Trouwfotografie bekroond met een Award

Trouwfotografie bekroond met een Award

Weer een kroon op mijn werk

De complimenten na het huwelijk van Vera & Anthony waren al voldoende om mijzelf trots te voelen. Het blij maken van het bruidspaar staat op nummer 1.
Dat is mijn doel. Daar doe ik het voor.
Nu is deze foto ook nog bekroond met een Award. Dubbel trots!

D

‘Na verschillende fotograven gesproken te hebben stak Marli er voor ons bovenuit. Door middel van een bioscoop ervaring kregen we een uniek kijkje in haar werk als trouwfotograaf. Marli kan heel goed de emotie vastleggen in een foto, dit sprak ons erg aan.
De pre-wedding shoot, die we cadeau hebben gekregen, was erg prettig om te doen. Zo wisten wij wat we op onze grote dag konden verwachten en hebben elkaar meteen beter leren kennen.
Wij zouden Marli omschreven als betrokken, flexibel en gepassioneerd.
WeGraphy is zeker een aanrader, vooral als je een fotograaf zoekt die wat meer op de achtergrond is en prachtige foto’s met diepgang kan vastleggen.
Nogmaals super bedankt!

This is reportage

This is reportage! Een van de leukste wedstrijden om aan mee te doen. Een communiteit met ontzettend veel getalenteerde trouwfotografen. En het aller mooiste vind ik dat het niet geposeerde centraal staat. Geen gemaakt beelden maar beelden op het juiste moment gemaakt. En dat gaat het voor mij om bij het maken van trouwfoto’s. Op het juiste moment, op de juiste plaats zijn. En daar stond ik op dit moment.

WeGraphy Award trouwfotografie

Voor nog meer inspiratie en tips:

WeGraphy Award trouwfotografie
24 augustus 2021

Trouwfotografie bekroond met een Award

Yeahhhh weer een Award gewonnen­čÖĆÔŁĄ´ŞĆ

Continue Reading
Loveshoot, laat je liefde vastleggen door een fotograaf
30 april 2021

Loveshoot | Laat je liefde vastleggen

Laat je liefde vastleggen doormiddel van een loveshoot door een fotograaf. Laat de mooiste herinneringen maken om later naar terug te kijken.

Continue Reading
genomineerd-voor-de-bruidsfoto-Award-2021
23 maart 2021

Genomineerd voor de bruidsfoto Award 2021

Genomineerd in de categorie bruidskinderen!! Jess, stem op mijn foto via de link in het bericht en maak kans op een luxe verwenarragement voor...

Continue Reading
trouwfotograaf met journalistieke stijl uit Brabant
11 februari 2021

Geef je bruiloft meer richting met deze test

Het is mogelijk voor jou om meer richting te krijgen bij het plannen van je bruiloft. Doe de test en weet welke stijl het...

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving van Limburg
10 februari 2021

Hoeveel tijd is nodig voor de trouwfoto’s

Voor het maken van trouwfoto's kun je 30 tot 90 minuten inplannen in je draaiboek. 5 tips voor het maken van de beste trouwfoto's.

Continue Reading

We reizen graag met jullie mee

We zijn super enthousiast om jullie bruiloft vast te leggen. We werken door heel Nederland en vinden het leuk om ieder plekje in Nederland te bezoeken. Of dat nu is in het prachtige Den Bosch of tussen de grachten in Amsterdam. Of wat dichter bij onze thuisbasis, in Nijmegen, Arnhem of Breda. We gaan overal met jullie mee naar toe. Eerder fotografeerde we geweldige bruiloften inRotterdam, Utrecht en Tilburg. Gaan jullie trouwen in het buitenland? Ook dan reizen we heel graag met jullie mee.

Bruidsfotografie in Oisterwijk
trouwfotograaf uit omgeving Breda

Beauty & Creativity

Een stukje kunst aan de wand van jullie samen? Ik raak geïnspireerd door jullie en door de plek, ik maak een creatief beeld

trouwfotograaf uit omgeving Gelderland

Power & Fun

Power & Fun. Dat vertellen de beelden van Marli. Een trouwdag is leuk en uitbundig. Ik focus mij op deze momenten.

Een trouwreportage bij Kasteel Henkenshage in sint Oedenrode

Videografie

De speech van papa, het lied van je beste vriendinnen. Daaronder waanzinnige muziek. Beelden met geluid maakt jullie verhaal compleet.

trouwen in een kasteel

Pure & Emotion

Pure & Emotion. De meest belangrijke momenten op een trouwdag zijn terug te zien door de puurheid en emoties op de afbeeldingen.

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 20 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Wij werken door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag komen we graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotograferen wij graag in Brabant, onze thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041