Trouwreportage in kasteel Henkenshage

Trouwreportage in kasteel Henkenshage

Trouwreportage in kasteel Henkenshage in Sint-oedenrode

29 juni 2020 maakte ik deze foto’s van dit prachtige koppel in kasteel Henkenshage. Een trouwreportage met super leuke herinneringen. Zowel binnen als buiten waren mooie plekjes te vinden om foto’s te maken. Een prachtige lokatie om te trouwen Kasteel Henkenshage. Boven in het kasteel is een romantische bruidssuite met aangrenzend badkamer met bubbelbad. Buiten trouwen is hier ideaal.

Een emotioneel verhaal

Ik deed deze trouwreportage met een speciale reden. Sander kende ik nog van de fotovakschool. Hij vertelde mij begin 2020 dat hij ging trouwen met zijn allerliefste Cara. Wat ontzettend leuk. Ook vertelde Sander mij wat er was gebeurd in 2019 in hun leven.

Midden in de nacht werd Sander wakker met een vervelend gevoel. Het bleek foute boel te zijn ontdekte Cara. Cara begon direct met reanimeren en belde het alarmnummer. Snel liep ze naar beneden om de deur voor de ambulance broeders open te doen. Ze heeft Sander 7 minuten lang gereanimeerd. Sander werd naar het ziekenhuis gebracht en de eerste 4 a 5 dagen zag het er erg slecht uit. Hij lag in coma. Cara wilde Sander bezoeken maar mocht niet bij Sander komen, omdat ze geen familie was. Terwijl ze het leven van Sander net gered had. Sander bleek 6 verstopte kransslagaderen te hebben en moest geopereerd worden. Na een hele lange perioden van onzekerheid en vechten voor het leven en revalideren kwam het goed. Sander wilde dit nooit meer mee maken en hij zeker dat hij wilde trouwen met Cara. De plannen stonden vast. Een groot huwelijk in de Filippijnen waar Cara vandaan kwam. Alles was gepland en geregeld. De trouwlocatie, de fotograaf, de catering. Helaas kwam de corona pandemie tevoorschijn en kon de bruiloft niet doorgaan.

De trouwreportage

Cara had al een trouwjuk gekocht. Ze besloten hier in Nederland klein te trouwen. Maar die mooie jurk wilde Cara graag bewaren voor als de bruiloft in de Filipijnen. Voor deze trouwreportage trok ze haar jurk aan en maakte we mooie foto’s. De bruiloft vond een week later plaats, waarover ik een andere blog heb geschreven. Lees het is een bruiloft bij La Sonnerie in Son.

Het was een eer om betrokken te zijn bij dit verhaal en dit lieve koppel. Als trouwfotograaf kom je vaak heel dichtbij. Dit maakt het beroep enorm bijzonder. Ben boe bezig met de organisatie van je huwelijk? Dan ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in hoe je een corsage draagt of wat de taken zijn van een ceremoniemeester. Lees er alles over in deze leuke artikelen.

Meer weten over Marli?

Een trouwreportage bij Kasteel Henkenshage in sint Oedenrode

Lees nog meer inspirerende verhalen en ontdek de beste tips

Loveshoot, laat je liefde vastleggen door een fotograaf
30 april 2021

Loveshoot | Laat je liefde vastleggen

Laat je liefde vastleggen doormiddel van een loveshoot door een fotograaf. Laat de mooiste herinneringen maken om later naar terug te kijken.

Continue Reading
genomineerd-voor-de-bruidsfoto-Award-2021
23 maart 2021

Genomineerd voor de bruidsfoto Award 2021

Genomineerd in de categorie bruidskinderen!! Jess, stem op mijn foto via de link in het bericht en maak kans op een luxe verwenarragement voor...

Continue Reading
trouwfotograaf met journalistieke stijl uit Brabant
11 februari 2021

Geef je bruiloft meer richting met deze test

Het is mogelijk voor jou om meer richting te krijgen bij het plannen van je bruiloft. Doe de test en weet welke stijl het...

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

We fotograferen maximaal 20 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Wij werken door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag komen we graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotograferen wij graag in Brabant, onze thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041