Trouwfotografie in Kasteel Geldrop

Trouwfotografie in Kasteel Geldrop

Trouwen in kasteel Geldrop

Trouwfotografie in de kasteelhoeve Geldrop. Florien en Rowan wilde graag anders trouwen en het net iets specialer maken dan anders. Trouwen midden in de winter in een kasteel. Natuurlijk met het idee dat buiten alles wit is vanwege de sneeuw en dat het binnen gezellig en warm is. Dat laatste was zeker het geval. Dat eerste helaas niet. Het sneeuwde helaas niet. Wel kwam er heel veel regen uit de lucht en het was een donkere grijze dag. Maar zoals je nooit invloed kunt hebben op het weer, ook niet in de zomer, laten we zoals het is en maken we herinneringen om nooit te vergeten. En wauw wat een dag, wat een bruidspaar. Dit zijn de dagen dat ik intens geniet en enorm dankbaar ben dat ik dit beroep uit mag oefenen.

kasteel Geldrop

Kippenvel en tranen van geluk. Toen Rowan binnen kwam en zijn Florien nog niet gezien had, kwamen de traantjes al tevoorschijn. Tranen van geluk, zo mooi. Dit huwelijk vond twee maanden plaats voordat de corona uitbrak. Iedereen kon elkaar nog fijn knuffelen en dat werd natuurlijk uitvoerig gedaan. De eerste ontmoeting was zoals altijd heel speciaal. Florien was vandaag ook nog jarig dus het was dubbel feest.

Een winter bruiloft

Als het even kan rijden de fotografen altijd mee in de auto naar de trouwlocatie. Dit zijn bijzondere momenten die we altijd graag vast leggen en veel toegevoegde waarde hebben aan het totale plaatje.

Hoe maak je jullie dag persoonlijk? Op deze vraag kan ik meteen een antwoord geven. Een van de mooiste toevoegingen hierin is toch zeker geloften naar elkaar uitspreken. En ja dat is spannend, en ja daar komen veel emoties bij en jazeker iedereen hoort het. Maar als je ballen hebt ga je ervoor en vier je de liefde met elkaar en met iedereen om wie jullie geven. Dit brengt je nog dichter bij elkaar. En ook Florien en Rowan hadden ballen (sorry voor mijn taalgebruik, maar kan het even niet anders omschrijven). Dit zijn de momenten waar ik de kippenvel op mijn armen voel en blij ben met de camera voor mijn neus, want ook ik pink dan even een traantje weg.

Trouwen in kasteel Geldrop is mooi. Prachtige omgeving, geweldige binnen en buiten locaties voor de foto’s. Trouwen jullie graag in een kasteel? Lees ook dit verhaal over trouwen in een kasteel.

Een binnenlocatie is soms noodzakelijk voor het maken van trouwfoto’s. Zoals bij Florien en Rowan die trouwde op een winterdag met daarbij de hele dag regen. Het kasteel in Geldrop had prima kamers voor het maken van de trouwfoto’s. Ben je nog opzoek naar een goede binnenlocatie voor het maken van trouwfoto’s? Ik maakte een lijst met de top 43 binnenlocaties voor de mooiste trouwfoto’s.

Meer weten over Marli?

trouwfotograaf uit omgeving Geldrop

Ben je bezig met de planning va je huwelijk? Dan komen er veel vragen bij kijken. Keuzes maken is soms lastig. Zo ook de keuze of er wel of geen kinderen op je huwelijk aanwezig zullen zijn. Zoals op de foto hierboven te zien zijn kinderen op een huwelijk leuk erbij te hebben. Het levert vaak humoristische momenten op. Maar wat kiezen jullie? En waar kun je aan denken bij het uitnodigen va kinderen op je huwelijk? Je leest er alles over in kinderen op je huwelijk, 6 waardevolle tips.

Florien & Rowan kozen voor een Loveshoot .....

Loveshoot, laat je liefde vastleggen door een fotograaf

Loveshoot | Laat je liefde vastleggen

Laat je liefde vastleggen doormiddel van een loveshoot door een fotograaf. Laat de mooiste herinneringen maken om later naar terug te kijken.

Continue Reading
Een loveshoot in Eindhoven

Een loveshoot voordat je gaat trouwen

Een half jaar voor het huwelijk van Florien en Rowan spraken we samen af in Eindhoven om een loveshoot te doen. Een loveshoot voordat je gaat trouwen heeft heel veel voordelen. Zo hebben Florien en Rowan een foto gebruikt voor de huwelijks-uitnodigingen.

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041