Trouwfotograaf Rotterdam

Let's meet

Trouwfotograaf Rotterdam

Trouwfotograaf Rotterdam

Wat ontzettend leuk dat jullie terecht zijn gekomen op mijn website. Jullie zijn opzoek naar een trouwfotograaf voor jullie huwelijk in Rotterdam. In Rotterdam vind je fantastische trouwlocaties. Maar wat dacht je van trouwen op een boot? Super romantisch.

Vinden jullie het belangrijk dat de pure en echte mooie momenten vast gelegd worden? Top, daar ga ik voor zorgen. Ik zal op jullie dag nooit vragen om nog een keer iets te doen voor de foto. Het is jullie dag en het zijn jullie vrienden en familie, waar je de momenten mee beleefd. Wanneer jullie graag een creatieve foto willen voor aan de wand gaan we samen op zoek naar een foto locatie in omgeving Rotterdam. Dit kan zowel voor jullie trouwdag als na jullie trouwdag. Maar ook op de dag zelf natuurlijk. Een pre of after wedding shoot heeft meerdere voordelen. We nemen de tijd en kiezen een tijdstip wanneer de zon laag staat voor een geweldige sfeer. Het voordeel hiervan is dat jullie op de trouwdag zelf tijd besparen. Ik vraag jullie niet te poseren, of te lachen in de camera. Ik stuur jullie wel aan, maar op een ongedwongen manier. Samen een stukje wandelen of ik laat jullie elkaar gewoon aankijken.

Bruidsfotografie in Rotterdam
Een impressie van ons werk in een video

Puur, creatief en met gevoel voor humor

Mijn stijl fotografie is puur, creatief en vaak met humor. Wat ik belangrijk vind om voor jullie vast te leggen zijn de connecties. De liefde tussen jullie beiden natuurlijk, maar ook de liefde van familie en vrienden. Op jullie dag ontstaan veel momenten die heel waardevol zijn om herinnerd te worden. Zelfs momenten waar je achteraf pas bewust van wordt. De dag gaat enorm snel voorbij, foto’s van die kleine momenten zijn daarom heel waardevol. Op jullie dag ben ik gefocust hierop. Meestal werk ik samen met een tweede trouwfotograaf uit Rotterdam om niks te missen.

Benieuwd naar de kosten van een trouwfotograaf? Lees er alles over in: Wat zijn de prijzen van een trouwfotograaf

de prijzen van een trouwfotograaf
Loveshoot, laat je liefde vastleggen door een fotograaf
trouwfotograaf uit omgeving van Arnhem
trouwfotograaf uit omgeving van Nijmegen
trouwfotograaf uit omgeving Breda
de prijzen van een trouwfotograaf
het beste tijdstip voor de loveshoot
trouwfotograaf uit omgeving van Arnhem
trouwfotograaf Limburg documentaire stijl
trouwen in een kasteel
trouwfotograaf met journalistieke stijl uit Brabant
Een loveshoot in Eindhoven

Fotografie en videografie

Zien jullie jezelf al zitten aan een lange tafel met een uitzicht op de haven van Rotterdam. De vinoloog die jullie hebben geregeld serveert de beste wijnen. Ondertussen luisteren jullie naar de speech van jullie beste vriend. Een paar keer slikken, en een traantje weg pinken, want de speech raakt toch wel enorm. Deze momenten leg ik vast doormiddel van fotografie. Ook maak ik van de speech een video opname, want hoe belangrijk zijn deze woorden om later nog eens terug te luisteren. Zowel fotografie als videografie, inclusief drone beelden bieden wij aan.

Emoties

Jullie zijn natuurlijk opzoek naar een bruidsfotograaf uit Rotterdam waar jullie een goede klik mee hebben. Een fotograaf die de hele dag aanwezig is maar eigenlijk onzichtbaar is. Jullie willen ongestoord genieten van alle mooie momenten zonder dat een fotograaf de touwtjes in handen neemt. En achteraf zien jullie hoe iedere gast de mooie momenten beleefd heeft. Zelfs momenten waarvan jullie jezelf niet bewust waren zijn terug te zien op de afbeeldingen.

