Zomerbruiloft bij de Kaserne

Zomerbruiloft bij de Kaserne

Zomerbruiloft bij de Kaserne 

Deze keer was het tijd voor weer een prachtig verhaal over de zomerbruiloft bij de Kaserne. Eerst natuurlijk het mooie moment van de eerste ontmoeting vieren en daarna samen in de trouwauto richting de maas voor een mooie shoot. Super gaaf om mee te rijden in de trouwauto, wat ook altijd weer leuke plaatjes oplevert. Onderweg kwamen we ook van alles tegen. Grote vrachtwagens met zwaaiende mannen enz.

 

Stadhuis in Den Bosch

Trouwfotograaf Marli in Den Bosch. Leuk een huwelijk bij het stadhuis, vooral als het hartstikke druk is omdat de kermisattracties pal voor het stadhuis staan. Maar altijd leuk, we maken er iets moois van en dat is gelukt. Dit is een van de 20 huwelijken die ik heb mogen fotograferen afgelopen seizoen. Wil je meer huwelijken bekijken die ik afgelopen seizoen heb mogen fotograferen? Doe hier inspiratie op.

De Kaserne

Na een fantastische mooie ceremonie in een prachtige zaal van het stadhuis gingen we verder naar de feest locatie. De Kaserne in Den Bosch. Gezellig en industrieel. Helemaal hip dus. Daar aangekomen lekker aan de bubbels en voetjes omhoog. Even later werd de taart aangesneden. Altijd leuk als er kindjes bij zijn om die gezichtjes te zien. En dan verder met de cadeaus. Bijzonder om iets persoonlijks te krijgen wat ook nog een waardevol bezit is van de familie. Dat zijn altijd de mooiste cadeaus. Later op de avond volgde er nog speeches van bekenden wat zo’n dag toch ook altijd veel persoonlijker maakt. Prachtig.

 

Party!!

En dan voetjes van de vloer en met zijn allen los gaan. Gaan jullie ook los in 2020? En nog opzoek naar een bruidsfotograaf?  kijk of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

Meer weten over Marli?

Bruidsfotografie bij kasteel Maurick in Vught

benieuwd naar meer van WeGraphy?

videoclip-trouwen

WeGraphy 2020

Het trouwjaar 2020. Was heel anders dan iedereen gedacht had. Toch mocht ik als bruidsfotograaf nog 5 bruiloften fotograferen.

Continue Reading
trouwfotograaf-arhem

Bruidsfotograaf Limburg | Documentaire stijl

Trouwen in Limburg. Prachtig tussen de wijgaarden en met een uitzicht over de heuvels.

Continue Reading
plan-je-bruiloft

Trouwen in Noord Brabant bij La Sonnerie

Trouwen in Son bij La Sonnerie. Een klein gezellig en intiem huwelijk. Een huwelijk tijdens de corona crisis. Lees de blog.

Continue Reading
WeGraphy-trouwfotograaf
Prev Bruidsfotografie bij kasteel Maurick
Next Bruidsfotografie in Brabant
trouwfotograaf

Leave a comment