Trouwreportage in kasteel Henkenshage

Trouwreportage in kasteel Henkenshage

Trouwreportage in kasteel Henkenshage in Sint-oedenrode

29 juni 2020 maakte ik deze foto’s van dit prachtige koppel in kasteel Henkenshage. Een trouwreportage met super leuke herinneringen. Zowel binnen als buiten waren mooie plekjes te vinden om foto’s te maken. Een prachtige lokatie om te trouwen Kasteel Henkenshage. Boven in het kasteel is een romantische bruidssuite met aangrenzend badkamer met bubbelbad. Buiten trouwen is hier ideaal.

Een emotioneel verhaal

Ik deed deze trouwreportage met een speciale reden. Sander kende ik nog van de fotovakschool. Hij vertelde mij begin 2020 dat hij ging trouwen met zijn allerliefste Cara. Wat ontzettend leuk. Ook vertelde Sander mij wat er was gebeurd in 2019 in hun leven.

Midden in de nacht werd Sander wakker met een vervelend gevoel. Het bleek foute boel te zijn ontdekte Cara. Cara begon direct met reanimeren en belde het alarmnummer. Snel liep ze naar beneden om de deur voor de ambulance broeders open te doen. Ze heeft Sander 7 minuten lang gereanimeerd. Sander werd naar het ziekenhuis gebracht en de eerste 4 a 5 dagen zag het er erg slecht uit. Hij lag in coma. Cara wilde Sander bezoeken maar mocht niet bij Sander komen, omdat ze geen familie was. Terwijl ze het leven van Sander net gered had. Sander bleek 6 verstopte kransslagaderen te hebben en moest geopereerd worden. Na een hele lange perioden van onzekerheid en vechten voor het leven en revalideren kwam het goed. Sander wilde dit nooit meer mee maken en hij zeker dat hij wilde trouwen met Cara. De plannen stonden vast. Een groot huwelijk in de Filippijnen waar Cara vandaan kwam. Alles was gepland en geregeld. De trouwlocatie, de fotograaf, de catering. Helaas kwam de corona pandemie tevoorschijn en kon de bruiloft niet doorgaan.

De trouwreportage

Cara had al een trouwjuk gekocht. Ze besloten hier in Nederland klein te trouwen. Maar die mooie jurk wilde Cara graag bewaren voor als de bruiloft in de Filipijnen. Voor deze trouwreportage trok ze haar jurk aan en maakte we mooie foto’s. De bruiloft vond een week later plaats, waarover ik een andere blog heb geschreven. Lees het is een bruiloft bij La Sonnerie in Son.

Het was een eer om betrokken te zijn bij dit verhaal en dit lieve koppel. Als trouwfotograaf kom je vaak heel dichtbij. Dit maakt het beroep enorm bijzonder. Ben boe bezig met de organisatie van je huwelijk? Dan ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in hoe je een corsage draagt of wat de taken zijn van een ceremoniemeester. Lees er alles over in deze leuke artikelen.

Meer weten over Marli?

Een trouwreportage bij Kasteel Henkenshage in sint Oedenrode

Lees nog meer inspirerende verhalen en ontdek de beste tips

openingsdans op de feestavond van de bruiloft
12 mei 2023

Een trouwfotograaf & videograaf op deze bruiloft

Een dag om nooit te vergeten. Wat ben ik blij dat ik aan deze herinnering een mooie bijdrage heb kunnen geven.

Continue Reading
Bruidsmeisjes na de ceremonie lopen hand in hand
8 april 2023

Trouwen in de binnenstad van Eindhoven

Lentekriebels, bloesem en vrolijke mensen. Een heerlijke trouwdag in Eindhoven

Continue Reading
Bruiloft in het oude raadhuis van Oisterwijk
30 september 2022

Bruiloft in het oude Raadhuis van Oisterwijk

Een dag waarop de liefde uitbundig gevierd werd en waarbij stil gestaan werd hoe waardevol deze momenten zijn.

Continue Reading

Ben je bezig met het voorbereiden van je huwelijk en kun je nog wat tips gebruiken? Lees bijvoorbeeld het artikel de meest originele confetti alternatieven voor na de ceremonie.

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041