Zomerbruiloft bij de Kaserne

Zomerbruiloft bij de Kaserne

Zomerbruiloft bij de Kaserne

Deze keer was het tijd voor weer een prachtig verhaal over de zomerbruiloft bij de Kaserne in Den Bosch. Eerst natuurlijk het mooie moment van de eerste ontmoeting vieren en daarna samen in de trouwauto richting de maas voor een mooie shoot. Super gaaf om mee te rijden in de trouwauto, wat ook altijd weer leuke plaatjes oplevert. Onderweg kwamen we ook van alles tegen. Grote vrachtwagens met zwaaiende mannen enz.

Kermis

Leuk een huwelijk bij het stadhuis, vooral als het hartstikke druk is omdat de kermisattracties pal voor het stadhuis staan. Maar altijd leuk, we maken er iets moois van en dat is gelukt. Dit is een van de 20 huwelijken die ik heb mogen fotograferen afgelopen seizoen. Wil je meer huwelijken bekijken die ik afgelopen seizoen heb mogen fotograferen? Doe hier inspiratie op.

De Kaserne

Na een fantastische mooie ceremonie in een prachtige zaal van het stadhuis gingen we verder naar de feest locatie. De Kaserne in Den Bosch. Gezellig en industrieel. Helemaal hip dus. Daar aangekomen lekker aan de bubbels en voetjes omhoog. Even later werd de taart aangesneden. Altijd leuk als er kindjes bij zijn om die gezichtjes te zien. En dan verder met de cadeaus. Bijzonder om iets persoonlijks te krijgen wat ook nog een waardevol bezit is van de familie. Dat zijn altijd de mooiste cadeaus. Later op de avond volgde er nog speeches van bekenden wat zo’n dag toch ook altijd veel persoonlijker maakt. Prachtig.

Wat leuk is om te weten als je gaat trouwen

Ga je trouwen en ben je benieuwd naar hoe de corsage gedragen moet worden? Ik schreef een artikel met alles wat je erover moet weten. Wel zo handig als de ceremoniemeester daar van op de hoogte is bij het opspelden daarvan. Moet de corsage bijvoorbeeld links of rechts? En zit er verschil tussen mannen en vrouwen? Die verschillen zijn er. Lees er alles over in hoe draag je een corsage. En wat ook ontzettend leuk is om te weten welke trouwtradities er bestaan en waar ze vandaan komen. Waarom wordt er bijvoorbeeld met rijst gegooid na de ceremonie en waarvoor is de kousenband.

Binnenlocatie voor de trouwstoot

Heb je bij het plannen en organiseren van je bruiloft al gedacht aan het regelen van een binnenlocatie voor de trouwstoot? Mocht het regenen is het fijn als je deze plek van te voren al uitgekozen hebt. Bekijk mijn top 43 van beste binnenlocaties door heel Nederland.

Meer weten over Marli?

trouwfotograaf uit de omgeving van Den Bosch

benieuwd naar meer werk van Marli?

openingsdans op de feestavond van de bruiloft
12 mei 2023

Een trouwfotograaf & videograaf op deze bruiloft

Een dag om nooit te vergeten. Wat ben ik blij dat ik aan deze herinnering een mooie bijdrage heb kunnen geven.

Continue Reading
Bruidsmeisjes na de ceremonie lopen hand in hand
8 april 2023

Trouwen in de binnenstad van Eindhoven

Lentekriebels, bloesem en vrolijke mensen. Een heerlijke trouwdag in Eindhoven

Continue Reading
Bruiloft in het oude raadhuis van Oisterwijk
30 september 2022

Bruiloft in het oude Raadhuis van Oisterwijk

Een dag waarop de liefde uitbundig gevierd werd en waarbij stil gestaan werd hoe waardevol deze momenten zijn.

Continue Reading

Is je trouwdatum nog beschikbaar?

Ik fotografeer maximaal 15 bruiloften per jaar en 1 per week.

We reizen graag met je mee

Ik werk door heel Nederland. Steden zoals Arnhem, Rotterdam, en Den Haag kom ik graag. Maar ook Breda, Den Bosch, Nijmegen en Utrecht. En natuurlijk fotografeer ik ook graag in Brabant, mijn thuisbasis.

Informatie

Moorvensedijk 2a - 5674XC - Nuenen

Marli@wegraphy.nl

+31 628810041