fbpx
Marli Eggelaar

Marli Eggelaar

Foto door: Kim Rooijakkers

 

Queen of the light

Zo word ik ook wel genoemd door collegae fotografen. Ik ben altijd bezig met het zoeken naar het mooiste en meest sprookjesachtige licht. Dit vind ik heerlijk en ik word enorm enthousiast wanneer ik dit gevonden heb.

Mama 

 Wanneer ik niet druk bezig ben met mijn fotografie besteed ik veel liefde en aandacht aan mijn twee zoontjes en mijn lieve man Bas.  

Avonturier

Samen met mijn mannen en familie maak graag (verre) reizen. Ik ben altijd opzoek naar een avontuur. Nieuwe dingen ontdekken, en vaak onderweg zijn vind ik fijn!

Ik ben zorgvuldig, lief, houd van een grapje en ik ben graag onder de mensen.

Actief bezig zijn, daar geniet ik enorm van. Mountainbiken, hardlopen, bootcamp en yoga doe ik graag.

Levensgenieter

Waar houd ik nog meer van? Genieten van alle mooie dingen die er zijn. Ik ga graag uit eten en kan erom genieten van een goed glas wijn. Of na een mooie wandeling een lekker biertje op het terras.

Waar komt mijn passie voor fotografie vandaan? Mijn vader fotografeerde veel en door de vele reizen ben ik geïnspireerd door alle kleuren en het licht. Fantastisch! 

Mijn manier van fotograferen

Doordat ik geïnspireerd ben door reizen ben ik altijd op zoek naar de beste compositie met daarbij het mooiste gebruik van licht.

Ik ben een gepassioneerd verhalen verteller en vind het geweldig om die bijzondere, emotionele en unieke momenten vast te leggen. Die momenten van geluk en liefde die bij ieder persoon en bij iedere familie verschillend zijn.

Fantastisch wanneer ik deze prachtige herinneringen op een zorgvuldige en liefdevolle manier voor jullie vast kan leggen en kan bundelen in een album.

Mijn beelden zijn tijdloos en niet standaard waardoor je jaren later nog de authentieke herinneringen beleeft van toen.

Een huwelijk leg ik op journalistieke manier vast en registreer liever dan regisseer waardoor het verhaal, zo als het echt is, vastgelegd wordt.

Daarnaast maak ik graag werk van een prachtige weddingshoot op de dag zelf of op een ander moment wanneer jullie dit wensen.

Spreekt jullie mijn stijl van fotografie aan? Dan wil ik graag jullie trouwfotograaf zijn.

Ik woon in de omgeving van Eindhoven. Ik werk veel in de omgeving van Den Bosch, Nijmegen en Tilburg in Noord Brabant maar ga graag overal mee naar toe.

Foto door: Kim Rooijakkers

 

Reacties van mijn lieve klanten

Pieter & Hilde

Het blijft super om achteraf door de ogen van Marli je eigen bruiloft terug te zien in vele prachtige foto’s! Haar foto’s vertellen de verhalen die onze dag zo speciaal hebben gemaakt, terwijl je op dat moment geen besef hebt dat er een fotograaf aanwezig is. Enorm bedankt Marli!

Cindy & Roy

 We hebben een fijn kennismakingsgesprek gehad. Ze denkt mee en heeft zelf allerlei ideeen om aan te sluiten bij jouw mooie dag. Wij hadden gekozen voor een tweede fotograaf (ook aanrader!). Marli heeft dit allemaal voor ons geregeld, net als de binnenlocaties. Heerlijk om dit met een gerust hart uit handen te kunnen geven. Op de dag zelf hebben we de fotografen niet gezien, maar ze waren er wel om elk moment vast te leggen. De foto’s zijn fantastisch geworden.

 

Fanny & Joey

Na onze bruiloft hebben we onze after wedding shoot bij Marli gedaan. Marli is een leuke, spontane fotograve met originele ideeën. Wat zorgde voor een ontspannen, rustige en relaxte sfeer.
En het resultaat mag er zijn; de foto’s zijn prachtig geworden, waar we nog lang van na zullen genieten.
Ook het idee om een after wedding shoot te doen willen we iedereen aanraden!
Marli, al meerdere malen hebben we je bedankt! Maar nogmaals onze dank!

Linda & Bart

Marli heeft op 13 september 2019 onze bruiloft gefotografeerd. Wat heeft ze een geweldig mooie foto’s gemaakt. Ze gebruikt een seconde shooter om niks te missen op zo’n belangrijke dag. Marli vindt het heerlijk om te doen en dat merk je aan alles. Binnen 3 weken kregen we alle foto’s, bewerkt en al. Echt elke cent waard geweest!!!!

 

Jordi & Milou

Een super aardige en rustige fotograaf! Icm met haar 2nd shooter Michelle een perfecte mix! Marli legt verhalen vast door de echte emoties te gebruiken. Ze is niet opdringerig, communiceert snel en correct en levert hele mooie foto’s aan.
Een fijn mens dat helemaal in haar kracht staat als fotograaf! Aanradertje dus 🙂

Joke & Nick

Super hoe Marli van WeGraphy onze bruiloft heeft vastgelegd!! De dag gaat zo snel voorbij maar de foto’s zijn voor altijd. 🙂 Thanks Marli Eggelaar

 

Laatste foto: Marli in actie gemaakt door Anouk van Helmond van Zuiverfotografie🙂

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google