Zoals Ra’na en Eric zeiden toe ze de foto’s bekeken van hun trouwdag:

‘de foto’s zijn echt prachtig en om eerlijk te zijn, hebben jullie emoties en momenten vastgelegd die we zelf gemist hebben gedurende de dag’.

Trouwtradities en het draaiboek

Nu je al een mooi beeld hebt van hoe je huwelijk er straks uit komt te zien is het ook erg leuk om je wat meer te verdiepen in trouwtradities en andere leuke weetjes die je tegen komt wanneer je gaat trouwen. Waarom wordt er als traditie met rijst gegooid wanneer het bruidspaar getrouwd is of waarom draagt een bruid een kousenband. Wat staat er in een draaiboek? Download gratis het format voor een draaiboek, en je draaiboek is binnen een paar minuten klaar. 

Jullie genieten.Wij zorgen voor de beste herinneringen

Bij het plannen van je bruiloft kom je erachter dat er veel keuzes zijn. Stel je eens voor hoe jullie ideale dag eruit ziet. Is dat een romantische bruiloft op het strand. Een festival wedding in het bos. Of toch dat sprookjesachtige huwelijk in dat kasteel? Hechten jullie veel waarde aan een goed diner? Een goed glas wijn erbij? Of moet er vooral een groot knalfeest zijn? Allemaal vragen die je jezelf kunt stellen. En dan de keuze voor een fotograaf en/of videograaf. Hoeveel waarde hechten jullie aan de herinneringen? Is het niet ontzettend bijzonder om na 15 jaar terug te kijken en die kleine mooie momenten te kunnen herinneren en daardoor opnieuw te beleven.

Regel alvast een binnenlocatie voor de trouwfoto’s. Ik ga ervan uit dat op je trouwdag een fijn zonnetje schijnt maar het geeft een ontspannen gevoel om dit achter de hand te hebben.

Het is ontzettend belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij jullie fotograaf/videograaf. Deze is tenslotte de hele dag vlak bij jullie. Die match is ontzettend belangrijk. Volledig vertrouwen is nodig zodat jullie op je dag het stukje fotografie/videografie volledig los kunnen laten. Dit zijn speerpunten waar ik mij als fotograaf volledig op richt. Het is jullie dag en die moet onbezorgd en fantastisch zijn. Jullie moeten in alle rust kunnen genieten van elkaar en van alle lieve vrienden en familie om jullie heen. Ik heb een video over mijzelf gemaakt zodat het voor jullie gemakkelijk is te zien wie ik ben en in te schatten of ik bij jullie pas.

Om een paar woorden over mezelf te schrijven…

puur — positief — invoelend — geduldig — krachtig — creatief —volhardend — gedreven —georganiseerd

runner — wine lover — traveler — wintersport

love my two little boys

Betrouwbaarheid

Je bruiloft ook laten vastleggen op bewegend beeld?

Bekijk de video van Anthony & Vera

Benieuwd naar meer van WeGraphy?

Bruidsparen die jullie voor gingen

Bruidsfotografie in Oisterwijk
12 juni 2021
Bruiloften

Bruidsfotografie in Oisterwijk

Vera & Anthony startte het trouwseizoen met hun prachtige bruiloft in Oisterwijk.

Continue Reading
trouwfotograaf Limburg documentaire stijl
22 augustus 2020
Bruiloften

Bruidsfotograaf Limburg | Documentaire stijl

Trouwen in Limburg. Prachtig tussen de wijgaarden en met een uitzicht over de heuvels.

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving Son en Breugel la sonnerie
4 juli 2020
Bruiloften

Trouwen in Noord Brabant bij La Sonnerie

Trouwen in Son bij La Sonnerie. Een klein gezellig en intiem huwelijk. Een huwelijk tijdens de corona crisis. Lees de blog.

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 20 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Wij werken door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag komen we graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotograferen wij graag in Brabant, onze thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041