Weer een Award gewonnen!!

Weer een Award gewonnen!!

Een Master Award gewonnen dit keer

Juist als je het niet verwacht heb je ineens weer een Award gewonnen. Dit keer een Award van de Masterofweddingphotography. Super leuk en super trots natuurlijk weer. Vooral dit moment toen ik de foto nam was hilarisch zoals je kunt zien. Deze momenten zijn binnen een paar seconden weer verdwenen. Inmiddels zie ik deze momenten ver van te voren al aankomen. Ik heb eerder al de perfecte compositie bepaald. Ook het jongetje wat erg grappige dingen deed had ik al in de gaten. En dan heb je veel geduld nodig. En dat heb ik šŸ˜‰ En ineens dan gebeurd het….klik klik klik klik klik klik

Jesssss. Het staat erop op. Heerlijk deze momenten. Daar doe ik het voor en dat maakt me enorm blij. En dan uiteindelijk een Award winnen met deze foto maakt het helemaal af.

Eerder won ik al een Award bij This is reportage, WPJA en Fearless.

trouwfotograaf-utrecht

Zijn jullie nog op zoek naar een professioneel bruidsfotograaf en benieuwd naar wat een trouwfotograaf kost. Lees er alles over in: De prijzen van een bruidsfotograaf

Meer weten over Marli?

trouwfotograaf Limburg documentaire stijl

Lees ook deze stories over WeGraphy

Loveshoot, laat je liefde vastleggen door een fotograaf

Loveshoot | Laat je liefde vastleggen

Laat je liefde vastleggen doormiddel van een loveshoot door een fotograaf. Laat de mooiste herinneringen maken om later naar terug te kijken.

Continue Reading
Een loveshoot in Eindhoven

Een loveshoot voordat je gaat trouwen

Een half jaar voor het huwelijk van Florien en Rowan spraken we samen af in Eindhoven om een loveshoot te doen. Een loveshoot voordat je gaat trouwen heeft heel veel voordelen. Zo hebben Florien en Rowan een foto gebruikt voor de huwelijks-uitnodigingen.

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving Breda

After wedding shoot

Wauw, wauw wauw! Alles was perfect deze avond. Fanny en Joey zagen er geweldig uit en vonden het super leuk hun trouwkleding nog eens aan te doen voor deze after wedding shoot. En daarbij had ik een prachtige locatie gevonden (de collse watermolen) in Eindhoven waar we zowel binnen als buiten fotoā€™s konden maken. Ik was nooit eerder in de molen geweest maar wat was dat prachtig om te zien. Ik werd nog vrolijker van het prachtige licht wat binnen scheen. Hier krijg ik energie van.

Continue Reading
trouwfotograaf uit omgeving Breda

Beauty & Creativity

Een stukje kunst aan de wand van jullie samen? Ik raak geĆÆnspireerd door jullie en door de plek, ik maak een creatief beeld

trouwfotograaf uit omgeving Gelderland

Power & Fun

Power & Fun. Dat vertellen de beelden van Marli. Een trouwdag is leuk en uitbundig. Ik focus mij op deze momenten.

Een trouwreportage bij Kasteel Henkenshage in sint Oedenrode

Videografie

De speech van papa, het lied van je beste vriendinnen. Daaronder waanzinnige muziek. Beelden met geluid maakt jullie verhaal compleet.

trouwen in een kasteel

Pure & Emotion

Pure & Emotion. De meest belangrijke momenten op een trouwdag zijn terug te zien door de puurheid en emoties op de afbeeldingen.

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041