Trouwreportage in kasteel Henkenshage

Trouwreportage in kasteel Henkenshage

Trouwreportage in kasteel Henkenshage in Sint-oedenrode

29 juni 2020 maakte ik deze foto’s van dit prachtige koppel in kasteel Henkenshage. Een trouwreportage met super leuke herinneringen. Zowel binnen als buiten waren mooie plekjes te vinden om foto’s te maken. Een prachtige lokatie om te trouwen. Boven in het kasteel is een romantische bruidssuite met aangrenzend badkamer met bubbelbad. Buiten trouwen is hier ideaal.  

Een emotioneel verhaal

Ik deed deze trouwreportage met een speciale reden. Sander kende ik nog van de fotovakschool. Hij vertelde mij begin 2020 dat hij ging trouwen met zijn allerliefste Cara. Wat ontzettend leuk. Ook vertelde Sander mij wat er was gebeurd in 2019 in hun leven.

Midden in de nacht werd Sander wakker met een vervelend gevoel. Het bleek foute boel te zijn ontdekte Cara. Cara begon direct met reanimeren en belde het alarmnummer. Snel liep ze naar beneden om de deur voor de ambulance broeders open te doen. Ze heeft Sander 7 minuten lang gereanimeerd. Sander werd naar het ziekenhuis gebracht en de eerste 4 a 5 dagen zag het er erg slecht uit. Hij lag in coma. Cara wilde Sander bezoeken maar mocht niet bij Sander komen, omdat ze geen familie was. Terwijl ze het leven van Sander net gered had. Sander bleek 6 verstopte kransslagaderen te hebben en moest geopereerd worden. Na een hele lange perioden van onzekerheid en vechten voor het leven en revalideren kwam het goed. Sander wilde dit nooit meer mee maken en hij zeker dat hij wilde trouwen met Cara. De plannen stonden vast. Een groot huwelijk in de Filippijnen waar Cara vandaan kwam. Alles was gepland en geregeld. De trouwlocatie, de fotograaf, de catering. Helaas kwam de corona pandemie tevoorschijn en kon de bruiloft niet doorgaan. 

 

De trouwreportage

Cara had al een trouwjuk gekocht. Ze besloten hier in Nederland klein te trouwen. Maar die mooie jurk wilde Cara graag bewaren voor als de bruiloft in de Filipijnen. Voor deze trouwreportage trok ze haar jurk aan en maakte we mooie foto’s. De bruiloft vond een week later plaats, waarover ik een andere blog heb geschreven. 

Het was een eer om betrokken te zijn bij dit verhaal en dit lieve koppel. Als trouwfotograaf kom je vaak heel dichtbij. Dit maakt het beroep enorm bijzonder.

Meer weten over Marli?

trouwfotograaf-kasteel

Lees nog meer inspirerende verhalen en ontdek de beste tips

17 januari 2021

Plan je bruiloft in 6 stappen

Je bruiloft plannen. Het kan een overweldiging gevoel zijn. De keuzes in de trouwbranche zijn enorm, waar begin je?

Continue Reading
Inspratie-Creëren
12 januari 2021

Inspireren en creëren in de fotografie

Ik ben bruidsfotograaf en dat doe ik met heel veel liefde. Ik hou enorm veel van creëren. Om beelden te maken. Daar wordt ik...

Continue Reading
videoclip-trouwen
31 december 2020

WeGraphy 2020

Het trouwjaar 2020. Was heel anders dan iedereen gedacht had. Toch mocht ik als bruidsfotograaf nog 5 bruiloften fotograferen.

Continue Reading