoto’s. Is dat bij jou trouwlocatie niet het geval? Ik maakte een top 43 met beste binnenlocaties door heel Nederland voor het maken van trouwfoto’s. We hebben kennis van de beste trouwlocaties in Nijmegen, maar ook prachtige locaties voor de trouwfoto’s. Ik help je graag.

trouwfotograaf uit omgeving Breda

Beauty & Creativity

Een stukje kunst aan de wand van jullie samen? Ik raak geïnspireerd door jullie en door de plek, ik maak een creatief beeld

trouwfotograaf uit omgeving Gelderland

Power & Fun

Power & Fun. Dat vertellen de beelden van Marli. Een trouwdag is leuk en uitbundig. Ik focus mij op deze momenten.

Een trouwreportage bij Kasteel Henkenshage in sint Oedenrode

Videografie

De speech van papa, het lied van je beste vriendinnen. Daaronder waanzinnige muziek. Beelden met geluid maakt jullie verhaal compleet.

trouwen in een kasteel

Pure & Emotion

Pure & Emotion. De meest belangrijke momenten op een trouwdag zijn terug te zien door de puurheid en emoties op de afbeeldingen.

Het gevoel moet 100%goed zijn

Het is ontzettend belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij jullie fotograaf/videograaf. Deze is tenslotte de hele dag vlak bij jullie. Die match is ontzettend belangrijk. Volledig vertrouwen is nodig zodat jullie op je dag het stukje fotografie/videografie volledig los kunnen laten. Dit zijn speerpunten waar ik mij als fotograaf op richt. Het is jullie dag en die moet onbezorgd en fantastisch zijn. Jullie moeten in alle rust kunnen genieten van elkaar en van alle lieve vrienden en familie om jullie heen. Ik heb een video over mijzelf gemaakt zodat het voor jullie gemakkelijk is te zien wie ik ben en in te schatten of ik bij jullie pas.

Om een paar woorden over mezelf te schrijven…

puur — positief — invoelend — geduldig — krachtig — creatief —volhardend — gedreven —georganiseerd

runner — wine lover — traveler — wintersport

love my two little boys

de prijzen van een trouwfotograaf
Loveshoot, laat je liefde vastleggen door een fotograaf
trouwfotograaf uit omgeving van Nijmegen
trouwfotograaf uit omgeving Breda
de prijzen van een trouwfotograaf
het beste tijdstip voor de loveshoot
trouwfotograaf uit omgeving van Arnhem
trouwfotograaf Limburg documentaire stijl
trouwen in een kasteel
trouwfotograaf met journalistieke stijl uit Brabant
Een loveshoot in Eindhoven
Bruiloft in Alkmaar

Betrouwbaarheid

Je bruiloft ook laten vastleggen op bewegend beeld?

Bekijk de video van Floor & Martijn

Benieuwd naar WeGraphy?

Een stapje dichter bij jullie mooie dag, lees verder voor tips en inspiratie

openingsdans op de feestavond van de bruiloft

Een trouwfotograaf & videograaf op deze bruiloft

Een dag om nooit te vergeten. Wat ben ik blij dat ik aan deze herinnering een mooie bijdrage heb kunnen geven.

Continue Reading
Een trouwfilm van je bruiloft

De trouwfilm van Floor & Martijn

Floor & Martijn! We mochten deze dag vastleggen op zowel stilstaand als bewegend beeld. Het was fantastisch!

Continue Reading
trouwfotograaf met journalistieke stijl uit Brabant

Geef je bruiloft meer richting met deze test

Het is mogelijk voor jou om meer richting te krijgen bij het plannen van je bruiloft. Doe de test en weet welke stijl het beste bij je past

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving van Limburg

Hoeveel tijd is nodig voor de trouwfoto’s

Voor het maken van trouwfoto’s kun je 30 tot 90 minuten inplannen in je draaiboek. 5 tips voor het maken van de beste trouwfoto’s.

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving Gelderland

Hoe maak ik mijn bruiloft persoonlijk

Een persoonlijke bruiloft, wat is dat eigenlijk? Na het lezen van deze tips, vanuit mijn eigen ervaring, kun je bereiken wat je wilt op de manier die helemaal goed voelt voor jou.

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving Gelderland

Een gastenlijst maken voor je bruiloft

Het maken van een gastenlijst voor je bruiloft kan aanvoelen als een enorme klus. Met deze stappen heb je dit snel voor elkaar.

Continue Reading
Een loveshoot in Eindhoven

Plan je bruiloft in 6 stappen

Je bruiloft plannen. Het kan een overweldiging gevoel zijn. De keuzes in de trouwbranche zijn enorm, waar begin je?

Continue Reading
Een trouwfilm van je bruiloft

Een trouwfilm van je bruiloft

Een trouwfilm van je bruiloft. Heeft zoveel meerwaarde. Vooral de liefdevolle geloften en speechen zijn momenten om nooit te vergeten.

Continue Reading
trouwfotograaf uit de omgeving van Den Bosch

Een videograaf en trouwfotograaf

Jullie bruiloft laten filmen en fotograferen? Dat is gaaf. Opnames van geluid zijn erg waardevol. Een grote ondersteuning bij het beeld.

Continue Reading
kies je trouwfotograaf

10 tips bij de keuze van je trouwfotograaf

Nu breekt een super leuke tijd aan!
Daar komt heel veel bij kijken en de keuzes zijn enorm in de trouwbranche.
Misschien ken je iemand via via of heb je gehoord dat er een bruidsfotograaf is die heel erg leuk en goed is. Dan maak je een afspraak met diegene.
Maar wat als je dat niet hebt? Waar begin je met zoeken en waar houd je rekening mee?
Hieronder vind je 10 tips die jullie wellicht kunnen helpen bij de keuze van een trouwfotograaf of bruidsfotograaf die heel goed bij jullie past.

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Mickersland 15- 5674RW - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041