Trouwfotograaf voor pure momenten

Trouwfotograaf voor pure momenten

Wanneer zijn er op een bruiloft pure momenten? En op welke manier leg je als trouwfotograaf deze momenten vast. Een bruiloft met kinderen brengt altijd meer afwisseling en energie met zich mee. Deze bruid was juf en de hele klas kwam op bezoek. Wat uiteraard hele pure momenten opleverde voor de trouwfotograaf.

Taart en snoep

En natuurlijk was er taart. Dat is vaker op een bruiloft. Maar er was ook een snoep tafel. En hoe leuk is dat als het startsein wordt gegeven en alle kinderen mogen ‘aanvallen’ . Prachtige pure momenten levert dit op waar deze fotografe heel blij van wordt.

De bruiloft werd gehouden op een geweldige trouwlocatie midden in de natuur, namelijk de kapellerput in Heeze. 

Iets over de Kapellerput in Heeze:

  • Trouwlocatie voor zowel binnen als buiten
  • Ruimte genoeg
  • Midden in een prachtig natuurgebied
  • Alle voorzieningen voor het vieren van een hele bruiloft inclusief feest.
  • Vriendelijk personeel

De geloften

De geloften. Dat is echt mijn aller favorieten moment van de dag. Op deze dag besloot het bruidspaar om elkaar de geloften voor te lezen in een mooi stukje natuur zonder de gasten erbij. Als bruidsfotograaf mocht ik erbij zijn en dit levert de meest pure momenten op. De aandacht is volledig gericht op elkaar en emoties komen naar boven. Zo mooi. 

Zo heb ik nog meer een aantal favoriete gebeurtenissen op huwelijken. Wanneer er life muziek is tijdens de ceremonie, pink ik meestal een traantje weg achter mijn camera. Ook zorgen speechen ervoor dat jullie dag echt iets persoonlijke wordt. Zo heb ik nog heel veel tips waarbij ik jullie kan helpen bij het inrichten van jullie huwelijksdag. Zijn jullie nog aan het kijken naar welke fotograaf jullie gaan kiezen, deze blog met tips kan jullie wellicht helpen.

Meer weten over Marli?

bruidskinderen-trouwen-trouwfotograaf-2

Bekijk ook deze bruiloften

videoclip-trouwen

WeGraphy 2020

Het trouwjaar 2020. Was heel anders dan iedereen gedacht had. Toch mocht ik als bruidsfotograaf nog 5 bruiloften fotograferen.

Continue Reading
trouwfotograaf-utrecht

Bruidsfotograaf Limburg | Documentaire stijl

Trouwen in Limburg. Prachtig tussen de wijgaarden en met een uitzicht over de heuvels.

Continue Reading
plan-je-bruiloft

Trouwen in Noord Brabant bij La Sonnerie

Trouwen in Son bij La Sonnerie. Een klein gezellig en intiem huwelijk. Een huwelijk tijdens de corona crisis. Lees de blog.

Continue Reading
trouwfotograaf-kasteel

Trouwreportage in kasteel Henkenshage

Een trpouwreportage in kasteel Henkenshage in Sint oedenrode. Zowel binnen las buiten is het prachtig. Ook een hele mooie trouwlocatie met…

Continue Reading